Daewoo & Chevrolet Forum: Becuri "Xenon" Pentru Faruri - Daewoo & Chevrolet Forum

Jump to content

Joi seara, in parcare Cronicarul Obi pe Hotnews!

• (19 Pages)
  • +
  • « First
  • 17
  • 18
  • 19
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Becuri "Xenon" Pentru Faruri Espero/Cielo/Nubira/Leganza Rate Topic: ***** 2 Votes

#361 User is offline   zeneseu 

• Clubul Violatorilor de Idioti
  • Group: Membru
  • Din:oradea
  • Auto:daewoo
  • Model:cielo std - transformer
  • An:2006

Posted 25 February 2010 - 09:30

Si ...pentru confirmitate...
Attached File  beam_good.jpg (8.9K)
Number of downloads: 72Attached File  Imag097.jpg (383.45K)
Number of downloads: 72

This post has been edited by zeneseu: 25 February 2010 - 09:45

0

#362 User is offline   Mircea 

• ... cel Batran sau Taticu lu' Stefan cel Mare
  • Group: Super Moderatori
  • Din:Buftea
  • Auto:Chevrolet
  • Model:Lacetti 2.0 TCDi/Spark 0.8 i
  • An:2007/2007

Posted 25 February 2010 - 09:40

E tot pe-acolo, cu mentiunea ca fotografiile nu-s facute in aceleasi conditii. Folosindu-se un bec xenon special pentru far reflexiv acea lumina reflectata de deasupra zonei luminoase principale va dispare.
0

#363 User is online   Salex 

• Forumist
  • Group: Moderatori
  • Din:Bucuresti
  • Auto:Daewoo
  • Model:Leganza
  • An:1997
  • Nr. Inmatr.:B-76-MOS

Posted 25 February 2010 - 09:54

View Postdariomario, on 24 February 2010 - 00:12, said:

1. Ati cunoscut sau ati auzit pe cineva sau pe undeva sa se dea vreo amenda pentru xenoane puse? \
...
3. Credeti ca politia romana sta ...

Am auzit, e drept ca nu la noi. Amenda a fost de 500EUR ceea ce, daca mi s-ar intimpla mie, ar insemna o vacanta ratata :)
0

#364 User is offline   andreib 

• Diasporic
  • Din:Iasi
  • Auto:Daewoo, Fiat, Reno
  • Model:Nubira II, GP, Kangoo
  • An:2005, 2007, 2005

Posted 25 February 2010 - 12:49

Tot pentru conformitate vom face poze si la intalnirea de la Durau. Oricum, se observa clar ca ai glare destul de pronuntat!
0

#365 User is offline   Mircea 

Posted 25 February 2010 - 15:39

Daca ce se vede la mine este glare, ce se vede mai jos este?
Attached File  beam_bad.jpg (12.13K)
Number of downloads: 52
0

#366 User is online   Salex 

• Forumist
  • Group: Moderatori
  • Model:Leganza
  • An:1997
  • Nr. Inmatr.:B-76-MOS

Posted 03 March 2010 - 13:30

Astazi am gasit intimplator (si cumparat) ceva ce caut de foarte multa vreme. De fapt, nu este exact ce cautam insa e f. aproape. Concret, cautam becuri H1 de 65W insa preturile (pe diverse site-uri) erau aberant de mari, ceva de ordinul 40$(+) / bucata. Cu transport cu tot ar fi ajuns la vreo 60$ adica aproape cit o instalatie HID cu becuri cu tot. Ei bine, azi am gasit niste becuri de 75W cu plasma - se incadreaza perfect in topic ;) Am mai luat cindva de 100W insa nu le-am montat niciodata de teama sa nu-mi belesc instalatia sau sa topesc farul fiind cu peste 50% mai puternice decit ce se specifica in cartea masinii. De data asta abaterea este de cca 15% motiv pentru care nu imi mai este teama sa la montez. Oricum, intentionez sa pun (cel putin pentru inceput) doar pe farul din dreapta. O sa revin cu impresii dupa ce il montez si ies putin noaptea pe drumuri.
0

#367 User is offline   Tzais909 

• Forumist
  • Din:TIMISOARA
  • Auto:daewoo
  • Model:espero
  • An:1996

Posted 29 March 2010 - 17:34

parerea mea este ca iti poti monta niste proiectoare de angel eyes . am gasit in timisoara . erau la 550 lei perechea (700 lei montaj inclus) sau la 750 leo perechea (850 lei montaj inclus) . era tot proiectoru cu lupa , cu acele inele , etc . un search pe okazii.ro poate sati dea adresa firmei . se potrivesc pe orice masina inclusiv pe espero . zic ca merita mai mult tot proiectoru decat niste becuri amarate :P
0

