Jump to content

Kristian

Membru
  • Content Count

    84
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Kristian

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/04/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Skoda
  • Model
    Fabia Combi 1.9 SDI
  • An
    MY 2007
  1. Buna ziua, Intretinuta? Revizii la zi? Accidente? Dotari? Are servodirectie? Unde se poate vedea? Pret negociabil? Multumesc!
  2. Kristian

    Profesii

    Profesie: Inginer auto Master: Dezvoltare Urbana Integrata (Arhitectura) Ocupatie: Inginer Asistenta tehnica in domeniu auto
  3. Fiu-meu, Andrei-Cristian, 9 luni. Stia ca-i fac o poza - mare smecher.
  4. Am reusit sa scot urmatoarele consumuri extra urbane: - Bucuresti - Constanta 4.2% (90-100 km/h, 3 persoane + bagaje si AC ON); - Bucuresti - Bran + drumuri la Brasov 4.6% (90-100 km/h, 2 persoane + bagaje si AC ON). In Bucuresti tot 7% scot.
  5. Daca ramane marfa, cred ca mai iau si eu un set. Cristian Mainescu - Kristian
  6. Eu abia am reusit sa scad consumul (exclusiv urban - Bucuresti) la 6,8% cu benzina Petrom.
  7. Porsche Cayenne Turbo cu tuning oficial de uzina (500 CP si cred ca 700 Nm) - extrem de rapida pentru dimensiunile si masa sa. La 200 km/h te simteai inca sigur pe masina. Oricum, acceleratii super. Porsche 911 Turbo (996) cu cutie manuala. In treptele 2 si 3, de la 4000 rpm parca luai un sut in fund. Nu mi-a plcut ca, desi are tractiune integrala, am simtit ca, in WOT, se descarca putin cam mult puntea fata si simti volanul cam usor. Am mers destul de putin cu animalu' si n-am avut nevoie de mai mult de 4 trepte.
  8. Buna dimineata! E adevarat ca e complicata electronica. Nici nu m-am laudat ca o inteleg. Aveam nevoie de un sfat ca sa pot sa-mi rezolv problema si, eventual, sa inteleg cauza ce o determina. Prin inlocuirea diodelor mentionate, problema nu pare rezolvata definitiv, pentru ca AC-ul functioneaza doar uneori pe treapta III. Ce trebuie sa fac pentru ca AC-ul sa porneasca oricand si pe treapta I (excluzand inlocuirea modulului de comanda AC). Multumesc!
  9. Multumesc pentru promptitudine. Am putut sa vad schema. Explicatia nu o inteleg. Nu inteleg de ce in vara trecuta AC-ul pornea si pe treapta I, iar acum nu o mai face decat pe treapta II. Cand este frig porneste si pe treapta I. Aici nu prea inteleg eu chestia cu caderea de tensiune pe treapta I doar cand este cald, ca atunci nu porneste AC-ul. La mine pe treapta III merge brici AC-ul.
  10. Link-ul nu afiseaza nici o schema. Poti da mai multe detalii? Am si eu aceiasi problema - AC-ul porneste doar pe treapta a II-a. Multumesc!
  11. Nu prea am auzit de aceasta procedura - sa pornesti sistemul ca sa traga freon. In instalatie se introduce cantitatea prescrisa de fabricant (parca 550g) si ulei pentru ungere. Daca n-ai avut ulei, s-a gripat compresorul. Poti incerca sa faci o golire a instalatiei (pentru a vedea cat freon era in ea) si o reumplere, poate isi da drumul. Nu stiu daca filtrul/uscatorul se poate desface pentru a vedea daca exista span metalic in sistem. Daca ai span, trebui inlocuit compresorul, filtrul, iar instalatia trebuie suflata cu aer comprimat si azot. Altfel, vei gripa si compresorul cel nou.
  12. Eu am depus azi, de la o sucursala Raiffeisen, 85 RON pentru oglinzi. Depunerea s-a facut prin varsamant si functionarul nu a avut nevoie de nici un motiv ca sa pot sa precizez: Kristian - Oglinzi. Pentru a evita eventuale probleme, i-am dat un mesaj Ileanei.
  13. Desi in oras nu resusesc sa scad sub 7% - poate am talpa mai grea, in week-end am obtinut un consum extraurban de 4.6% la 90-100 km/h pe o distanta de 700 km. Benzina Petrom 95 fara Pb.
  14. 1. Paul_Ferrari- un set oglinzi cu reglare din interior 2. Pedala - un set oglinzi cu reglare din interior 3. ToPser - un set oglinzi cu reglare din interior 4. Aztec - un set oglinzi cu reglare din interior 5. Ticodriver - un set oglinzi cu reglare din interior 6. AAdorjan - un set oglinzi cu reglare din interior 7. Shenck - un set oglinzi rabatabile 8. Viviana - un set oglinzi cu reglare din interior 9. alexandru diaconescu - un set oglinzi cu reglare din interior 10.dreaQ - un set oglinzi rabatabile 11.Kristian - un set de oglinzi cu reglare din interior
 

×
×
  • Create New...