Jump to content

cosminksm

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About cosminksm

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/19/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    cosminprisacaru

Profile Information

  • Location
    Iasi
  • Din
    Iasi
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Lacetti HB 1.8 Sport
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    IS 19 PCA
  1. Frumos Matizachele Sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute . Am aceasi parere despre stopuri si semnalizari , dar daca tie iti place asta este Plus ... parerea mea e ca ai facut destul la exterior , sa nu te apuci sa-i pui chestii cromate sau alte chinezarii de genul asta ca strici tot Iti zic asta pentru ca am mai vazut la altii si arata ca un pom de craciun Hai bafta si asteptam poze cu interiorul .
  2. Ms ptr urari inca o data Masina e cumparata din Romania . In 2005 a fost aceasta editie limitata . Si dupa cum ziceam , kiturile cu fost vopsite si instalate la noi in Romania . Nu au venit asa de la ,,mama lor" Din cate imi amintesc cand am vorbit cu cei de la G&P Iasi au zis ca au fost aduse numai 7 bucati in Moldova si vreo 15 la un dealer din Bucuresti . (nu e o informatie sigura ) Masina era la un pret special de 9800 E fara tva desi e varianta de top ( primisem si un discount pentru ca sunt client vechi la ei ) In Iasi mai sunt exact 2 la fel , difera doar culoarea , una visinie si una albastra . Sper ca v-am lamurit putin )
  3. 5* si km multi fara probleme! Sa traiesti!

  4. Ms Akon Intradevar este un zgomot in masina la viteze mari dar nu ma deranjeaza . E normal sa se auda si motorul si pneurile , parerea mea . Cat despre vopsea , asa este , a cam inceput sa sara vopseaua de pe acele prelungiri si am mai zis asta si in alt topic la masina lui Luisspeed (un Lacetti WTCC) . Dar am sa le bag la revopsit pentru ca la urma urmei am garantie .
  5. Cat de curand si foto cu interiorul . Sper ca maine ... poimaine sa le postez
  6. Ai dreptate dar eu am spus ce nu-mi place sau mai bine zis ce am patit . Sper sa se rezume la atat lista )
  7. Multumesc mult . Imi apartine din 2005 dar nu m-am gandit pana acum sa o prezint pe forum . Dar cand am vazut ca multi si-au prezentat masinile aici ... am zis de ce nu ? Masina are aprox 32 000 km . Asta inseamna ca am ajuns sa o cunosc destul de bine . Sa incep cu ce imi place : - In primul rand motorul de 1.8 si cei 122 de cai putere care dupa parerea mea se simt . Nu am patit niciodata sa ma angajez intr-o depasire si sa imi creasca pulsul ca nu am timp sa trec ) Bineinteles ca trebuie sa specific si de sunetul motorului de la 4000 Rpm in sus care sa zicem ca se aude foarte bine - In al doilea rand ar fi confortul pe care il ai in masina . Fara nici o rautate dar am ramas blocat cand am vazut ca pasagerii din fata au mai mult spatiu ca intr-un audi A4 si nu exagerez deloc . - Alt lucru ar fi siguranta . Fiind un fost posesor de Kalos , pot spune ca diferenta e enorma desi nu se pot compara ca sunt clase diferite dar zic asta pentru ca atunci cand luam un viraj la o viteza mai mare cu Kalosul aveam impresia ca nu ma tine in curba pecand Lacetti-ul imi ofera o alta siguranta . Incerc sa ma mai gandesc la plus-uri e parcurs , cam astea sunt cele mai importante ... cred Acum ce nu-mi place : - Ar fi vestita cotiera care nu este facuta cu cap , fiind prea scurta . - Dupa care urmeaza unele probleme tehnice care le-am vazut si aici pe forum dar care s-au rezolvat cu un drum la service ( led-ul de la airbag , cate un bec de far ars , o problema ciudata care ma lasa cu motorul pornit dupa ce scoteam cheia din contact si cam atat ) ) In rest sunt multumit de masina , de comportamentul la drum lung ... aaa si de consum pot spune desi nu ma pot astepta la o cifra prea mica avand in vedere motorul de 1.8 si stilul meu de condus . 12L % urban si un 8-9L % extraurban Sue me
  8. Sper sa va placa . Astept pareri
  9. Sper sa fie asa cum zici tu si sa nu ai probleme cu vopseaua . App ... am vazut ca e noua a ta ... sa o stapanesti sanatos
  10. Frumos body kitul de pe editia limitata WTCC . Insa are un defect si anume ca este vopsit la noi . Imi pare rau pentru ce-i ce deja si-au luat varianta asta dar dupa o perioada de timp veti ramane fara vopsea pe prelungirea spoiler fata si praguri . Si spun asta pentru ca am un Lacetti Hb Sport ... o editie limitata din 2005 care are la fel ca acest WTCC aceste prelungiri. Deja s-a cojit vopseaua la mine si ma doare inima cand trebuie sa duc masina la spalato rie si vad turbojetul .
 

×
×
  • Create New...