Jump to content

Gamerul

Membru
  • Content Count

    284
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gamerul


  1. Buna ziua.

     

    Vreau sa-mi schimb placutele de frana si am gasit 2 variante pentru masina mea (Cielo, '96, 1498cmc, 55kw, discuri ventilate de 236mm si roti de 13") :

     

    Set complet placute frana :

     

    1) Sistem franare GM Lungime 100 mm Înaltime 59 mm Grosime 15,9 mm Aprobare E490R01033/040 Masa 1,3 kg cu arc cu bolt de ghidaj - PREMIER

     

    2) Sistem Ate Lungime 140 mm Inaltime 1 = 59 mm Inaltime 2 = 49 mm Grosime 16,5 mm Aprobare E190R01020/030 Masa 1,33 kg Cu clema piston - PREMIER

     

     

    Care se potriveste ?

     

     


  2. Deci metoda care functioneaza sigur, frecat temeinic pana la tabla neafectata. Daca se fac gauri se astupa in functie de dimensiunea lor cu chit de fibra sau tabla, dupa care se finiseaza cu chit de finisaj, se grunduieste se se vopseste.

     

    Salut !

    Ce chit de fibra sau tabla, respectiv chit de finisaj recomanzi ?


  3. Etrierii de Lanos sunt pentru jantele pe 14 adica discurile de frana cu diametrul de 256 mm. Tu ai la janta de 13 disc cu diametru de 236 mm. Cauta pe la dezmembrari etrieii de ... Lanos ... . Placutele acelea care vrei sa le schimbi nu vor fi compatibile deloc cu noul disc si etrier.

     

     

    Nu ti se pare ca in aceeasi fraza reusesti sa te contrazici ? Dupa cunostinta ta, etrierii de Lanos se potrivesc pe Cielo cu jante de 13" sau trebuie jante de 14" ?

    Etrierii de Lanos se pot monta pe Cielo cu jante de 13" (evident merg si pe cele de 14" dar acolo nu e cazul pt astfel de modificari), iar placutele de frana sant cele pentru Matiz. Daca citeati acest topic de la inceput gaseati cu siguranta raspunsul.


  4. Ce este asta : "2. Cooler pentru overcloking , pachet complet , cupru , 8 pipes , compatibil 775 / AM2 , cu ventilator de 12 cm , optional se pot pune 2 de 12 cm , f silentios , raceste f bine , poate fi montat in 4 pozitii . Modelul exact si linkurile vor urma la cerere . Produsul este folosit , dar in stare perfecta de functionare !

    - pret : 120 ron ;" ?


  5. Salut.

    Pe la garnitura de la capacul motorului pierdeam si eu ulei, desi am inlocuit garnitura in repetate randuri cu diverse tipuri (pluta, pluta+cauciuc, chiar si silicon rosu). Singura solutie a fost sa inlocuiesc acel capac cu unul de plastic fabricat pentru Cielo Euro 3. Pe la delcou mai am pierderi dar asta pentru ca nu am inlocuit inca garnitura de la oring.


  6. ..

    1. deschizi poza cu paint (dai click dreapta apoi edit), aplici un punct intr-o zona de culoare inchisa si inchizi, dai yes si gata.

    ...

    E suficient sa deschizi fisierul in Paint si apoi sa dai Save (fara sa modifici in vreun fel imaginea) pentru a micsora dimensiunea fisierului.

 

×
×
  • Create New...