Jump to content

NLE

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NLE

  1. Exista un body kit de la Gravana care arata la fel si costa 1.600$. http://www.gravanatuning.com/products/prod_details.aspx?prod_id=4903
  2. Ok, ca sa lamuresc intr-un fel... Am incercat pe: Aveo HB (varianta fara comp de bord) si functioneaza perfect ieri pe : Ford Fusion (am citit un cod de eroare si am stins martorul Check Engine) Pe alte automobile din pacate nu am cum sa probez, o varianta ar fi sa intrebati pe site-ul importatorului din Romania (www.scangauge.ro) sau daca e cineva hotarat sa cumpere, putem face proba.
  3. scuze dar nu am posibilitatea sa testez pe leganza...nu am pe nimeni cu o leganza din 99...
  4. Iar pentru altii e mai usor sa vaneze greseli decat sa vina cu ceva constructiv. Ok mea culpa, e vb de tensiune. Multumit?
  5. L-as testa cu mare placere dar din pacate nu am acces la un Cielo Executive... Daca ai mufa OBD nu e nici o problema. Legat de ceea ce citeste, intra pe link-ul din anunt si poti sa vezi mai multe. Tot ce pot sa-ti spun este ca l-am incercat pe un Aveo (HB - fara computer de bord) si am avut acces la o gramada de informatii: - viteza - consum instantaneu - curent de incarcare batrie - cati km mai mergi cu benzina din rezervor - incarcare pe motor (load) in procente - Cai putere - instant - presiune manifold - temperatura lichid de racire - injectors map - temperatura ulei .. etc Arunca un ochi pe www.scangauge.com sau www.scangauge.ro si vezi despre ce e vorba.
  6. Ultra Compact 3-in-Unul Calculator de bord Echipament de diagnosticare-Diagnosticati-va singuri masina si stingeti becul "Check Engine - " Martor motor. - Trip Computer - Afisaje digitale - Xgauge Afiseaza si consumul instantaneu chiar si la masinile care nu sunt prevazute cu un astfel de indicator (ex. Chevrolet Aveo) Functioneaza pe toate marcile europene, dupa 2000 Incluzand: Benzina, Diesel (dupa 2004), GPL si vehicule hibride. Compatibil cu unele vehicule dupa 1996 ori mai noi. Unitati de masura si americane si europene. Trip Computer-ul integrat furnizeaza raspuns in timp real si in acelasi timp urmareste trei seturi de date. Indicatoarele digitale ofera date in timp real legate de masina dumenavoastra iar echipamentul de diagnoza inclus va permite sa cititi coduri de eroare si sa diagnosticati potentiale probleme costisitoare, inainte ca ele sa scape de sub control. Toate acestea intr-un dispozitiv de dimensiuni mici si usor de instalat ce poate fi usor mutat dintr-o masina in alta. Dimensiuni mici Se potriveste aproape oriunde in masina! (KMH / LPH / Celsius ) Cablu detasabil Permite manipularea si deconactarea rapida din masina. Operatiile se selecteaza din meniu Nu necesita memorarea unor secvente complicate Functioneaza cu toate protocoalele OBD IIE.U. Protocoale OBDII Incluzand CAN, obligatorii pe toate vehiculele incepand din 2008. Display LCD cu contrast mare. Culoare de fundal schimbabila de catre utilizator Nu necesita alimentare externa Se allimenteaza prin conectorul OBD Aparatul l-am folosit personal pe o masina pentru a stinge martorul "check engine". De atunci sta nefolosit asa ca pot spune ca e aproape nou. Am cutia, manualul, cablul OBDII, si evident aparatul. (nu mai are garantie dar functioneaza impecabil) . PRET 480 ron contact: messenger lecobaur @ yahoo.com (nu dati add!!!) sau PM. Mai multe informatii pe ScanGauge II Xgauge Now available in Romania, the 3-in-one Automotive Computeran OBD 2 Scanner. Realtime feedback while simultaneously tracking three sets of trip data
  7. Ai perfecta dreptate. Asa am zis si eu dar nu avea sens sa o tin pe a mea in conditiile in care omul se vedea ca are o minte odihnita.
  8. Aceasi problema o am si eu la un Aveo HB din 2007. Am mers la service Radacini si mi-au zis ca este din cauza filtrului de habitaclu care era foarte murdar. M-au intrebat daca vreau sa-l schimb dar am refuzat pe motiv ca se apropia revizia. Pe scurt imediat dupa revizie am spalat masina si ...surpriza: apa pe presul pasagerului !!! Exact asa cum a aparut si la tine racordul acela este ud. Tu ai ajuns la service? Ce ti-au spus?
