Jump to content

valentino

Membru
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

About valentino

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 05/20/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    mila 80
  • Interests
    bat tastatura fara mila
  • Din
    mila 80
  • Auto
    Daewoo / Opel
  • Model
    Matiz / Astra H
  • An
    2004 / 2007
  • Nr. Inmatr.
    05-xdb / 31-tvk
  1. Daca te intereseaza, da-mi un PM si-ti dau nr. unei persoane care tocmai a dezmembrat un Matiz SE - singura problema e ca ar trebui sa vii la Galati sa le iei. Matizul respectiv are culoarea Albastru Cobalt. V.
  2. Salutare, tot ca o imbunatatire, caut o modalitate mai "eleganta" de a depozita plicul cu scule (cheie, cric, cui). Deocamdata sta sub scaunul pasagerului. Nu stiu cum e la alte modele de Matiz (SE de ex.) poate au ceva un suport in portbagaj pentru scule - ceva care sa stea peste roata de rezerva. La Opel am o forma din polistiren expandat in care intra toate lucrurile astea (doar ca sta sub roata de rezerva, si nu peste). Din ce am mai citit pe aici, unele persoane au intors roata de rezerva pe dos - si in felul asta se mai castiga ceva spatiu. Tx,V.
  3. Salutare, pentru cei interesati, in Galati, la magazinul de piese Daewoo de pe Domneasca colt cu Stiintei este un Matiz SE in dezmembrare (am luat de acolo ceasul) si avea toate finitiile de usi de la modelul SE: pe fatza finitia are gaura pentru reglarea oglinzii din interior dar nu are gaura pentru manivela macaralei (pentru geam). V. PS: daca cumva postul e considerat reclama, rog un admin sa-l stearga
  4. Salutare, pai bine detaliaza si tu: de unde ? cum ? l-ai montat ? merge ? etc... sau inca cercetezi ?!?! Tx, V. Yaaaaahooooo Am gasit ! In Galati la un magazin de piese Daewoo de pe Domneasca colt cu Stiintei, si numai din intamplare - aveau un Matiz la dezmembrat si ceasul era inca la locul lui. Am dat doar 30 ron (eftin monsher); acum urmeaza sa-l montez si sa vad cum (daca) merge. Adevarul ca m-a cam durut inima sa vad Matizul ala facut asa bucati acolo in hala aia , dar ... asta este... Am facut si cateva poze (cu tel mobil) pentru o evaluare "ochiometrica" a pozitiei de taiat bordul. Nu am avut nici pix la mine, doar o coala de hartie cu care am luat "amprenta" decupajului initial. Mai ramane sa decupez bordul cand oi avea timp si o sa pun si poze cu rezultatul final. V. PS: Pentru cine e interesat Matizul respectiv era modelul SE si avea toate finitiile interioare de usi (pentru toate cele 4 usi): aveau gaura pentru oglinda reglabila interior, nu aveau gaura pentru manivela macaralei geamului. <<< daca e considerata reclama, rog un admin sa editeze postul; tx
  5. > Da... le zici bine conu Tolin, era sa pic de pe scaun de ras, desi... e adevarat !. V.
  6. Râdem, râdem noi, dar cine râde la urma râde mai bine... cititi aici si opinia unui amic care mai e si dealer de ... 4 roti. V.
  7. Am avut un Swatch Irony (chrono) cumparat de prin 2002 pe care in cele din urma l-am dat sotiei pentru ca-i plac ceasurile mari; acum nu pot sa-l mai port pentru ca i-am scos 2-3 zale. Acum 2 ani mi-am luat un CITIZEN Eco-Drive (tot chrono) din Italia si am dat pe el ~200 euroi. Imi place ca e un design mai ciudat - nici in Italia nu am mai vazut de atunci modelul asta . Dar tot sotia a iesit cea mai castigata din afacerea asta pentru ca iei i-am cumparat si un Breil nou (de dama). Probabil o sa ma revansez candva cu un Tag-Heuer / Revue Thomen sau... sau... sau... de ce nu IWC ?!? V.
  8. @dan_m Si eu am aceeasi problema si pe IE6, atat acasa cat si la servici; m-am gandit initial ca de la munca poate fi de vina proxy/squid dar acasa nu e cazul. V.
  9. Salutare, vreu sa-mi iau/montez si eu un buzunar de Matiz din ala subtirel (doar pe stanga) si am inteles din topicul asta ca trebuie sa dau fatza usii jos. Presupun ca suruburile le insurubez dinspre interiorul usii spre exterior si in felul asta prinde si buzunarul. Dar nu am inteles daca buzunarul vine si cu suruburi sau trebuie sa cumpar separat (cate ? 4 ? de ce tip ?) . Tx, V.
  10. Cred ca ai sintetizat cat mai compact problemele masinilor de azi. Imi aduc aminte ca am citit despre proiectul asta acum 1-2 ani intr-un articol si m-a amuzat aspectul sigurantei: "masina repecta standardele locale de siguranta, de exemplu ciocnirea cu o vaca " ) V.
  11. Salutare pe 2008, Am asteptat cat am asteptat, dar vad ca nici un craiovean nu vrea sa ne dea o mana de ajutor sa ne luam ceasuri mai ieftine . Cred ca o sa cumpar din gl cu ~80 de roni (de la Ena), cel mai probabil pe comanda. Mai ramane sa cumpar din Metro/Praktiker un set hobby (freza+discuri+etc) ca sa dau gaurile de rigoare in bord. Tx, V.
  12. Salutare, As vrea si eu asa ceva - am la Opel si pot sa spun ca-si merita toti banii, mai ales cu chiciura care mai cade in zilele astea. Nu se poate incadra la categoria "do-it yourself" ? Firele acelea lipite de oglinda sint de o anumita lungime / tip / material ? Nu s-ar putea folosi in loc de fire si pasta (conductoare) pentru reparat dezaburirea lunetei ? In ideea in care trasez un circuit sinuos cu pasta respectiva pe spatele oglinzii si apoi sa leg firele la circuitul de dezaburire (iar circuitul sa-l acopar cu slicon pentru protectie) ?!?! Deja imi vin idei in timp ce scriu... parca m-as apuca de mestereala... Cred ca in primul rand trebuie sa vad daca se poate desprinde oglinda de suportul ei de plastic stiu ca se scoate din carcasa - a "reusit" sotia pe o strada ingusta cand s-a "intalnit" cu un taximetrist V.
  13. Salutare, nivelul uleiului din cutie ar trebui sa-l poti verifica si la o vulcanizare mai rasarita. Oricum din ceea ce ti-a spus si strumfuadi in cazul in care masina e sh e mai indicat sa-i verifici toate lichidele si sa le schimbi acolo unde e cazul. V.
  14. Vad ca nici un craiovean nu a mai sarit pe aici sa ne trimita si noua ceasuri mai ieftine. Eu te-as ajuta, da` "orasul de la mila 80" nu e buzau ci galati V.
  15. Salutare, cauta pe aici ca este un topic numai pe problema proiectoarelor ;-) V.
 

×
×
  • Create New...