Jump to content

Leutzu

Membru
  • Content Count

    1490
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Leutzu

  1. Verifica totusi si fisele...
  2. Fumul negru inseamna benzina nearsa, la fel si cu bujiile. Cel mai probabil cand ai umblat la motor ai umblat si la avans (delcou). Un avans marit in turatie (sarcina) provoaca detonatii si de aici un consum marit. Du-te la un service si sa iti regleze avansul cu un stroboscop, nu "dupa ureche ca merge rotund".
  3. Apeleaza la un electrician. O sa iti dea panoul de sigurante jos si o sa il masoare...
  4. @cristihard cred ca tu ai un scurt in panoul de sigurante. @75emil la tico semnalizarile sunt in bara de protectie; in fata pe exteriorul farurilor trebuie sa fie pozitiile...
  5. Cam scumpel, tinand cont ca se gasesc in aceeasi bani mai bine dotate: http://www.autovit.ro/daewoo-matiz-C35603788.html http://www.autovit.ro/daewoo-matiz-C35675584.html
  6. Scade pretul cu cate 50 ron.
  7. Deja am strans prin casa prea multe "vechituri" si ma impiedic de ele, astfel am de vanzare: Sistem 1: Procesor: Intel Core Duo E3400 ARK | Intel Placa baza: AsRock G31-MS Ram: 2GB DDR2 HDD: Maxtor 80GB ODD: CD-RW+DVD LG Sursa+carcasa Delux Are preinslatal Windows 7 Pret 350 Lei. Sistem 2: Procesor: Intel Pentium 4 2.8 GHz HT (In windows este vazut ca fiind dual core) Placa baza: Biostar P4M900-M4 Ram: 1GB DDR2 HDD: Maxtor 80GB ODD: DVD-RW LS Carcasa neagra (se vede pastila timpului pe ea) cu sursa ARP 450W (silent) - sursa este inlocuita acum 7 luni Cooler lateral pe carcasa nou marca Chieftec Are preinslatal Windows XP Pret: 300 Lei Asigur transportul oriunde in Bucuresti.
  8. Leutzu

    CATERINCA

    Na de radeti )
  9. Leutzu

    Despre calculatoare

    Alimentarea suplimentara de 4 pini pentru porcesor ai pus-o? Asa este, daca ai omis sa pui alimentarea asta, unele placi de baza se manifesta exact asa cum patesti tu.
  10. Leutzu

    CATERINCA

    Hai ma ca e simpatic...mititelul.
  11. Leutzu

    2 Japoneze

    Acum am vazut mesajele. Ce ai facut? Mai cauti?
  12. E un zvon fals. Scapi o perioada, apoi iti vine acasa decizie de la instanta cu titlu executoriu, fix pe restul sumei.
  13. Leutzu

    Vand Unitate Pc

    Am dat placa video, pretul devine 350 Lei. Placa dee baza are video on-board, deci si asa se poate folosi pc-ul.
  14. Leutzu

    Vand Unitate Pc

    Am si uitat de el...400 lei
  15. Este EURO3 cel mai probabil. Cred ca iti ramane singura solutie BG, cu dezavantajele aferente...cat o sa mai mearga si aia.
  16. Da, este normal. Ai un releu responsabil de asta. Asa facea si la mine...
  17. Leutzu

    2 Japoneze

    Niciodata pe 2 roti, prefer sa am un fier intre genunchiul mei si portiera aluia care nu se uita cand schimba banda. Sunt cam 1200km intre ele.
  18. Eu, cand ziceam apa, ziceam apa distilata. Comoditate de scriere :d
  19. Leutzu

    Bancuri

    - Bătaia s-a întâmplat astfel: cu o mână îl țineam de guler, cu alta de piept și lovituri una după alta peste față. - Dar cum îl loveai dacă aveai ambele mâni ocupate? - Lovea el.
  20. Leutzu

    2 Japoneze

    Voi ca voi, dar eu ma bucur ceva mai mult de el
  21. Leutzu

    2 Japoneze

    Habar nu am, ceva mare oricum. Daca era autobuz ii vedeai doar roata in poza. Habar nu am, ceva mare oricum. Daca era autobuz ii vedeai doar roata in poza.
 

×
×
  • Create New...