  9. Eleronul (daca e hatchback)...un pret?
  10. Si eu interesat... Le mai ai? Scuze de abia acum am vazut data postarii... )
  11. Ia ghici ce am gasit eu pe net: 2004-2008 Aveo Body Kit by Razzi Ground Effects la ~700$ nevopsit Si daca Razzi asta ti se pare cool incearca Gravana Wide Body Kit Concluzia: nu ai cautat la greu Si daca tot suntem la topic cu poze...enjoy...
  12. Aveo, 5dr / 2007 / H5MB55C (1.4 16V) probleme discuri au aparut la ~ 12.ooo km (astept sa le aduca...nu sunt pe stoc...va sunam noi...2-3 sapt. )
  13. Stiu ca sunt offtopic dar incerc... Daca tot il scoti (CD-ul) nu vrei sa-l vinzi? M-ar interesa pe mine...
  14. Daca te uitai atent ai fi vazut ca e far de Aveo... Nu are semnalizarea separat.
  15. incearca si pe okazii, tocmai am vazut un far dreapta... la 100 RON ( cauta dupa "Kalos" ) http://www.okazii.ro/catalog/6117985/auto-...olet-kalos.html
  16. Ca in titlu, ma intereseaza CD player-ul cu MP3 de pe varianta sedan cel integrat in bord, (nu modelul Blaupunkt). Arata cam ca in poza de mai jos. Bineinteles ca la un pret rezonabil..ofer maxim 200 euro.
  17. Revizie de 1 an la Radacini pe Timisoara: manopera+filtru polen (pe asta nu am gasit sa-l cumpar ) + spray curatat- 350 RON ( ora de manopera 82 RON fara TVA) Am avut consumabilele cumparate "din afara". Consumabile cumparate: Ulei GM la bidon de tabla 3,8l - SAE 5W30 - 130 RON Filtru ulei (Samsung - GM Products) - 9,17 RON Filtru benzina GM - 36 RON Filtru aer Daewoo - Korea - 38 RON Total - 645 RON Totul s-a petrecut la vedere. Nu am stat langa masina dar m-am uitat din "acvariu". S-au miscat repede si nu au zis nimic apropos de consumabilele aduse de mine. Puteam sa aduc setul de filtre de la MANN si nu era nici o problema, ieseam mai ieftin numai ca nu am stiut. Pentru asta si amabilitate merita un +. P.S. Am uitat- daca tot m-am deplasat dupa consumabile, am mai cumparat si niste bujii NGK BKR6E-11 la 52 RON setul (mi s-a parut bun pretul dar le pastrez pt revizia de 30.000 )
  18. Daca stai in Dr. Taberei da-mi un PM si cine stie...
  19. Si mai gasesti pe anvelope LASSA... daca esti din Bucuresti au un magazin pe langa "fostul" stad Lia Manoliu. Eu am luat de iarna de la ei la un pret bun, 4 buc.: 470 lei. Tot acolo au si jante aliaj cu ~180 ron bucata. (sunt Kormetal dar arata bine) bafta
  20. Pai eu ce sa zic apropos de pastrarea intacta... In primul rand sunt incepator si nu ma hazardez. In alta ordine de idei am iesit rar din Bucuresti (am ~ 7000 km doar in oras). Masina face un an in iulie. Si nu in ultimul rand...nu e chiar impecabila( o zgarietura superficiala pe capota motor de la cineva deranjat probabil de faptul ca arata prea bine lacul pe ea... alta pe stalpul din spate de la copiii din fata blocului care au jucat X si 0 cu creta ca de, e neagra si seamana cu tabla de la scoala... ). Eu ma refeream la chestii vizibile si/sau deranjante. Pana la urma este o problema de perceptie...tot o bucata de fier ramane... Am preferat sa nu cer daune pt. 2 zgarieturi superficiale care ies la un polish. Modelul este H5MB55C. ( 1,4 16V) iar evaluarea a fost la pretul de facturare, adica 9300 euro. (am avut un mic discount )
  21. Ca exemplu o asigurare facuta la Om***sig anul trecut in vara...la un Aveo HB 5dr a fost 1780 lei in 10 rate (daca plateam tot in avans era undeva pe la 1400) se include vandalizare si fara franciza. (si in conditiile in care aveam carnetul de mai putin de un an). Am vb si anul acesta pt ca nu am avut nici un eveniment o sa mai scada cu 15% si in plus scade si valoarea masinii...are deja un an. Ti se pune in calcul daca are alarma, inchidere, imobilizator...etc. Pana la urma totul se rezuma la calcule si amabilitatea agentului de asig...cauta un broker. Cam atat pot sa-ti spun. Bafta!
  22. Pentru cine e interesat, cele doua lucas-uri de pe aripile fata pt modelul Aveo hatchback an fab. 2007,(sau semnalizatoarele acelea mici de pe aripa) , costa nici mai mult nici mai putin decat: 920.000 lei vechi (cu tot cu reducerea de 5 %) Multumiri Radacini Motors!
 

×
×
  • Create New...