Jump to content

lgh

Membru
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lgh

  1. Salut Andrei, Stiam ca la partea electrica nu faci interventii! N-am vorbit de anul trecut si pentru ca se apropie perioada de revizie anuală, vreau să știu dacă cumva ai rezolvat cumva problema? Mulțumesc! Toate cele bune!
  2. Salut Andrei, O programare, te rog, pentru revizia anuala si in plus ceva probleme la ambreiaj (pierderi lichid)! Multumesc!
  3. Rezolvat revizia, ba chiar mai mult decat atat! Promtitudine, corectitudine, profesionalism! Multumesc inca o data Andrei! <Masina buna dac-o vrei, Musai treci pe la Andrei!> Sanatate si spor la treaba, Andrei!
  4. Te sun luni 24 si stabilim! Multumesc!
  5. Salut Andrei! Am sanse pentru saptamana viitoare - 27, 28 martie - pentru o programare la revizia anuala? Multumesc! Stima!
  6. Spune-mi, te rog, cum se demonteaza/monteaza cablurile de reglaj din/in mecanism?
  7. Multumesc! ora? sau procedam ca si data trecuta? seara buna!
  8. Te salut Andrei! Stabilisem schimb 2 x cap bara + culise etrier! Daca se poate PM ptr. cost piese + confirmare programare pe data de 12 apr.? Multumesc!
  9. Salut Pepino! Pentru masina din profil cu cca 50.000 Km. Te rog un pret ptr manopera schimb: ulei motor+flitru, filtru benzina, lichid frana, precum si constatare mecanica generala, Multumesc!
  10. salut! ai fost multumit? in ce zona il gasim? daca mai exista! La Mecanoserv 21, Bucuresti a fost cineva?
  11. salut! cotiera de Espero, se poate gasi? multumesc!
  12. Am gasit toate date necesare pe siteul firmei! pentru cine are nevoie asta este marimea prezoanelor: M12x1,5x30 mm, unghiul de inclinare al suprafetei conice 600!
  13. Daca schimb jantele de tabla - R14, j5,5, ET 49 cu altele din aliaj - R14, j6, ET38 trebuie sa imi cumpar alte prezoane? multumesc!
  14. Schimbat la Autonet cap bara (stg. + dr.). Ulterior trebuia si geometria rotilor, operatie care se efectua la service-ul Honda din incinta. Dupa 1/2 ora de asteptare - ptr. geometrie - mi s-a spus sa revin, sau sa merg la alt service deoarece standul e ocupat cu Hondele lor (prioritare, normal). V-as ruga sa-mi recomandati un alt service ptr. geometrie ca sa stiu ce am de facut: revin la Autonet sau merg in alta parte. Multumesc.
  15. cap bara (stg., dr.) marca Swag (Germania) pentru Opel se pot monta pe Cielo?
  16. lgh

    Plasa Portbagaj

    se gaseau la benzinaria OMV de la Gara de Nord, in jur de 70 RON!
  17. lgh

    Portbagaj Cielo

    incearca pe www.portbagaje.net
  18. lgh

    Portbagaj Cielo

    Am Cielo fabricatie 2005. Ce sistem de prindere al barelor transversale pentru portbagaj pot folosi? Ce model de bare folositi? Gasisem pe net un model din Cehia, dar ptr Cielo model '95 - '97 care are un sistem de fixare pentru bare diferit de modelele de Cielo fabricate dupa 1997. multumesc.
  19. Am telefonat la cateva service-uri din bucuresti: Autonet - nu monteaza, practic nu au montat niciodata, Radacini Ferdinand - 6000 RON (piese, materiale, manopera) si nu se accepta piesele aduse de client, chiar noi si chiar de la fabrica! in concluzie, daca as vrea sa montez o instalatie pentru AC la Cielo STD, cu piese noi (2000 RON) sau second hand, nu o pot face la service-uri Daewoo? masina e in garantie, pot apela la alte unitati service?
  20. Cam care ar fi pretul de montaj al intregii instalatii de AC? multumesc.
 

×
×
  • Create New...