Jump to content
Sign in to follow this  
bella

Rezervare Bilete De Avion Online

Recommended Posts

Salut,

 

Avand in vedere ca tot mai multa lume alege avionul ca mijloc de transport(in special pentru vacante) m-am gandit ca ar fi util acest topic in care sa spuna fiecare la ce companie/site specializat a apelat pentru transportul cu avionul.

 

Ca sa incep eu, pentru Tenerife(nu am fost inca dar m-am documentat mult :thumbl: ) cele mai avantajoase oferte sunt:

 

-http://www.spanair.com/web/en-gb/-pentru Barcelona/Madrid-Tenerife;

Pana in Spania sunt mai multe companii ce ofera zboruri ieftine.

 

Un alt site care mi s-a parut util este: http://www.skyscanner.net/

 

Astept si alte solutii pentru zboruri ieftine.

Share this post


Link to post

Eu am folosit pentru Amadeus. Foarte bun. In rest am mai folosit pentru rezervari Wizz Air, Ryanair, Germanwings si Easyjet. Pentru preturi, legaturi si orare de zbor ma mai uit si pe Vola. Dintre companiile low budget ar mai fi Blue Air, dar cu astia n-am zburat niciodata.

 

PS. Marea majoritate a biletelor le iau prin Eximtour, in general au preturi mai bune decat poti obtine individual daca cumperi de pe net. Dar ei prefera sa elimine zborurile low budget, acesti operatori de multe ori reusesc sa anuleze zborurile sau sa le intarzie pe perioade lungi, ceea ce face ca agentia de turism sa raspunda in fata clientilor.

Edited by nrares

Share this post


Link to post

Blueair este cea mai mare teapa de la inventarea sandwich-urilor reci.

Eu personal am fost foarte multumit de Wizzair si Easyjet si mi-a displacut profund myair care au binevoit sa schimbe orarul de zbor si sa faca o oprire de 45 de minute in italia. (bucuresti-paris a durat peste 5 ore). Si cam toata lumea pare a fi nemultumita de italieni. Sa nu mai vorbim de alitalia carora multi le-ar da foc :)

 

Mi-a placut la Wizzair si Easyjet ca opereaza pe aeroporturi principale, nu pe obosiciuni uitate de lume la 100km de orase.

 

Referitor la bilete am luat exclusiv de pe site-urile lor, plata cu cardul in momentul rezervarii.

Share this post


Link to post
Blueair este cea mai mare teapa de la inventarea sandwich-urilor reci.

Pai zii si de ce. Eu am fost o singura data cu ei (Koln) si a fost totul super ok, nici o intarziere, nici o problema.

Btw, prima imagine din aeroport:

post-163-1216302971_thumb.jpg

Edited by john

Share this post


Link to post

Sunt foarte scumpi, au un numar foarte mic (in comparatie cu restul companiilor) de bilete ieftine si aterizeaza doar pe aeroporturi obscure.

Au avut un marketing foarte bun la noi si de-asta inca mai exista.

 

Eu nu prea am auzit oameni care sa fi platit putin la blue air. Intr-adevar, sunt cu 10-20 euro mai ieftin ca Tarom insa asta nu inseamna low-cost.

Low-cost inseamna pana in 100 euro dus-intors cu toate taxele incluse pentru tari din europa de vest.

La un moment dat am platit pana la Valencia 20 euro dus-intors cu toate taxele la wizz-air parca.

  • Like 1

Share this post


Link to post

vara asta am fost intr-o vacanta de doua saptamani in USA si initial destinatia a fost aleasa la Boston. Am cautat o oferta buna pentru bilete de avion pe Bucuresti-Boston timp de 10 zile, in acest interval primind de la diferite agentii oferte cuprinse intre 850-630 EUR. Dupa care am gasit www.decoleaza.ro, care apartine tot unei agentii, dar de pe care am putut sa-mi aleg eu zborul in functie de pret, jongland cu diferite variabile ca ore de plecare sau zile. Si asa am gasit bilete la 486 de EUR, care este categoric cel mai mic pret de care am auzit pentru destinatia asta. Deci il recomand cu incredere.

Share this post


Link to post

Bine de stiut...eu nu am gasit sub ~700E (inclusiv taxe). Bine, la mine era pur orientativ...momentan.

Share this post


Link to post

www.decoleaza.ro merge bine ... da' are o mica hiba :D Daca selectezi "Economic" la clasa ... nu gaseste zborurile care au in ele clasa "Shuttle" ... si nici nu poti sa le selectezi :(

 

Cautam de zor zboruri catre Kathmandu .. si asta nu-mi dadea decat bilete de la 2400E in sus :D Am cautat pe alt site, care includea "Shuttle" ca fiind "Economic" si mi-au aparut cateva zboruri care includeau plecarea din bucuresti cu "Olympic" ... care avea aceasta clasa. Dupa ce am dezactivat clasa de pe decoleaza.ro ... a mers corect, mi-a dat si aceste zboruri. Urmeaza sa mai sap ... am ajuns la 1400 E/caciula ... tot e mult :D ... suma maxima disponibila e putin mai mare de 1300E avion + diurna 6 zile ... asa ca raman pentru avion doar in jur 1100 E :(

