Jump to content

MR_A

Membru
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MR_A

  1. MR_A

    Masini Germania

    Hmm de ce? Pt ca din vara nu va mai fi necesar euro 3?. Chiar daca..diferenta mare de pret nu este. Nu vor da romanii navala pe masini mai vechi (majoritatea vor ceva peste 2000).Probabil e si frica..de a cumpara o masina mai veche (buna intradevar) dar..sa nu apara probleme,etc. Pe langa asta..am inteles ca la masinile mai vechi de 8 ani..s au cevas de genul asta..se va plati destul de mult pt a o aduce in tara. Daca ai ceva informatii mai concrete ..pls tell us
  2. MR_A

    Masini Germania

    La majoritatea pe care am pus ochii scrie clar . D3 ,Euro 3 . Ma informat cineva aseara... In legatura cu lista euro 3 (ca daca nu corespunde cu lista...desi are euro 3 nu poate fi inmatriculata).
  3. MR_A

    Masini Germania

    Salutare. Vreau sa ma duc luna aceasta pana in Germania sa aduc o masina. O chestie care nu o inteleg totusi... Am vazut la multe masini..(fabricatie sub 2000 ) ca au euro 3. Ex: opel Astra 1998 cu Euro 3. Masinile acestea sunt vandute la parcuri auto. I mi poate spune cineva cand a aparut Euro 3?Si daca se poate monta euro 3 la ei..pe o masina cu euro 1 s au 2? Multumesc
  4. MR_A

    Pret Gpl In Europa

    Dap . Eh.. Oricum cred ca ies mai bine decat pe benzina.. .
  5. Salut. Ma tot bate gandu sa i mi cumpar o masina inmatriculata in alta tara (austria). Masina nu are Euro 3 . . Are asigurarea platita pana in decembrie ,Se ofera si procura. Din cate am inteles..pentru a putea circula cu ea..trebuie sa ies din tara o data la 6 luni,si sa merg pana acolo sa platesc asigurarea. Poate cineva sa i mi spuna daca chiar merge chestia asta? Si daca da...cat o costa asigurarea pe an la o masina veche (95)? Ce as mai vrea sa stiu: O masina inmatriculata in alta tara tre sa mai plateasca cartea verde pentru a iesi din Romania? Thank You.
  6. MR_A

    Pret Gpl In Europa

    Planuiesc sa fac un drum pana in Germanya. Si as dori sa stiu cat ma costa L de Gaz afara . (momentan nu am GPL pe masina..dar vreau sa stiu daca renteaza) .
  7. ) Bagi Cd ul Cu Windows in MP3 si dai un restart..sa rezolvat problema
  8. MR_A

    Taximetristii

    Amenda nu mi iau..ma bag in fata lui..Si ai trag o frana... Era un caine..Vina taximetristului..Ca nu a pastrat distanta regulamentara..I mi da si asigurarea ..Sa mi fac olcitu..mai nou )
  9. MR_A

    Taximetristii

    Salutare . Nu ma puteam abtine sa nu comentez si eu pe acest topic . Odata mi am strambat volanu de nervi ca am luat o dita mai bordura tnx to one...Si pe langa asta...am mai evitat freo 3. Taximetristii am observat ca se vad prea superiori ca sa respecte regulile de circulatie..Si bun simt . Majoritatea se baga cu tupeu..taie fata..schimba benzile de mers fortandute sa faci manevre periculuase,dau fleshuri sa te dai din calea lor desi nu ai unde...mai rau..cand te uiti in oglinda vezi cum gesticuleaza si injura ..Iar atunci cand ai nevoie ..sa schimbi banda intr -o aglomeratie..Unu nu te lasa sa te bagi in fata lui. (eu unu ma simt destul de ofensat). Pana in ziua de azi m am abtinut mult sa nu cobor la freunu si sa comit un act de ''ROAD RAGE'' Pentru ca este resicant..au statia aia nenorocita . But on the other hand..Datorita necesitatii de a transporta niste marfa...Mi am achizitionat un Olcit .(nu a costat mult deci nu mi va parea rau dupa el ) Cat timp sunt la volanul acelui olcit...Nu iert pe nimeni..Primul taximetrist care i mi va iesi in cale..si va comite frun act de nesimtire...''Il voi lasa fara paine'' o saptamana
  10. Motivul pentru care au aparut atatea harburi poate fi datorat tot pretului excesiv al benzinei. Eu spre exemplu..daca as ajunge in punctul unde nu as mai avea bani de benzina..si as fi nevoit sa tin masina in parcare...As vindeo..si mi-as lua ceva mai ieftin..iar de restu..Benzina
  11. MR_A

