Jump to content

tatabobu

Membru
  • Content Count

    177
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tatabobu

  1. Barele de portbagaj pentru Cielo sunt cele cu prindere in gaurile din ornamentul negru de pe plafon, sau unele care se prind intre usa si plafon? La mine ornamentele alea negre sunt intregi, fara gaurile pentru bare.
  2. Multam fain, pentru un Cielo Executive GPL intrebam. Banuiesc ca-i motorul ala, din pozele gasite pe net asa pare.
  3. Kitul de ambreiaj de 8 inch, de Nubira I si II (ala de la Radacini) se potriveste la Cielo Executive din 2005?
  4. O revizie de 3 ani (masina are 25 k km) la un Aveo, benzina, 1.4, se poate? Se pastreaza garantia masinii? Multumesc.
  5. Ar trebui sa incapa, din moment ce e una din dimensiunile trecute in cartea de identitate. Andrew, pe www.janta.ro vad ca ei dau de bune pentru Aveo jante 5J, 13", 4x100, ET 35, diametrul alezajului central 60.1 si 5.5J, 14", 4x100, ET 35, diametrul alezajului central 60.1 iar pe www.pro-line.ro dau ET 45 si diametrul alezajului 56.5. Cam pot sa iau de buna latimea, dar raman cu offsetul in ceata Oricum, s-a rezolvat intr-un mod ciudat, prin schimbarea datelor problemei: acu' trebuie sa-i gasesc jante pe 14 si anvelope 185/60.
  6. Are cineva idee care-i ET-ul jantelor astora, si care-i latimea? Sunt 5J sau 5,5J? Iar ET-ul e 49 sau 45? Trebuie sa-i incalt Aveo-ul maica-mii cu ghete de iarna, si am gasit o oferta irezistibila la anvelope 155/80 R13. La masina ei asta-i cealalta varianta de anvelope, inafara de 185/60 R14 cu care a venit incaltata masina.
  7. Nu s-a pastrat prevederea ca oprirea se transforma in stationare dupa 5 minute sau in lipsa soferului?
  8. Pai nu vezi ca fix asta au facut? De ce sa ia de la tine 40 de lei cand pot lua 180 sau 144, eventual sa-ti dea si vreo amenda daca te prind fara vigneta.
  9. tatabobu

    Pasiune

    Korydon, esti pozitionat perfect pentru ca cineva sa profite de tine. Dragostea este intotdeauna un joc armonios in doi, in care faci totul pentru partener si respectivul face totul pentru tine. Altfel e doar convietuire.
  10. Mai ales cu consumul ala care ti-a scazut cu un litru.
  11. In ideea ta de "drum" intra numai asfaltul, sau si ceilalti participanti la trafic? La ei e diferenta. Pe A2 "ma astept" ca cei care circula pe langa mine sa aibe undeva in jurul vitezei de 130 kmh. "Undeva" as in "nu cu mai mult de 10 - 15 kilometri peste". Pe vreun autobahn din Germania ma astept ca altii sa circule cu cat ii duce tartareata, daca pe respectiva portiune nu-i limita de viteza. Ce zici, conteaza suficient de mult diferenta asta?
  12. Cam de cand, daca nu-i cu suparare? Politaiul de circulatie este "agent constatator", in calitatea asta cuvantul lui are alta greutate. Sau te referi cumva la faptul ca multi "aveau un prieten in masina, care a vazut ca nu-i ca politaiul"? Sa vina statu' sa ne dea case, locuri de munca, drumuri, vacante la mare si la munte, alimete de baza si toate cele necesare traiului asa cum ni-l imaginam noi. Si apoi sa ceara.
  13. CDAA-ul e mai nou cu vreo 2 ani, inafara de asta nu stiu. O sa ma uit, sa vad daca mai e ceva.
  14. In echivalentul talonului/ cartii de identitate, la tipul motorului.
  15. Ce motor ai, BZB sau CDAA?
  16. Alea de acasa si ala de la birou, in total vreo 4 Multam de informatii, vad ca acum merge corect. Probabil ca, daca ma loghez diseara de acasa, iar o sa am probleme
  17. Mereu am avut autentificare automata la fiecare vizita, dar intru de pe mai multe calculatoare. Parca la fiecare schimbare de calculator de pe care intru imi cere sa ma loghez din nou. O sa-i golesc cache-ul sa vad cum se comporta.
  18. De cateva zile observ ca butonul "View New Content" imi returneaza invariabil "Sorry, no new content found." Setarile mele sunt cele din poza. Nu avea cum sa nu fie new content, pentru ca nu intru prea des pe forum. Exista vreo rezolvare?
  19. Io-s unul dintre cei care regreta, si-s convins ca sunt mai multi. Din pacate corect este "nu vom MAI vedea".
  20. Mie la informatii mi-au spus ca pot completa de mana o cerere de inmatriculare (saptamana trecuta).
  21. Vis-a-vis de Carrefour Militari, pe cealalta parte a autostrazii. Dar vezi ca varsate au si pe la Bricostore, si pe la Praktiker.
  22. Verifica si masa ECU-ului. Uite schema, poate te ajuta. LE: aia cu pinul 51 era de la alta generatie.
  23. tatabobu

    Cruze In Romania

    Daca puneai si link catre microsite-ul Cruze, era si mai bine Google nu l-a gasit.
 

×
×
  • Create New...