Jump to content

ktmbull

Membru
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About ktmbull

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Am vandut Matizachele si am luat un Renault.
  • Model
    Megane Sedan
  • An
    2005
  1. Baterie Caranda 1.215.000 lei vechi. Str. ARH. Ion Mincu, nr. 17, sector 1 (CARANDA BATERII SRL) AU SI BORNE PENTRU MATIZ LA VREO 150.000 lei vechi (nu originale matiz dar se potrivesc perfect)
  2. ktmbull

    Joace AUTO pe PC

    Topul meu! 1. COLIN MCRAE 2005 (si COLIN MCRAE 2) 2. MotoGP 2 (Rossi si tot tacamul) 3. Mototrax (enduro) 4. Floutout (curse in noroi cu super masini) 5. NFS Porsche ps: Richard Burns Rally pare super piesa, dar nu l-am putut juca la greu ca nu am gasit unul spart bine!
  3. ktmbull

    Despre Red-Bull

    Red Bull este un tonic thailandez pe numele sau de botez Krating Daeng, adica un amestec de cofeina, taurina, un aminoacid si glucuronolact, un carbohidrat. produsul a fost adus in Europa la inceputul anilor 80 de un austriac ce lucra pentru o campanie de cosmetice si calatorea foarte des in Asia.
  4. ktmbull

    Despre Red-Bull

    RedBull doza de 250 ml contine 80mg de cofeina, iar 600ml de coca cola contin 57 mg de cofeina! cofeina este cel mai popular drog si nu face nici un rau daca nu o consumati in cantitati industriale! Gasiti totul despre acest drog acceptat de toata lumea in National Ghographic Romania, numarul din ianuarie 2005!
  5. Eu dau o usa de matiz pe una de tico! Sa vedem acum care-i mai tare!
  6. Fratilor vreau si eu manualul de la Matiz! Am incercat sa-l iau dar imi zice ca e parola incorecta! Please help! Daca-l are cineva as fi recunoscator! ktmbull@yahoo.com
  7. Cauciucuri Matador Stella 155/65/R13 1000000 lei bucata in Carrefour! Montaj si echilibrat gratuit! bec plafoniera Matiz 30.000 lei (magazin Daewoo Drumul Taberei)
  8. Cum adica de dacie omule! Le-am montat pe masina si sunt la fel ca ce aveam eu inainte!(exact aceleasi dimensiuni)
  9. In sfarsit am cauciucuri noi! Am alergat dupa Hankooce si pana la urma m-am ales cu Matador Stella (dar am patru in loc de doua) sper sa nu fi facut o alegere prea proasta, dar nu am putut rezista cand am vazut pretul! 1000000 lei bucata in Carrefour! Cum imi fac figuri va anunt!
  10. mersi NFS dar inca mai caut Hancook ca nu prea imi vine sa iau altceva dupa ca am mers cu astea o gramada si fara probleme! Mersi oricum daca nu gasesc mai intreb! ps Octavian asa scrie la carte? 175/60/13? eu nu am carte, si in talon am trecut 145/70R13?
  11. ok si cum fac sa iau becul ca am vazut ca magazinul este in Iasi?
  12. Domnul FLEX poate imi recomanzi altele cauciucuri ca am vazut ca esti tatal gumelor! Multam
  13. Nu am gasit Hancook la AutoNet mai stiti si alte locuri unde au? ps Pretul era 2070000 lei bucata fara montaj!
  14. Becul de la Dacia nu prea incape!
  15. multumesc! Am sa incerc sa rezolv eu problema ca am fost la service la daewoo si aia vroiau sa platesc piesa si mi-o comandau dupa, cand le-am spus ca bornele nu sunt de aceleasi dimensiuni se uitau lung la mine! Asa ca o sa vad cum o rezolv singur! multam tuturor!!!
 

×
×
  • Create New...