Jump to content

The Rider

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About The Rider

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/19/1970

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    alinlunganu@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Pitesti
  • Interests
    PC & masini (Matiz in spetza)
  • Din
    Pitesti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  1. thks all! Am fost la reprezentanta Opel de la noi, mai exact la service-ul lor, unde m-am lamurit pe deplin.
  2. Salut pe toata lumea! Am o mik nelamurire pe care sper s-o solutionez aici... Am fost cu un amic sa-si ia o masina -sh - de pe la cineva din parte Bistritei Nasaud. Individul i-a sugerat un Ford Focus - amicul meu dorea un Opel Astra. Dealer-ul insista pe focus, spunandu-i ca firma Opel garanteaza calculatorul de bord, care gestioneaza si injectia, doar 75.000 km, iar asta numai ptr motorina "de la ei"! E adevarat sau e doar o "cioak"? Si, in final, care e mai avantajos: un Focus cu dotari de top, dar mai "batran" sau un Astra cu dotari mai modeste , dar mai "tanar"?
  3. Nu-i adevarat! Eu am E-A/C si i-am dat (si a prins!) 160 km/h... si mai mergea, dar mi-a fost frica! Simteam k nu mai e ... stabila! Fugea RAU de spate la cele mai mici denivelari! P.S.: eram singur in masina si nu aveam nici un kg in plus fatza de "masa portanta".
  4. Ca raspuns la "PM-ul" lui Mircea, iata si "acilea" cateva din pozele mele... adik ale mashinii mele: ... sper sa va plak!
  5. Scuze ptr intarziere, dar am avut PC-ul "bolnav".... Era vorba de poze, asa ca - iata-le:
  6. Poze!... Poze!... Poze!... Poze!... O sa pun si poze - promit! Pote chiar azi... Oricum, va multzumesc tuturor celor care "au pus osul" la treba asta si m-au ajutat. HEI! suntetzi SUPER - OK!
  7. Iulia! cat sunt de mari cele de exterior? Nu de alta, dar nu-mi prea plac masinile gen reclame pe patru roti... Si inca ceva: ai primit nr meu de tel? Pt ca sambata asta cred (de fapt sunt 99% sigur) c-o sa fiu ... mahmur!
  8. "Pentu bancuri avem sectiune separata"!!!...!!!... Hai mai nu mai fiti asa "scortosi"! Ce?! greseste si omu' o data si gata! l-ati faultat! Oameni buni!... fiti mai indulgenti, mai maleabili, k nu se intampla nimic rau... CINE MI-A FURAT ADRESAAAAA! SI DE CE?!?! Ca sa nu o vada cei "rauvoitori, probabil...?... eu pornisem de la premisa ca aici gasim NUMAI oameni de cuvant si binevoitori!... Anyway... Don Mircea! mai stai oleak sa iau legatura cu ceilalti matizari (sau posesori de masini din "rasa" Daewoo) din Pitesti, sa vad daca doresc si ei kestii d'astea, dupa care iti dau un PM. OK?
  9. YES!... yes!... yes!... yes!... ...in alta ordine de idei: 2 indragostiti au hotarat sa se insoare. Cand totul era gata, in ultimile zile, mirele stand in casa socrilor, observa cum sora mai mica a miresei ii face ochi dulci, si observa ca in ultimul timp ea isi arata pasiunea fata de el, se apleaca mereu astfel incat el reusea sau vada totul pe sub fustita scurta, etc. Si asta cateva zile. In ultima zi inainte de nunta, el vine in casa socrilor, si o gaseste acolo pe sora mai mica. Ea ii zice: "imi placi foarte mult, vreau sa fac dragoste cu tine"> El nu putea scoate un cuvant. Ea iarasi "odata, doar o singura data, vreu sa faci dragoste cu mine, nu va afla nimeni si va fi prima si ultima data. Uite eu acuma ma ridic la etaj, si tu trebuie numai sa vii si sa ma iei" Ea se ridica pe scari cu mini-ul ei scurt, odata ajunsa sus isi scoase chilotii si ii arunca jos. El, la fel de uimit, fara sa scoata un cuvant, iese din casa si se indreapta spre masina. Afara il vede pe socru, care cu lacrimi de bucurie in ochi, ii zice: "suntem foarte bucurosi ca ai trecut micul nostru test, acuma stim sigur ca esti cel mai potrivit sot pentru fata noastra". Morala: tineti-va mereu prezervativele in masina )
  10. ---> ptr. "arp": ok. astept rezultate!
  11. ---> Felicitari ptr examene! Mircea! poate poti lua legatura cu "arp", iar in felul acesta o rezolvam mai iute! OK?
  12. ... ...hmmmm... arp...ARP... ! Cumva R vine de la "RAZVAN"?!
  13. Adresa e : ...adica era. Acum este unde trebuie! Iar in legatura cu autocolantele - doresc din acelea care se lipesc pe geam, nu pe exterior, si in nici un caz pe caroserie! Si, dak se poate, doresc si un pret estimativ si, poate, un termen. OK?
  14. Imi cer SCUZEEEE!!!! ... n-am ami intrat pe forum cam de multa vreme, asa ca... din nou: SCUZEEEEE!!! Voi lua legatura cu Mircea, ok?
  15. Mai "nenea" Satori! din 7 iunie si pana acu' n-ai mai trecut prin "Orasul Lalelelor"? ... adicatelea, prin Pitesti? Nu de alta, dar cred ca daca pun autocolantele acelea pe "micul gigant", poate reusesc sa ma intalnesc si eu cu cineva din orasul acesta cu care sa impart aceasta pasiune pt masini!... Cred ca nici tie si nimanui altcuiva, nu i-ar face placere sa citeasca (sau sa posteze) asa... in gol! fara sa se intalneasca IN REALITATE cu cei cu care discuta virtual...
 

×
×
  • Create New...