Jump to content

CARAIVAN

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About CARAIVAN

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    BRAILA
  • Din
    BRAILA
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    1997
  1. Cumpăr Tico,eventual Matiz. Matiz fabricat după 2005,fără rugină. Pe scurt. Am nevoie de o mașină pentru naveta. M-am orientat spre Tico sau Matiz,pentru ca sunt fiabile. Masina poate fi si pe GPL. Adresa contact caraivan101@yahoo.com
  2. Va salut.Am si eu o problem,acum o luna de zile am observat ca matizul meu(2004 EURO 2)nu mai fugea cum trebuie.Iam schimbat bujii si filtru benzina.Masina a inceput sa interupa rau la ori ce accelerare. Am fost la service si au schimbat fisele,bujiile si au curatit injectoarele.Problema nu sa remediat,ba chiar sa agravat,sa aprins chek engin,intermitent.M-am intors la service a doua zi si au puso pe tester,si tu zis ceva de genul-a picat senzorul optica din delco.Nu lam gasit in magazine dar dupa ce am citit tot forumul i-am resetat ecm-ul pri ridicare bornei minus si etc. Acum chec engin nu se mai aprinde dar interupera la cald pe relanti tot are loc.Uleiul are 9000 km si e de logan. Nu stiu ce sa-i mai fac,ajutatima cu un sfat.mentionez ca masina are 70mii km. ( Iubesc masina si nu as vrea s-o vand.
  3. Va salut.Am si eu o problem,acum o luna de zile am observat ca matizul meu(2004 EURO 2)nu mai fugea cum trebuie.Iam schimbat bujii si filtru benzina.Masina a inceput sa interupa rau la ori ce accelerare. Am fost la service si au schimbat fisele,bujiile si au curatit injectoarele.Problema nu sa remediat,ba chiar sa agravat,sa aprins chek engin,intermitent.M-am intors la service a doua zi si au puso pe tester,si tu zis ceva de genul-a picat senzorul optica din delco.Nu lam gasit in magazine dar dupa ce am citit tot forumul i-am resetat ecm-ul pri ridicare bornei minus si etc. Acum chec engin nu se mai aprinde dar interupera la cald pe relanti tot are loc.Uleiul are 9000 km si e de logan. Nu stiu ce sa-i mai fac,ajutatima cu un sfat.mentionez ca masina are 70mii km. ( Iubesc masina si nu as vrea s-o vand.
  4. Va salut.De ce atunci cind vreu sa string suruburile de sustinere etrier(NORMAL DE CIELO 97")inclina si blocheaza glisierele ? Totul se repeta,anul trecut am avut aceesi problema si am rezolvato cu 2 suruburi sh si set reparatie etrier si garnitura pistonas. Acum amdin nou aceeasi problema. Am ramas fara placute pe stanga si am schimbat cu un set placute DAEWO KOREA atunci am observat ca etrierul de pe stanga se bloca pe glisiere,le-am desfacut si le-am uns cu vasilina siliconica,cand le am strins bloca din nou,daca lasam cel putin un surub mai slab mergea perfect.AJUTATIMA CA NU STIU CE SA-I MAI FAC.Discurile sunt bune nu sunt ovalizate si din alea ventilate.Va multumesc!
  5. Am rezolvat.A trebuit sa dau pompa de ulei jos si baia surupul rupt fiind ramas in corpul pompei de ulei.Am duso la un strungar hotarat la braila si mia extras surubul din corpul pompei,dupa acea am montat pompa si baia ambele cu garnituri noi si cu putin ,,gaschet''[silicon]negru7 special pentru tenperaturi inalte si si presiuni,curea noua ,montat servo la loc.Acum merge am facut o proba de vreo 40 km si merge inca mai merge
  6. Multumesc pentru raspunsul promt si cred ca este cea mai buna idee.Am printre surupelinte si cateva chei decalibrate si cateve spirale mici deale vechi rusesti foarte rezistente.Am sa incerc si imediat ce reolv va anuntut si cum.