Share this post


Link to post

Nu rade de un amarat :(

 

Am bagat la socoteala toate complicatiile ... si am hotarat ca mai amanam ... poate "patim" ca acu' 3 ani cand am fost in Africa de Sud. Dupa ce am cheltuit 14 mil ca sa reusim sa ne luam viza (de la Budapesta ... ca nu aveau nimic la Bucuresti) ... au deschis ambasada si la Bucuresti :D Nepal-ul nu are nimic la noi ... tocmai la Moscova. Asa ca mai asteptam, or sa mai fie ocazii, si pana atunci poate-si fac si ei consulat/ambasada :D

Share this post


Link to post

blueair la promotie 200e pt doua persoane paris dus-intors! cred ca mai mult decat rezonabil!

Share this post


Link to post

A zburat careva cu easyjet(defapt, a aterizat careva cu easyjet)? www.easyjet.com

Plecare Otopeni to Madrid au preturi mult mai bine ca Blue-air, sunt curios ce e cu ei.

Edited by Esperatul

Share this post


Link to post
Astazi, Air Asia X, subsidiara long haul al celei mai mari companii aeriene low cost din Asia a anuntat inceperea primelor curse transcontinentale intre Europa si Asia. Cursa inaugurala este anuntata pe 11 martie 2009, iar pretul unui bilet one-way porneste de la 99 lire sterline(117 euro). Pentru inceput, Air Asia X va opera 5 zboruri pe saptamana, urmand sa creasca progresiv pana la 14 zboruri pe saptamana dupa livrarea avioanelor A340. Cursele sunt operate de avioane Airbus A340 noi. Din hubul Kuala Lumpur, Air Asia X conecteaza mai departe cu Australia (preturi incepand de la 109 euro + taxe one way pentru plecare in martie), China si India, iar Air Asia ofera de asemenea legaturi catre zeci de destinatii din toata Asia de Sud Est (8 zboruri pe zi spre Bangkok, 5 spre Bali, etc).

 

Air Asia X urmeaza sa conecteze in urmatorii 2 ani hubul de la Kuala Lumpur cu alte destinatii europene, in plan fiind Roma, Frankfurt, Amsterdam si Praga.

 

 

Am vazut ceva mai sus despre Nepal asa ca mi s-a parut util.

Share this post


Link to post

A zburat cineva cu Ryanair ? Sunt tot low cost... o sa zbor cu ei, si as vrea sa stiu pareri daca sunt seriosi etc.

Edited by TBird

Share this post


Link to post

Ryanair sunt ok. Va recomand si http://epowerv4-1.amadeus.com.tr/TREK/Portals/trek/FlightFareSearch.aspx?AdvancedSearch=True&h1h= , este portalul unei agentii de turism din Turcia, selectati English din dreapta sus si modificati aeroportul de plecare cu ce doriti voi, standard este Istanbul. Preturi bune, platforma Amadeus. Nu uitati sa bifati +/- 3 days. Se poate face rezervare online cu card romanesc.

Share this post


Link to post

:) Nu am fost atent la data mesajului.

Edited by xwh19

Share this post


Link to post

Eu am fost cu BlueAir zilele astea la Roma si am fost multumit si de zbor si de servicii! Nu e f mare diferenta insa fata de fostul MyAir, dar totusi pt un bilet dus-intors am prins o promotie cu 100e (toate taxele incluse) + taxa bagaj de cala gratuita!

Share this post


Link to post

BlueAir este o bataie de joc. De la plata bagajului, la comportamentul personalului si pana la intarzierile specifice romanilor.

Daca vanezi oferte poti calatori ieftin si cu companii de renume: am mers cu Lufthansa in Germania cu 100e bilet dus-intors cu toate taxele, KLM - Amsterdam 150e, iar pentru la vara am vazut la Spainair bilete mult mai ieftine decat la BlueAir... am uitat sa zic de scaune, zici ca stai intr-un microbuz de tara inghesuit.

Share this post


Link to post

Mare atentie la baietii astia. Am incercat sa cumpar un bilet Roma-Bucuresti, saptamina trecuta. Am fost sunat in cca 15 minute de un tip care mi-a spus ca nu poate sa faca tranzactia pentru ca nu stie daca avioanele vor zbura. Pina aici, toate frumoase. Revenind in tara am dat o fuga la banca sa vad si eu cam citi bani am prapadit. Surpriza a venit din partea companiei mentionate mai sus. Oamenii nu mi-au blocat o suma de bani echivalenta doar cu pretul unui bilet de avion ci ... cu pretul a doua bilete :shock: . Bonus ... sa fie de la ei ! In conditiile in care telefonic m-au instiintat ca nu pot sa imi vinda nici macar un bilet, va las sa aperciati seriozitatea lor. Eu unul nu mai apelez la ei nici macar pentru o comanda la taxi !

Share this post


Link to post

... specific low cost. Alitalia iti statea in gat?

  • Like 1

Share this post


Link to post

Bine ca esti tu destept ... La Alitalia facusem rezervarea !

  • Like 1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...