Jump to content

basti77

Membru
  • Content Count

    117
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by basti77

  1. este mai gros cel de espero, cel putin la cea la care am vazuto eu, si mai pui ca avea vreo 500 mii km era uzat si tot era mai gros decat cel de cielo, an de productie este ultimul an cand sau produs cele de 1500, iar locul sincer nu stiu banuiesc acolo de unde le aduceau cei de la Craiova ca este luata noua din Romania.
  2. @vaxxi, ca diametru ai idee este la fel ? eu vreau sa-l schimb pentru ca este prea subtire. De nubira banuiesc c anu sti daca se potriveste. De espero ai idee pe unde gasesc, nou sau eventual second ?
  3. Se potriveste volan de Nubira (1 sau 2) sau de Espero, pe Cielo, daca da de unde pot achizitiona noi, pentru modelul care se potriveste.
  4. @silviustel, am gasit Brembo, la fel ca in pozele puse de tine in Ploiesti, la 80 ron iar sport la 160 ron, acestea mi-a spus baiatul sunt mai negre si cu striatii si gaurite. Placute pentru cele de 80 ron sunt undeva la 40-50 ron parca iar pentru cele sport la 100 ron. Ma bucur ca ai rezolvat problema, o sa o rezolv si eu in cel mai scurt timp, depinde de buget si mai ales de tipm ptr schimbat. Am uitat sa-ti precizez ca tu le-ai luat de la Ausgburg, sunt ceva mai scumpi, chiar cat ai dat pe ele ? si pe placute ?
  5. Eu am pe Cielo, Osram All Season, bat super, mai ales cand ploua si cand este ceata.
  6. @fdv, nu lua UltraDrive, nu dar randament bun, eu am pe un DEH4800, pe fata Pioneer iar pe spate Alpine de 16 cu Tweeter reglabil.
  7. Va rog sa ma ajutati daca am facut o alegere buna, doresc sa cumpar urmatoarele: statie modelul : http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoa...Power/MRV-T420/ si subwoofer modelul : http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_a...ransforce_1200/ este o alegere buna pentru pus intr-un Cielo ? Statie Alpine am mai avut si am fost multumit de ea, dar SW Magnat nu, si nu stiu daca am ales bine.
  8. Ce parere aveti despre Ground Zero GZTB 300BR http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_a...ium/GZTB_300BR/ merita sa iau pentru un Cielo ? S-ar auzi bine ?
  9. Doresc si eu un sfat repede va rog, ca statie nu stiu ce sa aleg intre Mac Audio, Magnat sau Blaupunkt, m-am hotarat (bugetul) la una din astea trei, ca putere sunt la fel, dar ca fiabilitate, astept un sfat.
  10. eu aceeasi problema si la N2 si la CieloExe, la N2 al 4-lea rand in garantie la 20mii si la cielo al 2-lea, solutia am gasito Brembo 80ron/buc si placute ferodo 40ron setul , urmeaza N2,
  11. nu am schimbat nimic la masina, am 16 mii cu ea, ce ar trebui sa schimb, numai filtrul de aer la 10 mii , in rest nimic, dar chestia asta o face cam de noua de pe la 3-4 mii am vazut, culmea este cand scot IACul si il curat isi da drumul da rnu tine minunea decat cateva zile, apoi iar incepe sa faca figuri
  12. am si eu o nedumerire cu mersul la masina mea, uneori o pornesc, normal, astept sa se opreasca bep din bord, fara sa apas pe acceleratie, plec cu masina dar cand demarez de la stopuri, normal nu in forta sau mai in forta, apas accelaratia ea deabea se misca urca turatia si apoi dupa cateva secunde zvacneste dar intrepte nu uniform, acelasi lucru si in tr. 2 sau 3 sau 4, o calc la fund se aude un "sforait" al motorului dar nu trage cum trebuie. Uneori nu cand o pornesc, dar mai rar, trage de rupe, te baga in scaun, ce poate sa fie ?
