Jump to content

angela_b

Membră
  • Content Count

    57
  • Joined

  • Last visited

About angela_b

  • Rank
    Membra
  • Birthday 10/18/1978

Contact Methods

  • MSN
    angella_bnt
  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    rux22ro

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Kalos, 5 usi, 1,2
  • An
    2005
  1. Aduc stelele....:)

  2. Satori, imi explici, te rog, cum sa procedez, care sunt urechille incuietorilor?
  3. Am verificat buzunarul usii, am sperat, dar degeaba... , O sa ma uit la incuietori. Multumesc!
  4. A inceput si a mea! Troncanit pe usa din dreapta , nu-mi dau seama daca in fata sau in spate. De ieri dimineata se aude, la frana, mai ales frana brusca si la plecarea de pe loc. In timp ce merg cu ea nu se aude nimic. Daca ati avut probleme de genul asta cum le-ati rezolvat?
  5. Problema este ca romanul zice...merge si asa, se multumeste cu putin! Am fost in week-end la Sinaia si ieri am zis hai si noi la cota 1400. In drum am vazut Poiana Stanii Regala, insa ne-a costat 30 RON. La intrarea pe drum este indicator cu accesul autovehiculelor interzis cu exceptia riveranilor. Ne-am gandit ce sa facem, o luam pe jos sau cu masina? Nici nu stiam ce este acolo, daca este sau nu cabana. Cunosc foarte bine Sinaia, insa locul acesta mi-a scapat. Am stat noi ne-am gandit, in timpul acesta coborau si urcau masini si am zis hai si noi cu masina ca nu avem timp sa o luam la picior. Dupa un drum chinuitor am ajuns la cabana. Un loc ascuns superb! Am baut o bere, am stat la soare si faceam planuri sa mai venim si stam 1 saptamana. In acelasi timp proprietarul suna si cheama politia "hai ca ai 20 masini aici"! Cand am coborat in Sinaia, pe drum politia, oprea toate masinile care coborau de la Poaina Stanii. Eu una nu am ce sa mai caut acolo, i-am si spus...am facut consumatie, ma gandeam sa mai recomand acest loc prietenilor, insa din partea mea nici gand, doar reclama proasta si asta din principiu. Daca era politia acolo pentru din propria lor initiativa mai ziceai, dar ca proprietar sa chemi politia sa-ti amendeze potentialii clienti mi se pare absurd... Nu face nimeni nimic in tara asta, dar la amenzi sunt primii!
  6. Kalos-ul colegei mele nu are problema asta! Motor de 1.2, primit la trei saptamani dupa mine. De ce??? Are deja peste 10.000Km.
  7. Kalos-ul meu are motor 1.2 si a avut problema asta. Cei de la GTT au resetat computerul si nu a mai aparut eroare, inca...si sper sa nu mai apara. De atunci incerc sa nu subturez motorul si am bagat benzina OMV100.
  8. angela_b

    La Multi Ani

    Frumos!!! Multumim!
  9. M-a prins si pe mine zapada astazi. Dimineata stiam ca o sa ninga, dar nu ma asteptam sa fie chiar asa, avand in vedere ca maine este 1 Martie... In concluzie: nu m-am incumetat sa plec de la serviciu decat pe la 21:00, drumul liber, dar am mers incet. Am reusit sa ajung acasa fara evenimente. Nu am nici un an de cand am permisul, imi era groaza cand ma gandeam ca trebuie sa plec cu masina!
  10. Eu schimbam vitezele cam la 2000-2500rmp. Imi era cam mila de ea. Acum o sa incerc sa schimb la 3000rmp. Am intrebat daca scanerul scoate vreo hartiuta cu codul (eroarea). A spus ca nu. Nu m-am contrazis cu el. Oricum daca mai tremura ma duc peste ei, il rog pe varul meu sa-l sune pe seful service-ului si astia nu o sa scape de mine.
  11. Astazi am fost la GTT. Mi-a spus mecanicul ca are depuneri de calamina pe supape. Au resetat computerul si nu mai apare led-ul engine check. Mi-au sugerat sa schimb vitezele la 3000rmp si sa bag benzina mai aditivata. Rugamintea mea este sa-mi spuneti si mie care este acea benzina. Eu credeam ca n toate benzinariile este la fel de aditivata, adica cat trebuie. Mi-au spus ca daca se mai aprinde led-ul sa o duc sa curete ei supapele. Si au mai spus sa ies cu ea la drum lung. Acum doua saptamani am fost cu ea pana la Predeal, deci la drum lung a fost. Toate astea mi le-a spus cel de care sta in receptie. Cand a venit mecanicul care o bagase la scaner mi-a spus ca nu e prea bine, ca e de la motor. Eu am intrebat daca are legatura cu benzina si mi-a spus ca da. Am intrebat daca este calamina si mi-a spus ca da. Dupa care a spus ca el nu are voie sa-mi spuna, ca-mi spun baietii cand vin (cei de la receptie). Cei drept asta mi-a spus, dar am avut senzatia ca ii scoteam cuvintele cu clestele. Oare stia ce are masina? Stiam si eu ca e de la motor, doar tremura. O sa merg cu ea o saptamana, o sa bag benzina aditivata si o sa-i schimb vitezele la 3000rmp sa vedem cum o sa se comporte. Sper sa fie bine!
  12. Doamne ajuta, ca de azi dimineata nu mai am liniste! Am alimentat sambata trecuta, acum rezervorul este aproape gol.
  13. Engine Check Sambata seara mi se parea mie ca masina are un tremurat usor, dar nu i-am dat atentie, am zis ca sunt eu prea atenta si exagerata. In dimineata asta, am plecat cu ea la servicu, Tineretului-Victoriei. La plecare, dimineata nu avea nimic, am stat pana s-a incalzit cat de cat motorul, nici o problema. Cand am ajuns pe Ion Mihalache am vazut aprins led-ul engine check. M-am speriat, am intrat in panica, nu am fost buna de nimic astazi la serviciu. Speram ca seara cand o sa plec nu o sa se mai aprinda, insa sta aprins mereu. Tremuratul l-am simtit cand motorul era cald. La plecare nu simteam nimic, insa cand am ajuns pe la Universitatii, la semafor, avea un tremur usor. Alimentat cu LukOil, am zis sa folosesc acelasi tip de benzina. Nu am decat 3700km, avand in vedere ca sunt incepatoare mi-a fost cam frica iarna asta sa merg foarte mult cu ea. M-a prins de doua ori ninsoarea saptamana trecuta si am mers mai incet, probabil am subturat motorul. Sper sa fie tot calamina si nu altceva mai grav.
  14. angela_b

    Leasing

    @NFS OK, la gazeta cu mine Asigurarea o platesc eu...BCR Leasing este asiguratul, dar anul trecut le-am dus si lor copie. Anul asta trebuie sa procedez la fel?
 

×
×
  • Create New...