Jump to content

robert333

Membru
  • Content Count

    115
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About robert333

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 05/01/1966

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.gmclub.ro
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    bucuresti
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    aveo
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    ca-oricare-altul
  1. UP !!! Doresc sa-l vand repede-URGENT pentru ca am nevoie de bani ca sa-mi cumpar ceva si nu pot astepta pana la salariu ! => PRET 150 lei
  2. Salutare, Se vinde telefon lg ku990 (NU KU990i),stare foarte buna,nu se blocheaza,gandeste repede,se aude foarte bine. Detalii tehnice: Ecran Touchscreen 3.0" TFT 256k culori -memorie interna 100mb -camera foto 5mpx,lentile Schneider-Kreuznach,auto/manual focus,flash,stabilizator imagine; video 30fps-120fps (filmeaza exemplar pentru un telefon) -agenda 500 intrari -vede word,excel,power-poin,pdf -player DivX -bateria tine intre 2 si 5 zile. Tehnic : 9.5 Estetic: 8.5 Pret: 200 lei negociabil,eventual accept si schimburi cu anumite chestii interesante si folositoare (nu telefoane) gen electronice auto,bonuri motorina ) ,etc. Disponibil vizionare pentru Bucuresti ! Cu respect, Robert Braneanu 0721398837
  3. Vand Chevrolet Aveo Plus , luna 11.2007 , 60.000 km , motor 1190 cmc (1.2 L) , 72 cp, ABS,geamuri electrice fata, faruri reglabile electric, radio cd/mp3 player original, tetiere fata active ,portbagaj 400l...etc (doar este site dedicat nu ? ) .Masina a avut parte de o intretinere foarte buna ,este totul original la ea ,nu a fost adaugat nici un ""artificiu" (a se citi tuning-de prost gust) culoare :negru perla (cod: 87U), nu a fost fortata -in oras mers calm sau usor sportiv ,in afara viteza de croaziera sa zicem 130 km/h-. MAsina a fost achizitionata in leasing , pretul a fost de 9600 euro -515 euro reducere =9085 euro. PRETUL : 4500 euro ,mai sunt de achitat aproximativ 3000 euro. Motivul vanzarii : am nevoie urgenta de bani dar si in urma unor dificultati/probleme mai grave nu pot continua achitarea ratelor de leasing. VA multumesc.
  4. robert333

    Vand Lg Ks 360

    Vand LG KS 360 stare impecabila ,vine la cutie insotit de toate accesoriile (casti de calitate superioara de Lg Prada 2) ,cu garantie.Achizitionat de la orange pe data de 28.05.2009. Folosit foarte putin ,si tinut in husa. PRET : 400 ron negociabil data fiind starea lui.
  5. SCUZE DE OFF-TOPIC Stie careva unde gasesc masini Chevrolet in special Aveo preluate de leasing...adica de la aia care nu au mai platit ?
  6. Pe 29 dec anul trecut , cand ma intorceam de la tara de la Focsani ;undeva prin Urziceni (soseaua aceea dreapta de pe E85 unde a murit si Laura Stoica si multi altii) veneam tare cu vreo 130-140 km/h cand aud un scartait puternic de roti si toata coloana din fata mea (era aglomerat) se opreste fff brusc (la mine a intrat ABS) cand vad una bucata matiz la vreo 30 metri de sosea...pe camp .A avut noroc ca nu s-a rostogolit .Pe dedesubt Matizu era muci dar in exterior nu era decat usa dreapta infundata . MOTIV:Matizu a intrat in depasire in acelasi timp cand un ARO ( cred) depasea si el depasind marcajul celor 2 benzi de sens si soferul Matizului s-a speriat si a virat ca a putut . IN DOUA MINUTE salvarea era deja acolo (abea apucasem sa ies din masina ) Ghiciti de ce a ajuns salvarea asa repede !!! La 200 de metri mai in fata ,o skoda octavia era cu botu muci ,soferul nu avea nimic ,era in salvare pentru ca i se faceau niste calmante. Detalii nu stiu pt ca nu am oprit.
  7. robert333

    Megane III

    Si eu am vazut una aseara ,neagra,superba . ,in parcare la Primaria sectorului 1.
  8. robert333

    La Multi Ani

    La multi ani ,multa fericire ,sanatate !!!!!!
  9. robert333

    Megane III

    Este o masina acceptabila . Dar oricum in locul ei as lua fara sa stau pe ganduri un Bravo .
  10. O sa spun ca asa am gasit-o in parcare ,ca sunt einspe mii de cazuri in care iti gasesti masina lovita in parcare
  11. Sa o stapanesti sanatos !!! Black pearl este intr'adevar o culoare superba dar extrem de sensibila ,la soare se cunoaste si cea mai mica urma si ai grija atunci cand deschizi usa ca de la unghii se zgarie vopseaua de la/de pe maner.
  12. Si normal ca o sa ma duc la casco dar peste vreo saptamana ca acum am cam multa treaba cu ea si nu ma indur sa o tin 2-3 saptamani in service ,dupa ce termin ce am de facut ,si gasesc o masina cu care sa-mi fac treaba o duc cu cea mai mare placere sa fie "ca noua" ,poate imi rezolva si zgarieturile de la chei . PS: Tolin ce e ala ?
  13. Ieri pe la 10:30 in fundeni exact pana in pod langa spalatoria aia,iese unu brusc in fata mea (eu aveam vreo 60km/h) pun frana brusc ,Abs intra ,masina se opreste imediat dar cel din spatele meu cu un Nissan tip Break nou-nout nu a mai apucat sa franeze si ma pupat in fund. REZULTATUL : bara spate de la Aveoul meu cu partea dreapta pe jos si bara fata de la Nissan jos pe partea stanga cu tot cu far de ceata . Toate astea chiar sub ochii unor politisti ce stateau la o cafea pe partea dreapta pe trotuar. Cum vina a fost comuna .eu am tras usor dreapta de am intrrat pe banda cealalta si cl cu Nissanul nu a pastrat distanta regulamentara , omul m'a ajutat pe mine sa-mi pun bara la loc si apoi eu pe el si am plecat in treaba noastra. Pe cand cel cu BMW (dupa spusele polististului) va plati o amenda de 1000 ron ,pentru ca am apucat sa vedem numarul de inmatriculare. Rezumat : bara spate de la aveo are o indoitura usoara in partea dreapta ,nici o zgarietura dar nu mai sta la loc nici de a dracu' in partea dreapta stand usor coborata (un luft de vreo 1,5-2 cm intre ea si caroserie) si de asemenea este iesita vreo 2 cm in afara caroseriei . PS :am facut drumul Bucuresti-Focsani si inapoi si nu s-a deplasat absolut deloc si de asemenea nu face nici cel mai mic zgomot .
  14. robert333

    La Multi Ani

    La multi ani sarbatoritilor de astazi !!! @ La multi ani Ioana ! @Ileana ,sa te bucuri de fata ta asa cum ai facut pana acum ( )
  15. Sa o stapanesti sanatos atat tu pe ea cat si ea pe tine ! Daca ii placea sotiei interiorul, acum aveam si eu o Astra cu aceleasi dotari numai culoarea diferita.
 

×
×
  • Create New...