    Metode De Facut Bani

    Daca as avea 100.000 ..Cred ca as gasi sute de modalitati de ai inmulti ..Mai am mult de munca pana o sa ajung la asa o suma )
  12. Ok..revin..cu probleme pierderi de lichid de racire la cielo. Masina incepuse sa piarda f f f f multa apa. (in jur de 3-4 litri al 100 km). Avea un uruit cand o turai mai mult de 2500 ture. Am bagat masina pe rampa..si am constat ca pierdea apa pe la pompa de apa...si o pastila de la blocul motor. (pompa era de vina si pentru uruitul acela...+ un rulment de la alternator) Piesele m au costat in jur de 900 mii.
  13. Probleme la Cielo GLE/AC 1996: Pierdea apa..din ce in ce mai rau. (ajunsese la 3-4 litri la 100 km). Reparatii: Schimbat pompa de apa (curgea in prostie cand porneai motoru)+ o pastila la blocul motor. Avea un uruit motorul la 2500 ture in sus. Reparatii : (rulment alternator )..Si pompa de apa mentionata mai sus..care uruia si aia. Placute frana + saboti + luati tamburi pe strung deoarece erau ovalizati..dar..franele inca nu tin...pedala este moale..desi am aerisito. (banuiesc pompa de frana). Axul balamalei usa sofer schimbat deoarece troncanea. Incarcare cu freon a aerului.
  14. MR_A

    Metode De Facut Bani

    Da mi si mie te rog mai multe informatii.
  15. MR_A

    Metode De Facut Bani

    Hmm idea lui Lucian79 Cu Jucatul online cu actiunile nu suna rau.. .
  16. MR_A

    Metode De Facut Bani

    Lol...Daca eram hotarat sa fac asa ceva...dateam si eu anunt pe un site de matrimoniale )..nu aici unde 93% sunt barbati .
  17. MR_A

    Metode De Facut Bani

    Alta idee care o aveam eu...Un studio de video chat. Eu ma pricep la crearea conturilor pe astefel de siteuri,Softuri necesare pentru a lucra pe mai multe siteuri simultan...etc. Partea mai dificila ar fi de gasit modele (fete /Cupluri). Veniturile sunt foarte atractive (precizez ca nu caut modele..deoarece nu planuiesc sa ma apuc de asa ceva ani time soon..asa ca va rog..vara concluzii pripite )
  18. MR_A

    Metode De Facut Bani

    Ok Frankie_Carbone, Si mersi mult Sebian /40000000.gif' class='bbc_emoticon' alt=' ' /><' />
  19. MR_A

    Metode De Facut Bani

    O sa ma interesez...o sa caut pe net o firma de detectivi..si sa vad ce oferte au ei..etc ..sa mi fac o idee
  20. MR_A

    Metode De Facut Bani

    Treaba cu recuperatori numai tine..Cunosc persoane care au fost la un pas de puscarie pentru asa ceva (aveau firma de paza...si se mai ocupau si cu asa ceva din cand in cand)..si s au lasat de treaba asta Asa ca...pica si varianta asta
  21. MR_A

    Metode De Facut Bani

    Nustiu nici la o firma de detectivi..ce profituri ar aduce... ca sincer sa fiu..nu cunosc fro persoana care sa fi apelat pana acuma la servicile unui detectiv.
  22. MR_A

    Metode De Facut Bani

    Frankie_Carbone ..ma intereseaza pe mine... Da mi si mie te rog mai multe informatii... Ce profit aduce un Fornetti pe luna...si c am cat near costa un spatiu de inchiriat?
  23. MR_A

    Metode De Facut Bani

    Mersi pentru sugestie Florin..o sa ma interesez. Eu mai ma gandeam si la o firma de paza...dar tinand cont ca este vorba despre o investitie mai maricica..si concurenta mare...Mi se pare prea riscant
  24. MR_A

    Metode De Facut Bani

    Carbone..ce profit aduce un forneti pe luna?
  25. MR_A

    Metode De Facut Bani

    Pai...de capital dispun..adica ma pot adapta..depinzand de oferta (Adica incepand de la sute pana la mii..dar nu as investi bani multi in ceva riscant) Iar de facut...ma pricep in calculatoare (soft & hard),Antrenor diverse sporturi , garda corp ..si ar mai fi...
 

×
×
  • Create New...