Jump to content

iulik_ro

Membru
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About iulik_ro

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Constanta
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo Gle
  • An
    1997
  • Nr. Inmatr.
    CT04ZSG
  1. Salut! Ma intereseaza semnalizarea stanga si proiectoarele! Da-mi un nr de tel!
  2. Si de curiozitate, cat a fost taxa de omologare? Alta problema, daca vreau sa-mi pun jante pe 14 ce cauciucuri recomandati pentru a nu influenta viteza afisate de kilometraj? ma gandeam la 185/65! Acestea sunt ok?
  3. Salutari tuturor! Am si eu o problema la al meu cielo : azi am schmbat 2 injectoare pentru ca mele nu mai lucrau bine! Am observat ca porneste un pic mai greu! Am mai observat ca nu se mai tureaza la 1300-1400 dupa ce porneste si sare la 1000 si apoi la 800-900! Insa in mers trage de rupe, se tureaza mult mai liniar! Dar cum am spus mai inainte porneste mai greu! Ce sa verific?
  4. Tbird, intrebai de amortizoare meyle! de ce nu iti mergi pe sachs daca vrei niste amortizoare bune? Eu am comandat 2 Sachs SuperTouring gaz pe spate si 2 arcuri Kilen! Marti le schimb si abia astept sa vad diferenta , mai ales ca acum am gasit o spira rupta la un arc pe spate! Sachs e o firma de renume in amortizoare, nu zic ca cea mai buna dar decat sa iei un amortizor mai ieftin si no name si dupe un sa crape, mai bine iti iei o firma buna si ai cat de cat o garantie! Opel, pe langa multe marci, trimite din fabrica masini echipate cu amortizoare sachs! bafta si numai bine, apropo e frumoasa tare masina cu jantele de vara
  5. amortizoare gaz sachs supertouring spate :2x175 arcuri spate kilen : 2x150
  6. buna ziua! M-ar interesa o oferta la 2 arcuri spate versiunea heavy duty si 2 amortizoare pe gaz de preferabil sachs! Piesele sunt pentru cielo! va multumesc
  7. E 1998! O sa le verific in week-end! Le pot debloca sau trebuiesc schimbate?
  8. am intrat pe site-ul mol, este MOL Prima? Masina o folosesc 90 % extraurban, aprox 400-500 km/saptamana.
  9. Ma intereseaza sa fie bun, pretul e pe locul doi! Tot la 10.000 e recomandat schimbul?
  10. Deci pana la urma, ce 5w-40 se recomanda??? Mol, Liqui Moly, Mobil 1 sau Castrol?
  11. Salutari tuturor! Dupaun rk la motor, mecanicul mi-a recomandat 10w-40! Am folosit Mobil 2-3 schimburi. Pot trece pe 5w-40? Si daca da, ce imi recomandati pentru ca vad multe pareri! Cateva pagini in spate, un coleg recomanda Liqui Moly! Va multumesc mult si va doresc un an cat mai bun!
  12. Salutare tuturor! Am si eu o problema la a mea masina: la franarea mai puternica imi blocheaza mai repede roata dreapta. Banuiesc ca problemele sunt cauzate de etrier. Ce sfaturi de rezolvare imi dati?
  13. Vreau sa-i fac masinii din dotare o revizie a sistemului de franare! As avea o intrebare: cat lichid de frana intra in instalatie? Vreau sa folosesc Dot 4 Mobil! Ce parere aveti, e bun?
 

×
×
  • Create New...