Jump to content

moro_mu

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About moro_mu

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    calarasi
  • Auto
    daewoo
  • Model
    espero
  • An
    1996
  • Nr. Inmatr.
    2cl wav
  1. Va multumesc pentru raspunsuri.Intradevar am reusit dupa lupte seculare sa dau de un tester de la TEXACO care intradevar mi-a spus alb pe negru ca am probleme cu sonda de oxigen. Am sa incerc varianta expusa de nt98adu pentru ca asa cum pune si el nu am nimic de pierdut. Cu stima si mii de multumiri si de asemenea va doresc mii de KM fara probleme.
  2. Buna ziua tuturor. As dorii daca se poate putin ajutor in legatura cu martorul Check Engine la espero 1.8 1995 full coreea cu sonda lamda euro 2. Problema este urmatoarea: La turatie constanta de 2500 rpm se aprinde martorul Check Engine si ramane aprins daca raman constant in aceasta turatie,daca cresc in turatie si depasesc 2800-2900 rpm si raman constant la acea turatie se stinge si nu se mai aprinde chiar daca cresc in turati dar daca reduc si ma opresc la 2400-2500 rpm se reaprinde din nou.Mentionez ca se stinge si daca reduc sub aproximativ 2200 rpm .In consecinta se aprinde Check Engine doar intre sa zicem 2400 si 2800 rpm constant daca doar cresc in turatie sau scad in turati (accelerare sau decelerare ) nu se aprinde. Va rog daca se poate un sfat daca are cineva vre-o indee cine se face vinovat de acest fenomen.Mentionez ca am pus testerul si nu am gasit absolut nimic toti parametri fiind ok, si fiind este un fenomen aleatoriu nu se inregistreaza in ECU. Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri. Am uitat sa mentionez ca acest fenomen a aparut in urma cu aproximativ 1-2 luni.
  3. Buna ziua am un cielo al unui coleg de servici din 2004 care are instalatie de gaz si de vre-o 3 zile se aprinde Check Engine doar cand ajung la 3000 si la 4000Rpm se stinge .Am incercat tot felul de variante de condus dar face acelasi lucru.Va rog daca se poate un sfat . Cu stima.
  4. a salut un ax cu came pentru espero 1.8 ai? si la ce bani?
  5. Problema e manifesta in felul urmator:la o franare mai brusca dupa ce se opreste masina se aude releul abs cum caraie dupa care imi scoate abs dim functiune .O alta problema se manifesta la o viteza de 35-40 Km/h.Cand depasesc aceasta viteza ami iese ABS-ul din functiune(se aprinde martorul ABS).Am ridicat masina pe elevator si am curatat toti contactii de la senzori la toate patru roti .Dupa curatare cu masina ridicata pe elevator am accelerat-o pana la 100Km/h si totul a fost ok nu mi0a mai dat afara ABS dar dupa ce am lasat-o jos si am iesit in probe masina s-a comportat la fel ca inainte scote ABS la 35-40 Km/h.Va rog un sfat daca se poate in special pentru problrma cu franarea brusca ,de ce ami scoate ABS din functiune dupa franare.
 

×
×
  • Create New...