Jump to content

danut

Membru
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

About danut

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Kalos 1.4 16V sedan full
  1. danut

    Senzori Parcare

    Am un prieten care a luat de la www.comenzi.ro senzori si sunt super OK. Detecteaza absolut tot. Au cap de burghiu pentru gauri, tot ce trebuie. A luat varianta mai ieftina la 1.900.000 cu display LED nu LCD. Probabil LCD e mai evoluat. Mai ales ala cu 4 fata si 4 spate cred ca e super. Eu nu mi-am pus pentru ca ma descurc cu masina si apoi fiind in leasing mi-e lene sa ma duc sa ma rog de aia sa-mi dea aprobare. Si poate te pomenesti ca trebuie montati la ei > Sa ma scuture de vreo 2 milioane...
  2. Exact la asta ma refeream, la cauciucuri cu talon mai mare + jante de diametru mai mic. Dar intrebarea e daca se simte vreo diferenta. E cineva care a facut aceasta schimbare, talon mic -> talon mare sau in invers? Am auzit ca si tipul cauciucurilor are o oarecare influenta la confort.
  3. Stie cineva cum as putea modifica suspensia la Kalos in sensul sa fie mai moale si sa nu se mai simta toate gropile? Am probleme cu spatele si dupa 40 min de condus ma doare de inebunesc. Am jenti de aluminiu cu talon mic. Daca pun jenti de tabla cu talon mai mare oare ajuta cu ceva? Am lasat presiunea in pneuri la 1,8 dar degeaba, nu se simte nici o diferenta. Orice idee e binevenita. Multumesc.
  4. Acelasi zgomot se aude si la mine, dar am doar 5000 km. Sa postezi si tu rezolvarea dupa ce te duci in service.
  5. Asta e cea mai mare aberatie cu "CASCO la intrarea in tara". Masinile vin pe TIR, iar CASCO nu acopera decat masinile care circula pe propriile roti. Asigurarea masinilor noi care vin in tara se numeste de obicei CARGO si este facuta de transportator/producator. @DeadAddict: Nu exista valoare reziduala 0%. E doar un slogan comercial. De fapt valoarea reziduala minima legala este 20%, care in cazul tau este inclusa in rate ca sa nu o mai platesti la sfarsit. Dar taxele vamale la ea tot le platesti.
  6. Nu are nici o logica. E o prosteala a celor de la BCR. La mine masina era in curtea dealerului cand am semnat asigurarea CASCO si am platit-o. @DeadAddict: mai ai de adaugat taxa vamala, aproximativ 400 EUR. Dar nu o platesti acum, ci la finalizarea contractului.
  7. Fii serios, Megane se strica de nou in garantie ce sa mai vorbim de SH. Megane e masina sa o tii 20k km de noua, te dai mare cu ea, apoi ii faci vant. WV sunt masini bune in general, dar in Romania poti sa iei o teapa cat tine de mare la SH.
  8. La mersul cu spatele si viraj maxim aud cateodata o trosnitura la directie, care se simte si in volan. A mai patit cineva? Care o fi cauza? Masina are 4000 km.
  9. Am vazut si eu unul si m-am urcat in el la Dibas. Slabut, ma asteptam la mai mult. La finisaje interioare e mai slab ca Matiz. Nu stiu la performante ca nu am mers cu el, dar eu nu as da 7000 EUR pe asa ceva.
  10. @lsniculescu: Ce varianta ai luat la 7600 EUR? Varianta full? (jenti alianj si airbaguri laterale). Mi se pare super ieftina mai ales ca ai si vopsea metalizata ...
  11. Si la mine este tot neagra pielea, dar se exfoliaza Fenomenul e simplu: Ati vazut cum se exfoliaza o minge de piele dupa ce joci un an fotbal cu ea? Acelasi lucru se intampla si aici datorita frecarii dintre schimbator si mana. Nu se vede urat, dar se simte la mana enervant...
  12. Da, nasoala chestie. Se pare ca si la mine incepe sa se exfolieze. Nu intra in discutie improvizatii gen imbracare in piele, etc. Aici trebuie schimbata maciulia, eventual cu una de plastic, ca sa nu se mai repete problema. Oare daca dam de tot pielea jos, cum o arata maciulia dedesupt? O avea un aspect prezentabil? Sunt curios ce parere vor avea cei de la service Oare intra pe garantie?
  13. Kalos este nepotul lui Cielo. (Cielo->Lanos->Kalos). Deci ca sa-ti dau un exemplu, intre SuperNova si Logan tu ce ai alege? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca Cielo e facut in Romania. Bineinteles ca e diferenta de pret, dar daca iti permiti Kalos, ia-l.
 

×
×
  • Create New...