Jump to content

Steffyx

Membru
  • Content Count

    110
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Steffyx

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/01/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Renault
  • Model
    Laguna
  • An
    2003
  • Nr. Inmatr.
    BC-38-STF

Recent Profile Visitors

2158 profile views
  1. Tin sa ii dau dreptate colegului, nu se pot compara...
  2. has not set their status

  3. Cei care fac asta nu sunt angajatii din magazine, deoarece ei nu au o baza de date centralizata. Iar nu cred ca sta cineva sa scrie intr-un excel detaliile despre abonati. Sau chiar daca sta, intr-o ora face un fisier cu maxim 50 de abonati care nu valoreaza nimic. Plus ca un om din magazin nu are acces decat la conectarile facute in respectivul magazin, care in multe magazine de strada se invart undeva la 50-90 lunar. Exceptie centre comerciale care fac cu sutele. Cei care au acces la baze de date centralizate si gata puse la punct sunt cei din Back Office. Si nu prea cred ca cei care sunt in prezent angajati Cosmote, ci fostii angajati fac asta. Ideea e ca sunt incredibil de multi oameni care dau crezare acestor "concursuri" si isi furnizeaza chiar si personal orice data persoanala prin telefon. Atata timp cat nu se va destepta lumea acet tip de afacere va exista. Corect ar fi sa existe o campanie facuta la un loc de Cosmote, Vodafone si Orange sau macar unul dintre ei, care sa informeze lumea ca acest gen de concursuri nu sunt organizate de niciun operator de telefonie din Romania. Dar interesul lor pentru asa ceva este minim, si asupra persoanelor care sunt credule ar exista un impact minim. Dar tot ar fi o treaba buna zic eu.
  4. Mai multe modele: Plantronics 220A cu incarcator de casa si auto la 110 RON. Nokia BH 209 cu incarcator subtire de Nokia, de priza. 100 RON Nokia BH 210 cu incarcator subtire de Nokia, de priza. 110 RON Nokia BH 211 cu incarcator subtire de Nokia, de priza. 110 RON Nokia BH 102 cu incarcator subtire de Nokia, de priza. 85 RON Toate castile sunt noi, nedesfacute si vin cu certificat de garantie NOKIA + bon fiscal, sau daca se doreste factura. Pot emite si factura pe firma. Daca doriti 2-3 bucati mai discutam pe marginea pretului. La fiecare bluetooth achizitionat primiti o cartela cu numar Cosmote.
  5. Respir mai rar, dar puls tot am
  6. Moaaaamaaaa ce a devenit topicul asta )
  7. Steffyx

    CATERINCA

    Sper sa fie bine ude postez O poza facuta in fata la Carrefour Unirii. Cred ca facuse prea mult shopping
  8. Va dau voie sa il modificati
  9. A mea are electroventilator, imi permit
  10. @tolin: nu-s de acord ca Dacia trebuie bibilita toata saptamana ca sa poti iesi in weekend cu ea. O fi ea o metafora, da' e exagerata rau! @Mike.omega: Nu e vorba de carburator. Mergand subturat se depune calamina pe bujii si normal ca nu mai ai scanteie ca lumea. Si alea nu se curata cu una cu doua, doar la un drum. Eu le-am dat jos o singura data din curiozitate ca am prins in mana o cheie de bujii sa le vad culoarea, si erau perfect maro, nici urma sa fie afumate. Cu benzina Efix, da, la stilul asta ma refeream. I-am dat in goarna sa vad ce are de zis. Nu inseamna ca merg pe strada doar cu treapta I, cu 50 kmph constant. Prin spatele blocului i-am tras niste forje si cu asta basta, nu-s tampit. A, sa nu uit. Masina mea mi se pare ca trage clar, dar clar pana in 5000 rpm. Dup-aia mai greut, e adevarat. Si nu am zis niciodata ca trage pana la 6500.. turatia aia i-o dau ca-s eu maniac si imi place sound-ul si feeling-ul e parerea si placerea mea personala, ce sa-i faci.
  11. Toline, nu te supara da' nu-s de acord cu tine Steph, ce problema ai avut tu, ca-ti manca 17% e un caz izolat. Eu in Bacau oscilez intre 9% (bine, cand era mai cald) si 10%, nimic mai mult indiferent. Nu pot sa zic ce consum are cand merg subturat ca eu o cald pe coada zilnic, nu suport sa merg subturat. Bafta!
  12. Inca ma mai minunez dar sunt in acelasi timp si oripilat Dacia mea in 4 trepte, din 83, cand ies in afara localitatilor daca nu merge constant cu 120 inseamna ca am inebunit. Scchimb vitezele la 3000 cand merg normal, si cand ma apuca, le mai schimb si la 6000, si la 6500. Ia tata masina intr-o zi (dupa 5 luni in care nu s-a mai atins de ea) si-mi zice "bai tu i-ai bagat kerosen ca trage de rupe, cum apesi pedala cum fuge" A crescut inima in mine. E de la stilul de condus. El conducea subturat (a treia la 20 kmph ) iar eu... ii dau in goarna. Si merge de rupe, tot ce tine de ea. O fi ea Dacie, dar daca o tratezi cum ii place, te rasplateste. Zgomotul motorului mie mi se pare nasol abia peste 4000 RPM. A mea e si insonorizata cu 3 straturi de antifon cauciucat si 2 de folie PEE, dar oricum nu asta e esential. Parerea mea ca daca mergi subturat, nu vei obtine niciodata performantele maxime (viteza, demaraj, si zgomot, ca sa nu zic de consum). Un 3000 pt mers constant parerea mea ca e super ok, eu asa as merge cu o cutie in 5. Asa merg constant cu 3800-4000. Si am mers mult in afara. In 13000 km nu i-am schimbat decat uleiul, o singura data si i-l mai schimb acusi. In rest trage frumos, si nu papa ulei. Cert e ca aprinderea e cea mai afectata de subturare. Nu mai merge asa ca nu-i bine. Bafta!
  13. Steffyx

