Jump to content

ionut.tanase

Membru
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

About ionut.tanase

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • MSN
    ionut.tanase
  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    ionut.tanase@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Pitesti
  • Din
    Pitesti
  • Auto
    FORD
  • Model
    FOCUS
  • An
    2003

Recent Profile Visitors

1995 profile views
  1. 2005 ... 2006 ... 2007 nu inseamna "mileniu trecut". revin la intrebarile la care as dori un raspuns: 1) GPL de fabrica vs. GPL after market Sa iau un Cielo 2005 cu GPL din fabrica (automat mai scump) sau sa cumpar un cielo 2005 fara GPL si ii pun eu instalatia la un service? Cum e mai bine? 2) dupa 2004 => motor E-TEC II - o singura axa cu came (SOHC) , 80 cai si este EURO 3. Ce an imi recomandati dupa 2004 ... Exista ceva ce ar trebui sa stiu? Exemplu: "alea din anul 200x au tabla mai proasta , alea din 200y eu plasticele mai naspa la interior etc etc..." E vreo smecherie sau toate sunt la fel si de preferat ar fi cat mai nou? PS: inca citesc pe un alt topic si nu am reusit sa gasesc ceva concret.
  2. )))) amuzant commul tau numai ca daca citeai prin topic aflai ca dupa ce am deschis acest topic mi-am luat la scurt timp un ford focus. acest topic a fost unit cu altul si a "mers mai departe" cu intrebarile altora. ca sa nu mai deschid alt topic am scris tot in acesta. e ceva rau daca am aceasta nelamurire? vrea taica-meu sa cumpere cielo si eu nu am habar. am ford focus la care in 3 ani nu am deschis capota decat sa pun lichid de spalare parbriz (uleiul il schimb la service). iti dai seama cat ma pricep la cielo ... inca odata: te deranjeaza ca am cerut raspunsul la niste intrebari la care nu stiu sa raspund?
  3. 1) GPL de fabrica vs. GPL after market Sa iau un Cielo 2005 cu GPL din fabrica (automat mai scump) sau sa cumpar un cielo 2005 fara GPL si ii pun eu instalatia la un service? Cum e mai bine? 2) dupa 2004 => motor E-TEC II - o singura axa cu came (SOHC) , 80 cai si este EURO 3. Ce an imi recomandati dupa 2004 ... Exista ceva ce ar trebui sa stiu? Exemplu: "alea din anul 200x au tabla mai proasta , alea din 200y eu plasticele mai naspa la interior etc etc..." E vtreo smekerie sau toate sunt la fel si de preferat ar fi cat mai nou? Multumesc pentru raspunsuri. Am citit pe forum destul si nu am gasit raspuns ...
  4. SAlut baieti, Am user pe forum de ceva vreme chiar daca nu am postat prea des. Mai stau uneori ci citesc pe forum chestiuni interesante. Ma bate gandul sa schimb Focusul (hatchback/ 2003) pe care il am cu un Cielo si nu stiu ce sa aleg. Sunt unii care spun "ia-ti koreeana ... '96/''97 ... chiar daca e veche e masina buna" . Altii zic "ia'ti unu din 2006 sau 2007 si nu te doare capu". Iarasi ar mai fi problema GPLului: unii zic ca e mai bine sa fie pus aftermarket pe una din 96 sau 97 decat sa cumperi una din 2006/2007 cu GPL pus de fabrica. Deci sunt in dilema la acest capitol. Voi daca ati fi in locul meu ce ati alege? Personal inclin catre o masina mai noua de ani (2006/2007) cu km putini si GPL de fabrica. Macar am certitidinea ca masina nu a fost plimbata de la unu la altu ... si e si mai noua. E greu sa gasesti o masina din 96/97 cu unic proprietar si sa mai fin si super intretinuta. Si chiar daca ar fi intretinuta ... totusi ar avea 15 ani ... ceea ce e destul de mult pt o masina. La ce trebuie sa ma uit cand aleg un Cielo? Multumesc anticpat pentru raspunsuri!
  5. am uitat sa precizez ca e masina de nefumator si nu s-a fumat NICIODATA in ea . Am atasat si o poza.
  6. SAlutare, As dori sa schimb un FORD Focus cu un Cielo + 3000 euro diferenta. Detalii Ford Focus: - proprietar in acte : EU; - al doilea proprietar in acte, "primul" fiind firma nasului meu, firma prin care am cumparat masina in leasing . - caroserie: hatchback. - an de fabricatie : 2003 (inmatriculata in noiembrie 2003). - culoare: gri metalizat (moondust silver); - AC, ABS. - geamuri electrice; - km REALI: 72.900 REALI!! Se poate demonstra la service si dupa aspect si uzura masinii . - impecabila din toate punctele de vedere; - functionala 100%!! Nu are nici un defect sau ceva nefunctional! - 2 alarme; una a masinii din fabrica si una pusa la momentul achizitionarii (alarma + inchidere + imobilizare motor in caz de tentativa furt ) - consumabile schimbate la timp: ulei, filtre (totul trecut in agenda, data ... pret ... produs tot tot ). S-au folosit numai piese de origine! - baterie cumparata in anul 2009. - rugina: sper ca nu e cazul sa spun ca nu are asa ceva . - placute de frana schimbate in decembrie 2009 la Royal Motors