  13. cumnatu, eu am 4800, si vreu sa zic sa este super, am avut Alpine (da prost basii si mai ales pe iesirea de SW), sony (putine optiuni), clarion (greu de manevrat si putine optiuni) la Pioneer am tot ce doresc (mai putin sau poate nu am gasit la acest model) in timpul unui mp3 sa cauti o melodie dorita si sai dai play), in rest are de toate, tot felul de optiuni, BasBoost 0...+6, volum si frecvente SW, frecvente redare inalte medii joase (poti alege frecventele redate), volum preamplificare ptr CD, si mai ales claritatea la volum maxim, boxe sa ai.
  14. eu nu am asa ceva, cred ca nu au mai pus la cele din 2005
  15. Am resetat ECM, curatat IAC si reset, merge foarte bine cateva zile trage de rupe, are demaraje foarte bune, dupa care apare aceeasi problema, nu mai trage bine, apas acceleratia la fund, se aude un sforait al motorului dar nu trage, pus benzina Top 100, la fel, ce poate sa fie ? La turatii de 2000-2500 daca o calc da in nas. Am cu ea 15.000, astept un sfat care sa dea roade va rog, ceva aditiv, bujii, sau ce ?
  16. Aveti bec in torpedo ? eu nu am, unde se gaseste lampa si cum vine montata ? ceva poze ?
  17. Am scos "prezervativul" galben din semnalizatoare, cu toate ca pe fata se gasesc gata fara galbeneala, le-am facut si pe acestea, si spre surprinderea mea pe spate a fost mult mai usor decat pe fata.
  18. Consum Nibira II, 15.000 km la bord, 3 persoane, fara AC, 1. ploiesti-targoviste-pitesti-calimanesti; 2. calimanesti-olanesti-manastiri, fataita pe acolo vreo 5 zile; 3. calimanesti-curtea de arges (ocol de 30 km. drum rupt fata de drumul normal)-campulung-bran; 4. fataita prin bran; 5. bran-brasov-cheia-ploiesti; Rezultat: mers si cu 150 si cu depasiri in forta, la urcat tr. 2 si 3 cat putea pe portiunea (campulung, brasov, cheia), mers pana am ramas in pana de benzina la plecare, pus 28 litri de la MOL fara plumb normala apoi 36 de la Rompetrol Super Fara Plumb, deci 64 de litri, la intoarcere pe bord are 708 km, si acul de la benzina este la a 2-a liniuta, cand o sa raman in pana va spun cifra exacta de km.
  19. Montat HUD Pioneer DEH-4800, merita toti banii, se aude excelent este net superior (modelele peste seria 4) la tot ceea ce exiata pe piata, incepeti cu un HUD Pioneer si apoi luati boxe, statii si SW. Am tot incercat Sony, Alpine dar pe statie dadeau un semnal de 2 lei, cand am pus Pioneer s-a schimbat treaba, se aude super.
  20. pioneer ts-g 1048 merg super si se aud super
  21. @silviustel nu ai probleme cu indicatorul de benzina ? ca vad ca o ai euro 3
  22. @stf69x incearca sa le montezi pe partea inclinata acolo merg ca eu am montat dar trebuie sa pui 1 mare nu 2 mai mici deoarece acestea din urma fac cute.
  23. @mircea, are cu 3 dupa carte, nu cine stie ce, iar cele acum scoase pe gpl or fi ele mai performante (instalatia) decat a ta dar masinile sunt puturoase, nu am facut comparatie cu o nubira 2 pe glp cu a mea, dar am facut cu cielo meu cu unul tot 2005 pe gpl, este foarte slab la reprize, si mai mult de 175 nu a vrut sa se duca.
  24. @silviustel nu eu am probleme cu stabilitatea ci @overdose are, eu am zis ca este super stabila, chiar m-am indragostit de ea cum se comporta
 

×
×
  • Create New...