    Benzina EFIX

    In prima luna de carnet am ramas de 7 ori fara benzon Viata de elev cainesc ce sa-i faci
  14. Steffyx

    Benzina EFIX

    Baaaai nene, asta e o benzina fenomen!! I-am pus ieri 3 kile (sunt elev ). Boon. Azi sa merg sa imi fac treaba. Caciula pe cap, ma urc in masina, dau cheie, o ia frumos, ca de obicei. Boon, dau muzica mai incet cand sa plec, nimic. Dau si mai incet, nimic. Ce dracu ma frate, dau la 2 volumul casetofonului, nu auzeam motorul. Dupa asta parca-parca se auzea ceva in fundal Ma uit surprins la turometru, arata 900 rpm-uri Surpriza!!! Motorul chiar mergea!! Dau a I-a, plec usor, dau a doua, ma infing putin in pedala, atata mi-a trebuit, am crezut ca-mi rupe spatele. Booon. Cu 3 kile de benzon eu fac 33 de kilometri, maxim. Cand ma infing tare in ea fac vreo 30. Deci 10 % dupa matematica clasei a II-a. Acuma, astazi, am facut cu alea 3 kile, 42 de kilometri si motorul tot nu s-a oprit 7,1 la suta nu? Inca nu imi vine sa cred. Dar trebuie sa cred, pt ca atunci cand am alimentat nu mai aveam benzina, am luat in canistra alea 3 kile de Efix. E fenomentala. Ca sa nu zic ca inainte a treia ii dadeam de la 30 in sus, acum i-am dat din curiozitate la 20 kmph, si surpriza, tragea, si nu aparea fenomenul de subturare! Fum ce sa zic, nu mi-a scos niciodata, normal ca nu scoate nici acum. In concluzie, motor super super silentios, consum minune, ce sa mai, o benzina la care doar am visat. Oricum imi exprim convingerea ca asta nu va dura decat pana vor creste vanzarile si numarul de clienti, dup-aia ne vor vinde acelasi shpritz. Profit pana atunci, maine ii fac plinul Nu poate fi placebo, pt ca initial nu stiam ce se intampla si apoi mi-am amintit ca am bagat Efix. Nu am bagat de asta pt a o testa ca nu aveam nici o intentie, ci doar ca era la 100m de casa benzinaria. Disclaimer: Nu detin actiuni la Rompetrol, nu sunt director, proprietar si nici macar angajat la sus-mentionata companie, in concluzie nu am nici un beneficiu din cresterea vanzarilor. Nu urmaresc sa fac reclama, ci doar mi-am exprimat parerile bazate pe experienta placuta de azi. S-auzim de bine!
  15. Steffyx

    Am O Idee...

    Shoutcast-dbf for windows, la ala te referi? E misto, dar nu cred ca e o solutie pt a emite in afara retelei de care apartii. L-am folosit si eu, e misto.
 

×
×
  • Create New...