Jump to content

Dortmund

Membru
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dortmund

  1. Salut, Aceeasi problema o am si eu. Am depistat-o si sper sa o rezolv maine. Este vorba despre un epurator in fundat (a inghetat mizeria). Solutia este sa scoateti capacul la culbutori si sa curatati/spalati cu benzina pe ambele parti, ar trebui sa fie un fel de sita acolo. Eu am scos furtunul respectiv si bagat o sarma si am scos ulei cu mizerie de acolo. Problema la mine este ca daca scot busonul la ulei, sufla aer f tare, se simte chiar de la ~30 de cm. Sunt curios daca si la voi e la fel. Ma gandesc ca scoate surplusul de aer pe acolo, cand desfac capacul. Normal nu ar trebui sa faca asa! Atasez o poza "imprumutata), pentru ca la mine arata exact la fel, cu epuratorul. Era sa uit...trebuie sa va cumparati si o garnitura pt capacul de la culbutori!
  2. Aveo sedan 2007. Raman si eu la varianta cu motorasul pentru ca e un pic mai plauzibila! (nu se aude cd-ul invartindu-se deloc) Ms mult
  3. Salutare, voi fi scurt si la subiect! Cam de o saptamana mp3 player-ul nu vrea sa mai citeasca absolut nici un cd (nici audio, nici mp3). Cand pun cd-ul, se aude ca s-ar invarti un pic, dupa care imi da eroare. Pe radio functioneaza perfect. A mai avut cineva problema asta?
  4. @tommy Daca tie iti place nichelul ala stralucitor cu bling bling si crezi ca galbenul ala de la sigla intra perfect intre negru si rosu!!! Atunci eu pun BOTUL pe ambalaj si imi pun codita de rechin unde vrei tu
  5. Te-ai contrazis singur! Fiecare om gandeste diferit si are o alta viziune asupra unor anumite "lucruri". Un designer imbina elementele la modul general iar din punctul meu de vedere fiecare persoana poate aduce orice modificare dupa bunul plac in limitele legii pentru a personaliza masina, dupa cum bine ai spus! Un body kit after market aduce ceva nou, mai frumos (dupa unii) iar acel body kit nu e facut de un necunoscator! Ceea ce au facut acei negri americani a placut si europenilor...si nu numai, si din aceasta cauza astazi ne lovim de elementele lor! Este exact ca si cum ai mancat o ciocolata mai buna decat ciocolata ta preferata! Data viitoare iti vei cumpara tot de aia mai buna!!!
  6. Tolin, 'ce-i frumos ii place si Lui Dumnezeu'. E adevarat ca gusturile nu se discuta, dar o combinatie de elemente si culori placute ochiului compun frumosul, care pana la urma place! Masina o am de noua si are aproape 40.000 km din care 30.000 sunt facuti in oras in conditii de mers normal! Daca optam pentru elementele de siguranta cu siguranta nu imi cumparam aveo cu acei bani! Vis a vis de opinia ta cu banii aruncati...nu pot sa cred ca nu ti-ai cumparat niciodata un anume obiect doar pentru simplul fapt ca iti place cu arata! Jantele de 15", 7j si cauciucurile mai late decat cele cu care se livreaza masina imi aduc un plus de stabilitate in curbe, fiind elementele care imbina utilul cu placutul!
  7. A atins odata din inconstienta! Nu-s un pui de pilot! Pleoapele ma costa ~150 ron cu tot cu vopsit iar arcuri sigur nu gasesc la pretul asta! Va veni si randul lor da asteptam sa treaca criza!
