Jump to content

iulygm20

Membru
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

About iulygm20

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • AIM
    iulygm20
  • Yahoo
    iulygm20

Profile Information

  • Din
    brasov
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    malibu
  • An
    2003
  • Nr. Inmatr.
    typ-517
  1. se pare ca a fi senzorul de oxigen... ce e situat pe evacuare "SAXOFON" , "TARAGOT" cum i se mai zice..dar nu sunt sigur...!!! Cand e aprins mergi la o diagnosticare OBD2.Acest OBD2 este un test pt masinile mai noi de 1996!!! Am citit acum mai bine mesajul... acel "senzor de oxigen" este chiar acea sonda labda!!!!!!! PS:este posibil !!!!! ...daca becul ramane aprins mereu inaintea schimbarii sondei (senzorului) ...DUPA ce vei schimba sonda (senzorul)martorul sa stea tot aprins sa stea tot aprins atunci va trebui sa faci un DELETE,RESETARE a comp!!! Am citit acum mai bine mesajul... acel "senzor de oxigen" este chiar acea sonda labda!!!!!!! PS:este posibil !!!!! ...daca becul ramane aprins mereu inaintea schimbarii sondei (senzorului) ...DUPA ce vei schimba sonda (senzorul)martorul sa stea tot aprins sa stea tot aprins atunci va trebui sa faci un DELETE,RESETARE a comp!!!
  2. Salutari... dar voi mai baieti asa devreme! schimbati totul... eu am 98.000 km si am schimbat :antigelul,uleiul la 15.000km,si franele fata spate! Voi ce faceti asa devreme!?La mine nu se aude nimik nici o bataie... voi..?
  3. Salutari! exista asa ceva"kit" pt repararea dungilor dezaburire spate... MADE IN USA am avut eu trimis si l-am folosit pt Chevrolet Malibu al meu acum 4 luni... masina a avut folie lipita pe geamuri... iar cea de pe luneta cand am dat-o jos sa luat impreuna si cu ceva rezistente de pe luneta... am folosit acel "kit" si sa rezolvat.. era vorba de 2 rezistente (linii) intrerupte... dupa care am facut geamurile negre (folie) si acum este totul ok... nu stiu exact cum i spune la produs dar daca vrei ma interesez...eu lam primit din USA si a fost 13$(kitul). mai mule intrati pe iulygm20@yahoo.com..... sau mes... iulygm20 nu prea am timp de intrat pe forum. de scris.
  4. da 180km/h are pe ceas... ajunge la 180 ca atata indica ceasul si masina tot accelereaza...
  5. bune idei elprypas dar nu o voi pune pe nici una in practica vreau sa aflu altfel...sa imi zica si mie cineva...
  6. vreau sa stou care e viteza max pt masina asta... chevy malibu '03
  7. din apr.. pana acum e in garantie... tre sa rezolve ei problema dute la reprezentantza.. dealar.. s.a de unde ai luato e obligatia lor... daca fac mofruri... ceea ce nu cred ca vor face ...dami un e-mail..in care sa fie cuprinsa adresa lor... comopleta nr de tel.
  8. Sunt 120 mile pe ceas (cadran) si 180 km.Este dat in mile cu cifre mari si in km cu cifre mici.Paritatea este de 1.6 aprox intre mila si km. vreau sa stiu care e viteza maxima ce o poate atinge masina... am ajuns la 180 km(120 mile) cat e pe ceas..dar masina se tot ducea prindea viteza... voi pune niste poze curand cu interiorul si motorul... s.a
  9. nu stiu care e viteza maxima mt Malibu..!!! stie careva..? ceasul de bord indica 180km/h dar am ajuns la 180... si se tot ducea!!! am mai nou o idee... geamuri fumuri... folie...unde gasesc su cine o pune... firma ceva...?! de omologare nu-i nevoie ca nu imi ia talonul..(ca n-am)
  10. pretul a fost de 9800$+taxe(750$)+imatriculare(75$)+asigurare/6luni-450$+adusul in romania 1000$. atat!
  11. e an 2003,nu are euro... are catalizatior nu i stiu echivalentul in euro,apoi daca se plateste vama dupa capacitate.. s.a ... Va ramane cu nr usa deoarece in statul in care este imatricluata nu se percepe verificare tehnica. Pt a o imatricula in ro trebuiesc facute omologari la RAR s.a o gramada de lucruri... Asa ca va ramane imatriculata usa mai ales ca statul in care e imatriculata (michigan) nu face revizii de nici un fel.
  12. elprypas nu e frumos sa faci asa ceva! fi baiat cuminte... si sincer daca prind pe coneva ca ar face asa ceva ii rup mainile si apoi suport consecintele.. platesc ce e de platit spitalizare.. s.a. Sper ca esti baiat bun! suntem amici !
  13. sergiuhusca masina este fabricata in usa si destinata pt piatza usa. pt Europa este versiune aproape identica dar cu motor L4 de 2.4 litri ToPser si closchutza modelul asta e fabricat pana in 2004.Dupa aceia a iesit modelul care se face si azi 2007. elprypas este f probabil sa fi vazut masina pin zona la politiei,spitalului militar,Modarom... nu stiu exact Ma bucur ca unora le place masina,si mie imi place,celora ce nu le place asta este fiecare cu gustul lui!
  14. laurentiu83 asta a fost cu mersul pana in 2500 rt/min sa vad ce consum minim ar inregistra (am mentionat ca nu am folosit nici aerul conditionat). Demarajul este destul de bun,e destul de sprintena dar sa nu credeti ca e ceva uimitor deoarece este full sedan,masina robusta,nicidecum o masinutza sport.0-100km/h nu stiu cat are.. , iar de viteza maxima nici atat. Ce pot spune ca ceasul de bord (vitezometrul) indica pana la 180km/h la care acul ajunge fara probleme (mai mult nu se duce deoarece are opritor). Am mers weekend-ul asta pe transfagaraseau si se comporta f bine numai ca trebuie trecut schimbatorul de viteze din treapta D pe 3 sau 2. Un lucru ce nu prea imi place la aceasta masina este Frana De Urgenta (frana de mana) care este o pedala (ca de acceleratie sau frana) ce e situata in partea din stanga dar asta este .
 

×
×
  • Create New...