Jump to content

fulgerica

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fulgerica

  1. stiu ca e alta problema,da apare si pe gaz si pe benzina
  2. salutare pot sa spun ca am aproape aceeasi problema,cand se incalzeste flucueaza relantiul destul de mult. mentionez ca am un executiv din 2003 cu gpl pus ulterior,relantiul fluctueaza si pe gaz si pe benzina. am schimbat bujiile si fisele la recomandarea unui specialist,nu a mai facut o scurta perioada pana s-a incalzit bine dupa care a inceput sa faca mai rau,aproape se opreste motorul la relanti. ce ma sfatuiti?
  3. fulgerica

    Statii Gpl Din Ro

    litovoi voievod colt cu ipsilanti voievod e comuna cu o spalatorie auto http://www.hartionline.ro/buc/harta/p11.html mentionez ca alimentez de aproape un an de aici si nu am avut probleme cu calitatea gpl-ului. saptamana trecuta am schimbat filtrele la instalatia de gpl si erau ca noi.
  4. fulgerica

    Statii Gpl Din Ro

    aseara 1.30 ron/l deja merita sa mergi cu masina prin Bucuresti
  5. fulgerica

    Statii Gpl Din Ro

    salutare, aceeasi statie prezentata de mine ieri 1.57 ron/l
  6. salutare forumisti, Ddeschid acest topic pentru cei care vor sa cunoasca rulotismul adevarat. Citeam zilele trcute pe un forum ca acest "sport este foarte scump" ceea ce nu este real. Ddaca doriti super confort este dar daca va multumiti cu strictul necesar este destul de ieftin. pentru lamuriri va stau la dispozitie.
  7. fulgerica

    Statii Gpl Din Ro

    salutare forumisti, aceeasi statie ieri 1,65 ron/l
  8. fulgerica

    Statii Gpl Din Ro

    1,73 ron litovoi voievod colt cu ipsilanti voievod e comuna cu o spalatorie auto http://www.hartionline.ro/buc/harta/p11.html
 

×
×
  • Create New...