Jump to content

relisys

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About relisys

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/02/1977

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Suceava
  • Din
    Suceava
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2007

Recent Profile Visitors

2259 profile views
  1. Donez 4 jante cu cauciucuri pentru matiz.Suceava
  2. servus.scriu aici ca am rasfoit toate subiectele si nu am gasit raspunsul care il caut.De curand mi-am montat o inchidere centralizata + alarma pilot AA1018.Toate bune si frumoase ,doar ca nu am reusit sa gasesc unde sa leg firul portocaliu la semnalizari si l-am legat pe pozitii.As dori daca are cineva o poza sau o pozitionare pe masina unde se leaga firul portocaliu.multumesc.
  3. plateste eu.... .acoperisul e din constructia blocului(in care locuiesc).cum acoperisul e considerat bun comun ...nu am cu cine ma certa.asa ca,nu am avut de ales si am dus-o la reparat repede sa evit si o eventuala ruginire a locurilor lovite.
  4. accidente...sau pot spune ghinion...incident.totul s-a intamplat vineri noapte la o furtuna mai serioasa.victima beju`....agresor : acoperisul blocului de azbest .... . pret reparatii ...1200 ron.
  5. ceva de genul asta se intampla si la mine.se comporta ca si cum ar fi benzina cu apa(poate e ...nu bag mana in foc).dar poate fi si altceva.filtru benzina schimbat recent,la fel filtru aer.ce nu am schimbat niciodata si cred ca ar trebui e supapa PCV. poate ar trebui schimbata ?(matizul e luat de nou in 2007)
  6. @relysis. Intreaba-l daca are dovada pentru lovitura lui. raspuns de la politie:daca nu am martor ar trebui sa-l dau in judecata...bla,bla,bla. Asa toata dauna se repara la fosta reprezentanta daewoo sv cu 6 mil.(lovitura in aripa plus o lovitura micuta ,mai mult zgariat pe o portiera). Naspa e ca se pare ca politia nu se implica decat daca deschid proces.si sincer nu am chef de plimbari prin ``justitia`` romana.Asta e... sunt ``un roman fericit`` )
  7. pare a fi un mercedes ml320.Are spoileru zgartiat .masurat cu ruleta e la aceeasi inaltime ca si lovitura la mine + ceva urme de vopsea argintie(culoarea mercedesului).am fost si la politie ...nu pot astepta decat concluzia lor.Sperante nu am ,decat ca nu ma va costa prea mult reparatia.
  8. gasita in fata blocului . Autor necunoscut (cel putin nu recunoaste si nu am vreun martor)
  9. ma inscriu si eu cu 2 seturi daewoo.(daca mai e valabil)
  10. ceva de genul asta am vazut in Auchan , dar are dezavantajul ca deformeaza chederul (sistemul de prindere fiind intre geam si cheder).Totusi cred ca o sa-mi cumpar una sa vad cat ar fi de comfortabil.Era in jur de 10 lei.
  11. si daca tot il schimbi (o sa fie necesar sa dai spoilerul jos),ti-as recomanda montarea unei plase de aluminiu pentru protectia condensorului.(plus ca arata si bine).
  12. (Adica vrei sa spui ca topaie sau ce? Chestia este ca si eu vreau sa-mi iau Kayaba, si sper la o imbunatatire a stabilitatii, nu la o depreciere a ei. Sunt gaz sau ulei?) ai o senzatie ca ``iti fuge spatele``.;dar doar la viraje si pe drumuri denivelate.in rest amortizoarele fiind mai dure (gaz),te simti nasol cand mergi pe un drum pietruit(simti toate pietricelele).
  13. sunt pe gaz.stabilitate scazuta ,ma refer la faptul ca in special la viraje pe drumuri denivelate ai senzatia ca spatele masinii se cam duce prin aer(daca ma pot exprima asa).dar in general sunt multumit de ele,poate si din cauza ca circul mai mult in oras.
  14. Am cautat amortizoare KYB pt Matiz, dar nu am gasit pe site-ul oficial si nici in alte cataloage. In schimb, un magazin din Iasi (ingaraj.ro) vinde asa ceva si nu sunt preturi mari.A montat cineva amortizoare KYB? Am montate KYB de aproximativ 3 luni(schimbate pe garantie plus o diferenta din partea mea de 20 ron pe bucata).Ca impresie pot sa-ti zic ca pe drumuri bune(oras) sunt super OK ,dar cum iesi pe drumuri rele e cam naspa(stabilitate redusa-pana te obisnuiesti).Daca circuli in mare parte pe drumuri de oras sunt bune.
  15. o problema asemanatoare am avut si eu .tot un zgomot de ``metal pe metal`` care se auzea la inceput la roata dreapta fata ,apoi parca roata stanga,ba in bord de nu mai stiam ce e cu ea (masina).si avea doar 9500 km.dupa multe vizite la service si sport pt masina (cand sus pe elevator ,cand jos)sa gasit buba.intai mi-au scimbat cablul de kilometraj dar nu au nimerit defectul.apoi miau schimbat vitezometru.si se pare ca sa rezolvat .te cred sa fii nervos asa eram si eu e un zgomot care nu se aude tot timpul dar cand il apuca ...sper sa te fi ajutat cu ceva ,poate o fi ceva asemanator.cel mai bine e sa mergi in service sui masina pe elevator pornesti motorul si apoi prin ``eliminare ``.:roti ,etriere,placute frana,si chiar cablu kilometraj .
 

×
×
  • Create New...