#368 User is offline   Mircea 

Posted 06 April 2010 - 15:47

Nush cum or fi proiectoarele alea "de angel eyes"...
Pentru ca mi s-a ars un bec xenon, am pus un halogen si am facut niste teste. In ultima poza este xenon pe ambele becuri, pentru comparatie. Urmeaza un set de 2 becuri xenon pentru far reflexiv si alte poze pentru alte comparatii :)

Attached File(s)

This post has been edited by Mircea: 06 April 2010 - 15:48

0

#369 User is offline   Mircea 

Posted 10 April 2010 - 16:43

Dupa cum promiteam. Am pus pe dreapta un bec pentru far reflexiv, ca sa vad diferentele pe intuneric. Oricum urmeaza sa-l schimb si pe cel din stanga, dar numai dupa ce voi face foto comparative. Diferentele in privinta modului in care se reflecta lumina in oglinda farului sunt clare, trebuie sa fii chior sa nu le vezi. Scuzati farurile jegoase :)

Attached File(s)

0

#370 User is offline   stefan_a 

• Forumist
  • Din:iasi
  • Model:Cielo GLE, ex Tico SX
  • An:1995
  • Nr. Inmatr.:IS 79 ASI

Posted 07 May 2010 - 13:28

Ma bucur ca va preocupa "legalitatea" unor becuri xenon in Tara Romaneasca. In aceiasi Tara Romaneasca in care cei care te "conduc" nu stiu decat sa te jecmaneasca. Oricare organ de control din acesta minunata Tara Romaneasca are puterea de a ne sanctiona, oricand si in orice fel, poti fi super-in-regula, ca motive sau interpretari ale legii gasesc ei. Daca ar mai exista farame de bun simt in aceasta Tara Romaneasca, am reusi sa ducem o viata decenta. Am mai spus, am montata pe masina instalatie xenon aftermarket de pa www.kituri-xenon.ro, si farurile reglate bine si nu primesc nici flash-uri, nici amenzi. Si fac in jur de 5500-6500 km pe luna, inclusiv in regim de noapte. Totul tine de bun simt...
0

#371 User is offline   run4fun 

• Forumist
  • Din:Brasov
  • Model:CIELO
  • An:2003
  • Nr. Inmatr.:BV 55 NDH

Posted 08 June 2010 - 14:44

Renault Languna 2 cu Xenon din fabrica NU ARE FARURI CU LUPA!!!!! Ca sa o lamurim odata pentru totdeauna. Intradevar are autoleveling si slapatoare dar NU are faruri cu lupa! Pe aceleasi faruri modelele cu optiunea fara xenon au halogen. Deci.... NU trebuie neaparat far cu lupa. Eu zic ca toata smecheria e in mansonul ala de tabla care vine peste becul cu xenon. Scuze de claritatea pozelor.

Attached File(s)

0

#372 User is online   serban_pc 

• Forumist
  • Auto:Opel, Skoda,BMW
  • Model:? , Octavia, 318i
  • An:? , 2001
  • Nr. Inmatr.:B-43-AHA

Posted 14 June 2010 - 09:46

De retinut la utilizarea unui kit xenon:

1. Cu cat mergi mai mult cu ele aprinse(am vazut oameni care merg cu totul aprins prin oras ziua) cu atat le scurtezi durata de viata si s-ar putea sa te lase cand iese din garantie, in loc sa te tina 3 ani te vor tine probabil 1 an.
2. A se aprinde doar cand este nevoie ! In oras ziua nu sunteti obligati sa mergeti cu ele aprinse(nu este ceva de laudat faptul ca aveti xenon, ci ceva foarte practic pt siguranta)
3. A nu se circula cu proiectoarele(faruri de ceata) pe alt timp decat cu ceata/ploaie/zapada, deoarece esti foarte pasibil de amenda(este acelasi lucru ca si cum mergi cu stopurile de ceata aprinse, sunt concepute doar pt vreme rea).
4. A nu se da la automat(la cheie/la demaror) cu farurile aprinse.
5. A se verifica sistemul de incarcare a masinii(alternator,baterie) si a se asigura contact perfect(ex. de contacte imperfecte : papuci masa pusi pe vopsea/rugina, papuci largi)
6. Nu este bine sa intrati cu masina in balti,lacuri,rauri,etc deoarece v-a intra apa in balastri si se vor defecta cu siguranta, asemenea atentie si la spalatorie(jetul de acolo poate patrunde prin cel mai mic por), iar componentele electronice au de suferit la contactul cu apa.

Multumesc pentru intelegere si sper sa tineti cont de sfaturile acestea!
0

Share this topic:

• (19 Pages)
  • +
  • « First
  • 17
  • 18
  • 19
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users