Jump to content

gabigpl

Membru
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

About gabigpl

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/30/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.supergaz.ro
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    gabrieliancugpl@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    bucuresti
  • Din
    bucuresti
  • Auto
    mazda
  • Model
    6
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    IF 80 GEO

Recent Profile Visitors

2195 profile views
  1. Din 1 februarie si in Constanta cu preturi promotionale. http://www.supergaz.ro
  2. Instalatii GPL la cele mai competitive preturi. Marci: AGC COMPACT, ZENIT PRO . Autoturisme Euro 2, Euro 3, Euro 4, Euro 5. Termen de garantie 24 luni. Calitate garantata.Vino acum pe Sos. Chitilei nr.327A, sector 1, (vis a vis de LEROY MERLIN ) sau pe Sos.Virtutii nr.17A, sector 6, Bucuresti si beneficiezi de instalatii gpl auto in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj. 0766.372.164 ; 0721.371.145 ; 0744.371.200 . www.supergaz-gpl.ro.
  3. 0721371145 sau 0766372164

  4. un nr de telefon

  5. Salut avem kit de reparatie de zavoli dar da-mi un telefon inainte . pretul este de 125 lei cu montaj + 25 lei reglajul pe analizor .
  6. Salut nu vreau sa intru intr-o polemica cu domnul Florinel dar avand in vedere ca sunt neserios si vreau sa pacalesc pe cineva simt nevoia sa va pacalesc si pe voi . Domnul de mai sus a montat instalatia pe marginea santului sau langa betoniera de care se tot vorbeste , autoturismul dansului este un pericol public pe soselele din romania nerespectand nici-o norma de protectie privind montajul rezervorului , coductelor etc . ex rezervor nefixat sau fixat cu lemne de brad conducte neprotejate si scoase din caroserie pe unde a crezut omu . Domnul Florinel dorea schimbarea vaporizatorului si eliberarea certificatului de conformitate pentru ca improvizatia dansului nu se putea omologa la rar . si nu cred ca un montator cu scaun la cap ar fi eliberat un certificat fara a pune instalatia aceea in siguranta . In alta ordine de idei asa este in romania sunt multi montatori care nu au nici o calificare auto si sunt angajati si invatati sa stranga suruburi dar este vina sistemului si pretului mic al manoperei perceputa de montatori . ex daca un montator este platit cu 800 lei ce pretentie sa ai la el ca este vreun geniu nedescoperit .
  7. Are 14 benzina - 15 - 15.5 gaz oras si afara daca merg normal pana in 120 aprx. 10 % gaz . Motorul este de 2000 in 6 cilindri 143 cai .
  8. Masina are 79000 km , navigatie , instalatie gpl , etc . Pretul este de 9000 euro.
  9. Salut Tolin . Scuze de reclama dar am incercat sa nu-mi denigreze cineva marca instalatiei pe care o montez din cauza unor necunoscatori ai domeniului , vad ca esti din brasov un oras in care oameni nu au variante de montaj si crede-ma stiu ce spun , si daca omul asta a nimerit la un service ca cel din brasov ... no coment . Si Tolin eu nu traiesc din DaewooClub .
  10. Va salut pe toti si pe Mircea in mod special , sa dai jos o instalatie Tomasetto secventiala de pe nubira si sa pui BRC cu stag 100 este o gresala mare , ce baieti nu au putut sa regleze masina asta ? crede-ma ca am montat suficiente nubira si nu am avut niciodata probleme sau sa dau jos vreo instalatie tomasetto . Prima masina montata de noi cu Tomasetto a fost Nubira . Cu tomasetto echipam masini de ultima generatie fara probleme dar cu atentie la montaj si un reglaj adecvat .
  11. Salut Personal le montez de cand au aparut si sunt foarte bune , am avut eu personal pe opel astra , nissan maxima , vw golf 5 , ford focus si in prezent pe chevrolet epica . Am incercat si altele dar nu sunt pentru noi nici ca pret de intretinere si nici ca fiabilitate datorita gazului produs la noi . http://www.supergaz-...g-300-a-32.html Toate masinile din galerie sunt montate cu Tomasetto .
  12. S.C Supergaz Fuel System S.R.L ofera instalatii gpl, preturi atractive. Marci: Marini, Brc, Tomasetto,Prins montaj gratuit, garantie 24 luni, calitate garantata. Instalatii auto GPL pentru orice tip auto Ex: Dacia Logan, Daewoo Matiz, Cielo, Nubira etc. http://www.supergaz-gpl.ro Reducere 5 % membrilor Gmclub pentru orice instalatie gpl achizitionata . Instalatiile se pot achizitiona si in 6 rate egale prin card avantaj fara dobanda .
  13. Eu am parcurs 7000 km pana in prezent cu epica consumul este de 15 % oras si 10 - 12 % afara la viteze de 150- 180 km/h pe autostrada , consumul exterior l-am relizat in concediu pe autostrazile din italia , austria , croatia , ungaria unde am parcurs aprox. 3600 km numai pe gpl , tinuta de drum este buna , putin rigida puntea spate , nu are esp si la greutatea ei era necesar , cutia automata in 5 trepte schimba lin fara socuri , viteza maxima atinsa 200 cu 4 persoane si plina de bagaje . Epica este o masina buna , confortabila .
  14. Salut Pentru spark pretul este de 2170 lei cu montaj , tva inclus si rezervor de 35 l toroidal . La nubira recomandarea mea este tot instalatia secventiala , se poate achizitiona in 6 rate egale fara dobanda prin cardul avantaj de la credit europe bank . daca te hotaresti suna-ma sa-ti dau mai multe detalii despre achizitionarea cardului si pt preturi .
 

×
×
  • Create New...