Jump to content

adrianick

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About adrianick

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Berceni City
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    1999
  • Nr. Inmatr.
    B-38-DVN
  1. Care vrea placa de pal, de pus in spate, cu tot cu difuzoare ovale (6x9), sa-mi dea mesaj. Pret - o bere (neagra). E facuta de mine, arata ca si cum e facuta de mine... dar isi face treaba si boxele nu se aud rau, desi sunt noname. O sa pun si poze... daca va mai fi cazul.
  2. Salut. Caut un magazin care vinde si piese SH, pt Tico. Ma intereseaza un stop stanga si spoiler spate. Nu prea vreau sa le iau noi, ca nu se merita. Poate are careva si nu le foloseste Nu stiu daca aici trebuia sa intreb, dar... functia search nu prea m-a ajutat... si pe la toate dezmembrarile nu gasesc nimic... Mersi anticipat.
  3. O intrebare de la un novice. Cine imi explica si mie, pe privat sau nu... cum dau de Alin de la Autonet, pentru un reglaj de carburator? Am un SL din 99 si i-am facut un carbotest, la service Dacia din Pantelimon... ca era singurul pe care-l stiam, dar nu sunt multumit deloc de consum. pe iarna lua si 10%, iar de cand s-a incalzit nu am reusit sa ies la mai putin de 8%. Masinutza are cam 92k pe bord, dar nu cred ca asta are veo importantza majora.
  4. pleoapeee... vreau si eu pleoape. plz, cine stie pe cineva care confectioneaza, sau un magazin de unde sa iau. Si... ca tot veni vorba de confectionat, vreau sa-mi modific si lumina de bord si aspectul. cine se baga si cat ma costa? thx
  5. mesaj pentru KRZ salut. eu am niste dls de 10 in bord si au dreptate, chiar nu se merita efortu. as vrea sa-mi pun boxe in usile fatza, ceva tot de 13, 16 cm. cum ne putem vedea pe undeva sa ascult si eu putin cum se aud dls-urile la tine? mersi anticipat
  6. Oameni buni, mi-am facut o polita de PAL in spate, decupaj, tot tacamul. Vreau sa-mi pun niste boxe ovale, sa scoata sunet frumos, cu bas. Si subwooferul este exclus, fiindca din cand in cand am nevoie de minusculul portbagaj, asa ca... Acuma, din experienta voastra, ce imi recomandati? Eu ma gandeam la Sony, Pioneer sau Blaupunkt, dar orice sugestie este binevenita. Multumesc anticipat.
  7. Salut. Nu stiu daca sunt off-topic, dar poate sa-mi spuna cineva daca Alin sau acel service Daewoo din Giulesti, Autonet, mai exista? Am ceva probleme cu carburatorul si cu socul, in special si as vrea sa merg la cineva de incredere. Mersi.
  8. Gata!!! Mi-am pus pe Ticozaur un Pioneer de toata frumusetzea. O scula buna, care face toti banii (citat din "Andrei ics"). Si am ramas foarte surprins de felul in care se aud dif-urile stock. Conteaza foarte mult HU, deci... difuzoarele adevarate mai au de asteptat pana antifonez usile. @ Andrei Daca te ajuta cu ceva, o sa masor politza din spate si iti fac o schitza cu dimensiunile ei. Eu am politza normala, nu de pal sau mdf. @ Pedala Ma gandeam sa pun dif-uri mai bune in usile din spate pentru ca in fatza le am oricum pe cele din bord, carora o sa le fac un up-grade cu altele mai serioase.
  9. Leutzu, pana la urma m-am hotarat asupra unui mp3 Kenwood, iar boxe cred ca am sa pun in usile din spate si eventual si in cele din fatza. Decat sa iau niste Hertz de 10, fara spatiu unde sa se creeze incinta, mai bine iau niste Hertz de 13, 16, si antifonez usile si se aude cat de cat respectabil. Acuma, sa vad cum fac cu difuzoarele, cu montarea lor, ce diametru, etc... (pe usi spate merg dif-uri de 16?) Oricum, multumesc pentru promptitudine
  10. Salutare. Sunt un proaspat posesor de Ticozaur si as vrea sa-i pun un sunet mai calitativ, ca sa zic asa, dar fara sa pun dif-uri in polita sau gauri in usi. Deci sunt conditionat sa pun difuzoare de 10 cm, in locul celor "stock". Am citit ce a-ti postat pe forum pana acum si mi-am facut o idee. As vrea insa un sfat de la cei ce au deja sau au avut, sa stiu ce sa aleg, intre Hertz dcx100, DLS Classic 224, Ground Zero GZRF 42X, Alpine type E - SPE 10C2. Si ca head-unit, m-ar interesa un Pioneer DEH-2900MP sau un Clarion DB178RMP. Ce ziceti? Multumesc anticipat.
 

×
×
  • Create New...