  8. Nu am schimbat nimic la suspensie. Oricum sa stii ca ma ajuta si unghiul din care e facuta poza sau asezarea masinii in acel moment. Roti de 16" merg mult mai bine, cu acelasi talon la cauciucuri si fara sa modifici nimic la suspensie. Rombul 'galbin' subliniaza partea moto din mine (e campania "Atentie la motociclisti"). De folia de pe geamuri sunt cel mai multumit. Reduce caldura/soarele care patrunde in masina. Nu e foarte inchisa (aceeasi nuanta fata-spate) ma poate vedea oricine doreste. Masina am facut-o sa ma simt eu bine atat in interiorul ei cat si cand ma uit la ea din exterior (dupa buget) Urmeaza pleoape! Azi, maine imi fac comanda si voi posta de unde am luat, cat m-au costat si calitatea lor! Postez 2 poze primete de la cel care face pleoape!
  9. Eu am merg cu aveo 1.2 (72 cai) pe autostrada cu ~185km/h! Eram 4 baietani in masina + bagaje! Mai mult nu mergea sigur! P.s. Distanta f lunga, conditii meteo de invidiat si un pic de panta! Poza e facuta la 175km/h
  10. Foarte multe persoane se cred 'tuneri' dar putina lume stie cu ce se managa segmentul asta! Tolin ce perere ai de aveo rosu de mai sus!?
  11. Tuning virtual clar! Uitativa la capota si la umbra portierei. Folia pe parbriz nu prea are ce sa caute acolo.
  12. Jante Borbet Binno 15" + cauciucuri 195/50/15 Folie Suntek pe geamuri Colat + vopsit grila fata si spate(sigla) Spray triple rosu...dar in scurt timp imi voi pune folie Vopsit etriere cu rosu Statie + woofer magnat Boxe fata pionner Alarma pager Thunder Cred ca asta e tot pana in momentul de fata.
  13. este vorba de functionarea unei piese de kalees! daca este alta sectiune in care puteam posta .. atunci imi cer scuze, dar parerea mea este ca aici isi are loc topicul!
  14. Sunt foarte curios de unde au scos baietii 72 de cai din motorul asta, mai ales ca are doar 8 valve? Majoritatea motoarelor de 1.4 au 75 de cai. Care e tehnologia care sta la baza fuctionarii acestui motor?
  15. Am reusit sa trag prin acel dop central firele de la baterie ...oricum ms mult. Ornamentele din jurul casetofonului ce fel de cleme au ...este vreo smecherie sau pur si simplu trag de ele ? Mi-am bus statie si sub trebuie doar sa le conectez la cas... Problema nr 2 este k daca tin mai mult de 5 min la maxim muzica se aude un carait, numai fac fata boxele(eu am legat statia de la boxele din spate momentan) Intrebarea mea este caraitul se aude din cauza firelor prea subtiri de la cas la boxele din spate? sau firele prea subtiri de la boxe la statie (pt ca si alea sunt subtirele)
  16. Salutare.. Ar ajuta mult niste poze pe unde ati tras alimentarea la statie. Am stat si am cautat o gaura vreo 5 ore pentru ca nu am stiut ce e cu dopul ala! Si inca ceva... cum scot casetofonul? aici recunosc ca nu prea mi-am batut capul
  17. Am fost astazi din nou la reprezentanta sa vad care e treaba cu uleiul. Concluzia: S-a facut o mare magarie. Daca mi-au schimbat uleiul la revizie, atunci au schimbat doar jumatate din el. Azi mi-am schimbat din nou uleiul (dupa 50 de km rulati cu cel "vechi") si am facut de curiozitate tot 50 de km sa vad daca este vreo diferenta. Acum uleiul are culoare normala si nu mai miroase a benzina. Aveti mare grija cu service-ul din IASI pentru ca se fac multe magarii. trebuie sa stai cu ochii pe ei ca pe butelie!!!!
  18. salutare am facut revizia (15000km) la gold & platin iasi ieri 16.01.2008. Ajung din nou la serv cu masina si cand ridic joja la ulei am ramas prost. Uleiul este mult mai negru fata de cel al unei masina care are 5000 de km cu un ulei. Oare sa fie uleiul gm 5w30 mai inchis la culoare decat celelalte? La voi cum e?
  19. http://www.zozotuning-sibiu.ro I-am sunat eu pe baieti pentru pleoape...si trebuie sa ma duc acolo shi sa stau vreo 2 zile. Dar avand in vedere k sunt din iasi...am sa mai caut
 

×
×
  • Create New...