Jump to content

vecs

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About vecs

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Cielo Executive GPL
  1. da ... de acord ... in primul rand ferit de GROPI ... am dat o tura pe la Herculane ...weekendu asta ... .DRUM IN LUCRu ... bucati bune ... si imediat ... borduri si canale ... GROAZNIC ! Apropo astia de la SERVICE, in cazul in care ai masina in garantie , nu te lasa sa bagi alt ulei decat cel pe-al lor !
  2. Salutare , Uite am Cielo din ' 97 si acum l-am luat si pe-al doilea, mai mult de nevoie, ca-mi trebuie a doua masina. ( Fiabilitate , Consum + Pret ...cea mai buna de pe piata) Daewoo Cielo as caracteriza-o mai degraba o masina, multumitoare ca performate si nu o masina care poate fi transformata usor intr-un bolid, ci din contra f. greu daca ai mai vrea sa o ai si a doua zi , dar ca toti oamenii pasionati, as vrea sa mearga cat mai bine si cat mai mult timp. TOCMAI PENTRU subiectul FIABILITATE SI DURABILITATE , as vrea sa deschid acest topic, care sa raspunda la intrebari ! CE IMI TREBUIE MIE PENTRU A AVEA UN DAEWOO CAT MAI FIABIL !!! So long ! DACA se POATE , as vrea sa rog un moderator , ca mesajul sa ramana STICKY . Mi' se pare un topic interesant, si i-as multumi daca ar face asta ! So long !
  3. Salutare , Uite ca am reusit si am luat al doilea Cielo , mai mult de nevoie ! ... Asta nou, are 1500 de km pana acum si am o comportare ciudata pe benzina (Masina este Euro3 GPL), adica : - cateodata din senin ,relantiul are cateva fluctuatii , in sensul (creste , scade) , dupa care se opreste motorul (numai pe benzina se intampla lucru asta, pe GAZ nu s-a intamplat niciodata ) - tot asa , prin oras sau in afara , cand trag putin de ea ... si apoi o scot din viteza ... un anumit timp ramane turata ... dupa care scade lent (ceva de genu 1500 - 2500)... Este normal comportamentul asta ? pentru motorul Euro3 Am fost la Service Daewoo, Craiova si oamenii au pus testeru' pe ea , iar Calculatorul nu da nici un mesaj de eroare !!!! Ce anume ar putea fi !?!?!
  4. Eu mi-am luat-o si pe-a doua ! Prima in 97 un Cielo GLE ...care acum am dus-o in 285.000 km si sa va spun ce am schimbat la ea : - revizii (clar toate) - dupa uleiul pana in 10.000 schimbat + Filtre - pompa benzina - telescoape ... - arcuri toate , dar nu cred ca era cazul - tobe: intermediara + finala - presuri - huse - disc de ambreiaj + cutie de viteze(dar astea din cauza unui mecanic din Service Daewoo Craiova ... un mic scandal) -timonerie - becuri de far - parbriz , bineanteles trebuia si unu d'asta - curele de transmisie , odata la 40-50.000 - 1 Injector - bujii gramada . - bobina de la delcou +capac - discurile fata - la 280.000 prima garnitura de chiuloasa - 2 baterii - fise de bujii , nu mai tin minte cate , multe oricum - 2 seturi de cauciucuri - antena radio - tapiterie usi urmeaza sa schimb : - placa + disc - bolturi usa - arcuri pe spate ... mai tari (o usoara coborare provocata de GPL) si c-am atatea , dar dupa toata lista de mai sus , sunt super multumit de ea ... la cum merge si prin ce drumuri a mers ... Mi-am mai luat una acum executive GPL ... si ...parca e altceva cu asta,in sensul rau, dar in scurt timp o s-o aduc si p'asta la nivelul calitativ care are trebui ...ce mai pot. La noile/actualele modele lipsesc : -2 tampoane de cauciuc ... capota fata - chedar cauciuc, capota (fata,exact la imbinarea cu farurile si grila de plastic) - aparatoare motor cred ... 2 aparat. de cauciuc prin care ies bieletele - suspensia ...c-am tare ... - toba ... are cauciucurile alea f. f. f. f. f. proaste - la fel si motorul ... in gropi ...ansamblu motor + toba are un joc puternic - plamanul de GPL de la motor schimbat la 700 km(acum am cu ea 1.500 km) - casetofon cu probleme , nu are deparazitare , se aude in boxe turatia motorului In rest ce sa mai zic , e noua si tocmai buna de tavaleala pe toate drumurile !
 

×
×
  • Create New...