  7. Va salut !Sunt propietarul unui Cielo sohc korean fabricatie 1997 .acum trei luni am schimbat cureaua distributie ,rola intinzatoare ,cureaua de la alternator si cea de AC. Eri mi sa rupt surubul de la rola intinzatoare de pe cureaua de distributie.Primul semn a fost un croncanit de fiare si dupa acea sa oprit motorul fiind la relanti,am incercat sa il pornesc si nu am reusit auzinduse acelasi zgomot.Cu acest set de curele am facut 12mii de kilometri.Am chemat un prieten cu o curea noua si am desfacuto sa vad ce sa intanplat ,surpriza cureaua ere perfecta dar surubul de la rola intinzatoare rupt si ramas in blocul motor.Va intreb pe cei care au mai patit asa ceva cum ati procedat la scoaterea acelui surub? Sau o alta rezolvare.Am plecat cu ia spre Buzau [ aflanduma la 20 km de oras ] si mam oprit la servis acolo fiind duminica nici iarba nu creste dar totusi un nene ma ascultat si dupa ceiam povestit ce am la masina sa facut cam verde si mia zia ca la ei ,,deschidera capotei'' este 100 ron asta ca sa ma sperie .-Eu iam zis :daca deschisul costa asa dar inchisul capotei cat mai costa si ala? Am renuntat pentru ca cemi spunea el nu avea nicio relevanta ,zicea de data motor jos, desfcut pompa de ulei ,etc si bla,bla bla.Acum o am in fata blocului si ma uit din balcon la ia si nu stiu ce sai fac.cum se extrag suruburile rupte?
  8. Va salut du pa cum vedeti a inceput vremea rea cu ger si zapada.Problema mea este faptul ca ingheata stergatoarele atunci cand se afla pe portiunea neagra cu toate ca parbrizul este dezghetat (sau cald cum zic specialisti)doar cu solutia de parbriz le mai dezmortesc referinduma la eficienta lor de a sterge. Va rog cei care au intimpinat problema si au rezolvato sa ma contacteze pe forum sau pe adresa caraivan101@yahoo.com VA MULTUMESC.
  9. va salut! pentru un schim de antigel la un cielo din 97" cat antigel trebuie? si mai ales ce marci de produs ? ma refer la antigel nediluat .Ar trebui schimbat antigelul daca din 97 pana acum nu a fost schimbat chiar daca nu are nici o depunere pe vas?
  10. VA SALUT .PLACUTELE DE FRANA LANOS SUNT ASEMANATOARE SAU IDENTICE CU CELE DE CIELO ? DENUMIREA LOR CA MARCA CARE ESTE? MA REFER LA CIELO CU GENTI PE 13''
  11. va salut.ce marci de placute de frana pentru un cielo din 97' cu discuri ventilate i-mi recomandati ? acum am unele verzi pe care nuse mai intelege scrisul. mecanicul meu spune ca arfi de opel dar nu stie ce model .problema uzuri excesive pleaca de faptul ca incalzeste roata din stanga fata .mentionez ca pompa de frana si etrierul au fost deja schimbate fiind sh,glisoarele sunt schimbate set complet(100 ron).
  12. VA SALUT .DE CATEVA ZILE SE AUDE UN FEL RAPAIT PE FATA PE AMBELE ROTI SI AM OBSERVAT SI CAUZA DIN CAUZA FRANARI CU BLOCARE AM STERS PUTIN SI INEGAL DIN CRAMPOANELE CAUCICURILOR. SE MAI POT REMEDIA UN VREUN FEL? CAUCICURILE SUN DEBICA PASSIO PENTRU CIELO CU GENTI PE 13''
  13. va salut . am doua saptamani am observat ca curge lichid de frana intre pompa de frana si servo ,m-am dus la servis la constatare sim miau zis sa cumpar pompa noua pentru ca garnituri nu se gasesc .Am cumparat pompa noua 3,5 mil.si am montato in acelasi servis dupa doua zile curgea si aceasta .Ce pot sa fac in aceasta situaie ? cei de la magazin au zis ca e normal sa curga ,pe cine sa mai cred.Masina mea este un cielo din 97` lam cumparat in urma cu doua luni cu 94.000 km. dati un sfat va multumesc. drive.gif
  14. pe cielo din 97` se poate monta instalatie de GPL cu debitmetru electronic ? nu din acela mecani cu surub
  15. cilindru principal frana 3,5 milioane etrier stanga normal pe 13'' 3,7 milioane
 

×
×
  • Create New...