Jump to content

Raresh20

Membru
  • Content Count

    431
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Raresh20


  1. O sa ti se potriveasca 6J si vor fi iesite putin mai in afara din cauza ET-ului, dar neglijabil. In schimb iti vor trebui inele adaptoare de la 73,1 la 56,5-56,6 cat e la Aveo. In caz contrat vor fi centrate doar in prezoane, nu si in butucul masinii.


  2. Daca esti cat de cat tehnic, fa-o singur. Eu mi-am facut dupa primul anul de garantie si nu a avut nimeni treaba cu bordul. Cati crezi ca o sa se uite ce model de echipare ai si daca e disponibil ecranul mare sau mic? Oricum, este foarte mica posibilitatea sa ai probleme fix la ceasurile de bord, in cazul asta, nu o sa iti acorde garantie. Marile probleme vin de la partea mecanica, nu am auzit pe nimeni sa aiba probleme cu ceasurile de bord ca sa pierzi garantia la ele. Acum depinde de tine daca esti dispus sa risti, pentru ca nu vei gasi nici o reprezentanta care sa faca astfel de modificari.


  3. Ca sa schimbi canalul, intri in pagina de configurare a routerului, de obicei tastezi ip-ul routerului in browser si ti se va deschide pagina de configurare.De acolo ar trebui sa ai optiunea sa schimbi canalul. Petru a verifica canalele libere...intre 1 si 13 parca, iei programul recomandat de MR sau daca ai vreun android iei Wifi Analizer si vezi ce canale sunt ocupate, apoi schimbi pe unul liber.


  4. Depozitul de Calculatoare a falimentat acum ceva vreme, pe tăcute. Domeniile lor (de ceshop.ro şi de ce-shop.ro), precum şi baza de date cu clienţii, au fost preluate de câteva zile de către Cel.ro, contra sumei de 100.000€, conform declaraţiei lui Tiberiu Pop (proprietar cel.ro)


  5. Si eu am probleme cu noua interfata, nu mai pot downloada atasamentele din drafts, trebuie ori sa le trimit cuiva sa le iau din sent, ori sa mi le trimit mie sa le iau din inbox. Yahoo incep sa strice si ce mergea inca bine...


  6. O recomandare pentru un termostat ambiental,cu fir sau fara ? In principiu m-am uitat/am citit despre Computherm Q7, care se gaseste in ambele variante, dar nu stiu daca merita 100 de lei in plus versiunea fara fir.


  7. Da, e ok si cu middle click, il folosesc, dar mai este cand ma grabesc/uit si apas click simplu si trebuie sa dau back dupaia si sa astept iar pana se incarca. Merge cu middle click si daca este plugin, nu se incurca una pe alta :D


  8. Sa mai scriu si eu pe aici.

     

    Tura 1: Cluj-A3--Brasov-Ploiesti-A3-Centura Bucuresti-A2-A4-Costinesti si retur prin centrul Bucu si pe DN1 plus ceva plimbat intre statiuni = 1600 km, 104 litri (petrom 95)-> 6,5 % cu AC pornit de la BV spre mare si tot drumul inapoi.(mers 70 localitati, 110-120 in afara si 130 pe autostrada).

     

    Tura 2. 1100 km din care vreo 75% extraurban(cj-tg mures, cj-dej, cj-oradea) si 25% urban -> 80 litri=> 7,3 %.

     

    In schimb, in oras, nu scade sub 10 nici batut :D


  9. Poate ca s-a mai discutat, dar avand in vedere ca apar destul de multe poze, nu se poate pune un plugin de imagini ca sa nu le mai tot deschidem in taburi separate, sau mai rau, sa le deschida in tabul curent, pierzandu-se timp cu incarcarea + back-ul la pagina. ?

 

×
×
  • Create New...