Jump to content

soldoveanul

Membru
  • Content Count

    93
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About soldoveanul

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 12/27/1967

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    nitucezar@ymail.com

Profile Information

  • Din
    Tg Neamt
  • Auto
    Skoda
  • Model
    Fabia combi
  • An
    2008
  1. Scuze maestre ca imi permit sa te corectez: numele corect este Ialomitianu. Ii datorezi un miel de Paste. Numele corect cred ca ar fi Ialomi(li)tianu Fiscal
  2. Or fi cei numiti pe criterii politice? Nu cred, aia sunt cei mai cinstiti, care fac munca patriotica. Cat priveste pesedeii am doar o remarca: au preluat guvernarea in 2000 cu un deficit bugetar mare terminand 2004 cu un deficit sub 2%. Si nu-i putem banui de cinste ci, poate, de mai multa competenta in a pune niste macar un om potrivit in locul potrivit-ministerul de finante-care sa aiba putere de decizie si nu unul de paie cum au facut astia.
  3. soldoveanul

    Radioamatori

    Una ieftina: Alan 100 plus.
  4. soldoveanul

    Radioamatori

    Lucian, vrei sa ne conversam prin statie? Iti recomand utilajul din dotare pe care il poti achizitiona din Piatra Neamt de la magazinul aflat in zona 1 Mai, sau din Dedeman. Daca o cumperi de la ei se ocupa si de calibrare, fiind si foarte seriosi in privinta garantiei. De asemenea iti pot da un numar de telefon de la un tip din Pascani care are statii de la 250lei si antena pe la aproximativ 150lei. De la el am cumparat un amplificator de 35w care functioneaza foarte bine. Aflandu-ma in Pascani am fost receptionat cu semnal mare la Hanul Ancutei. Mai da si tu un telefon si intreaba.
  5. http://www.2auto.ro/masini_second_hand/detaliu_anunt/suzuki_grand_vitara_suv_1.6_mpi__172.html
  6. http://www.gmclub.ro...?showtopic=3895 Citeste aici si daca ai nelamuriri intreaba.
  7. La multi ani cu sanatate si Sarbatori fericite! Am avut mosafiri azi si nu am intrat peforum- te sun maine sa te felicit.

  8. Primit, cum puteau sa ma evite... Dar de la altcineva, nu dau nume. Probabil, de aceea in Bucuresti a castigat cine a castigat, iar in judetul in care locuiesc acel cineva.
  9. Citeste postul 2701. Am mai vorbit cu o persoana intoarsa din Italia azi, care povestea cum erau "sfatuiti" oamenii sa mearga la vot. Despre autocarul donat de un partid din Romania unui partid din Moldova stii? A recunoscut primarul de Chisinau...fara sa dea nume-evident.
  10. "Proces verbal incheiat astazi 06/12/2009 intre X reprezentant al Partidului... si Y privind primirea sumei de 1leu reprezentand mita electorala..." . Asa ceva nu exista, deci nu exista dovezi. Exista marturii ale unor oameni pe care le putem crede sau nu,e optiunea fiecaruia. Poti sa nu-l iubesti pe Basescu fara sa fii simpatizant PSD sau alt partid.
  11. Am uitat de cea mai importanta: Ce au facut domnii Blaga , Videanu, Berceanu la Ministerul de Interne? Parca Blaga avea o hotarare judecatoreasca care anula numirea sa acolo.
  12. Am votat impotriva lui Basescu. A iesit altceva si respect votul majoritatii. Dar am cateva observatii: 1. cunosc trei persoane care au votat dupa ce au primit cadouri electoralr de la un partid, cat si pe cel care a oferit...fost coleg de liceu; 2. cunosc o persoana de la un partid care a primit o oferta de 15000lei de la un om de afaceri pentru cele 200 voturi ale lui ... dintr-o comuna din frumoasa noastra tara; 3. in tara Geoana a avut cu aproximativ 15000 de voturi mai mult decat Basescu, hotaritoare fiind voturile din diaspora. Nu pot sa inteleg cum cei ce locuiesc in America de Nord, Europa de Vest au votat cu cel care a fost membru pcr si securist (nedovedit, e adevarat, prietenii stiu de ce...). Pe romanii din Italia ii inteleg, il au ca model pe Berlusconi, cum ii inteleg si pe conationalii nostrii din republica Moldova ce au un parlament dominat de pcm. Sunt doar niste nedumeriri, orice comentariu rautacios este bine venit. O sera placuta.
  13. soldoveanul

    La Multi Ani

    Si eu credeam ca ai doar 16... La Multi Ani si de la Tg. Neamt1
  14. soldoveanul

    Facultati

    Imi aduc aminte doar ca am locuit 5 ani in Regie in caminul P13. De Facultatea de Mecanica Agricola sectia exploatarea utilajelor agricole din UPB nu prea imi mai aduc aminte. Mi-am dorit sa profesez, dar, in 1993, la absolvire, pariul cu agricultura fusese deja "castigat". Au urmat 2 ani in invatamant, ca suplinitor, si apoi o lunga "cariera" in vanzari. Avand in vedere varsta cat de curand va trebui sa ma reorientez...
 

×
×
  • Create New...