Pitesti (factura + garantie). - masina foarte intretinuta. - nu a fost lovita niciodata! Doresc schimb cu un CIELO care sa indeplineasca OBLIGATORIU urmatoarele cerinte: - IMPECABIL din toate punctele de vedere! - exclus culoarea galben; - sa nu fi fost rulat TAXI never ever! - sa aiba GPL omologat! - sa aiba AC! - sa nu aiba rugina! - intr-un cuvant sa fie IMPECABIL la fel cum este si Fordul pe care il ofer la schimb. - doritorul sa mai dea 3000 euro diferenta! - discut numai cu proprietarul masinii! Nu doresc intermediari! De preferat ar fi sa nu fie "N" proprietari Motivul acestui schimb este ca vreau sa achit integral un credit! Nu sunt dispus sa negociez! Stiu ce vand (stiu ce masina am) si tocmai de aceea cerintele sunt EXACTE iar diferenta este FIXA! Rog seriozitate! Pretul de vanzare este 5.000 euro! Pret Fix platibil in LEI la cursul zilei cand se vinde masina! Contact: 0763633189 sau mail ionut.tanase@yahoo.com. Sunt din Pitesti! Poze la cerere.
  7. M-am interesat si de costuri ... sunt mai mari ca la un Cielo, e adevarat, dar nici nu poti compara cele doua masini ... asta pe de-o parte. Pe de alta parte, intreband la reprezentanta cat ma costa reviziile m-am mai linistit si asta deoarece am aflat si preturile care nu sunt deloc atat de mari pe cat imi imaginam. Ca o idee despre masina vreau sa spun ca e o adevarata placere sa o conduci ... pur si simplu e ca si cum ai sta pe canapea si te-ai uita la un film ... atat de lin merge. Cat despre conduita ei la drum intins nu pot sa spun deat ca este ireprosabila.
  8. Multumesc! Sunt chiar incantat de masina ... e altceva ...
  9. Am luat masina. Am facut bine ca nu m-am grabit pentru ca am cumparat un Ford Focus din 2003 (impecabil cu 52.000 km reali) de la un apropiat cu 4.500 euro.
  10. Si ar mai fii o chestie : nu vreau sa fiu eu fraierul care se inteapa si ia o masina de 3000 euro cu 4000 euro ... ca vorba aia: nu i-am furat ... i-am muncit si nu imi comvine sa imi bat joc de munca mea .
  11. E foarte mult probabil ca cei doi cu care negociez in prezent sa ma piarda de client deoarece am ajuns la concluzia ca pretuile cerute de ei sunt exorbitante si ca nu ar fi rau sa mai astept... In fond si la urma urmei masini sunt pe toate drumurile si daca stau si ma gandesc la data de 01.07.2008 am toate motivele sa nu ma grabesc . Pe de alta parte, cei doi despre care va vorbesc ar trebui sa realizeze ca masinile pentru care cer atatia bani sunt non euro (fapt fff important ) cat si faptul ca masinile lor au o varsta inaintata si nici nu se mai produc. Sper ca cel putin unul din ei sa citeasca acest post si sa constientizeze ... PS: Raman in continuare interesat de cumpararea unui cielo (dar nu numai)! Va multumesc tuturor celor care mi-ati deschis ochii si .. daca mai aveti ceva de completat, topicul va asteapta ... observ ca topicul acesta chiar a nascut interes drept dovada reply-urile voastre si cred ca acest topic ar fi util si altora in situatia mea!
  12. Tocmai de aia am preferat sa vorbesc cu voi inainte de a lua o decizie pentru ca aveam foarte multe intrebari si nelamuriri in minte care incet incet isi gasesc raspunsul! Da, ai dreptate EM!L, chiar cred ca mi se pusese pata pe cel putin 2 masini dar vad ca voi sunteti de alta parere ... de altfel si eu eram in dubii privin pretul care sincer mi se pare exorbitant dar neavand niciodata cielo si nefiind in tema cu preturile am crezut ca astea ar fi preturile pentru un cielo bun. Referitor la cielo, da ... chiar imi place ca masina, nu stiu de ce dar ... imi place. Vreau sa spun ca la ora actuala m-ati dat peste cap total si sincer ... nici nu mai stiu care e pretul real pentru un cielo si care este criteriul determinant in alegerea masinii : - daca e corean (95-96) e bun dar e vechi; - daca e romanesc (dupa 97) e mai nou dar e mai prost dpdv calitativ; - daca are aspect ingrijit si are vopseaua buna pe el este suspect ca este revopsit (posibil accident) si poate sa apara rugina; - daca are vopseaua originala e rau ca trebuie vopsita + un pic tinichigerie (implica costuri suplimentare de minim 400 euro) deci mai bagi inca ceva bani in ea. ... si altele
  13. care este valoarea reala a masinii din anunt in opinia voastra?
  14. dar de masina din anuntul asta ce ziceti? cat valoreaza real? http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=22455
  15. asta cu interzisu din 2010-2011 nu pot sa o cred pentru ca ar trebui sa interzica 80% din masinile aflate in circulatie in Romania ... despre 2500 euro ce sa zic ... e un punct de vedere insa nu cred ca se poate cumpara un cielo bun cu GPL, alarma+inchidere la banii astia ...
 

×
×
  • Create New...