Jump to content

zeusent

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About zeusent

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/19/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Dawoo
  • Model
    Matiz
  • An
    1999
  • Nr. Inmatr.
    TL 12 DUX
  1. Merci mult gagiule! Am gasit exact ce-mi trebuie Recomand pentru toti cei care aveti nevoie de asa ceva. Motorasul e SH dar este 45 RON in loc de 250... Super belea!
  2. Profilu meu e cam vechi si needitat demult M-am mutat de vreo 2 ani in Bucuresti, si de cautat pe site-uri de dezmembrari am cautat, dar nu am reusit sa gasesc decat anunturi de genu "Matiz din anul x" Chiar nu vreau sa arunc banii pe telefoane sunand la toate anunturile respective doar ca sa aflu ca au sau nu un motoras nenorocit Zic eu ca am toate sansele sa sar cu factura de tel mai sus de pretul motorasului pe care-l caut... Ma gandeam ca sunt persoane pe aici care au fost interesati de subiectul asta si ca m-ar putea indruma catre o tinta mai putin nesigura. Scuze daca am deranjat cu post-ul meu. Cat despre bursa? What's that ?
  3. Am un Matiz care are geamuri electrice din fabrica. Saracu e batran (din '99) si acu vreo 3 luni mi-a "murit" un motoras de la geam (mai exact ala din stanga fata) Baietii la service m-au omorat cu un pret de 250 RON pentru un motoras WTF ! Stiti cumva de unde as putea sa cumpar unu SH sau la dezmembrari ceva? Multumesc anticipat!
  4. Nu vreau sa modific macaraua, ci vreau sa-i schimb motorasul care a "murit" Am un Matiz de prin 99 cu geamuri electrice pe fata (din fabrica) si acum vreo 3-4 luni a crapat motorasul de la geamul stanga de pe fata. Cum ziceam si mai sus unul nou e vreo 250 RON... Ma gandeam ca stiti ceva de vreun parc de dezmebrari unde sa gasesc un "frate" pentru gigantul meu de la care sa "fur" motorasul...
  5. Nu prea ma pricep la chestiile astea cu parcurile de dezmembrari, si sa sun aiurea la tot ce inseamna asa ceva mi se pare pierdere de timp si bani. Ma gandeam ca poate stie careva de unde as putea face rost de un motoras pentru o macara electrica de pe partea stanga fata (partea soferului ca sa inteleaga toti ) Al meu a clacat, si pe vremea asta ma clocesc in masina (AC-ul are o conducta sparta - cam praf masinutza mea ) si de unul nou nu am bani e 250 RON si mi se pare PREA mult pentru un motoras electric. So... anybody can help? Merci anticipat!
  6. Aduc stelele..:)

  7. Gata Am rezolvato ! ) E clar trebe sa merg URGENT la pompa ) Problema era ca imi cazuse o anumita siguranta ( "Cluster" scrie pe cutie) si nu mi-a trecut prin cap ca aia este de la bord... am zis ca este vreo siguranta de care nu are nevoie masina (cum e cea de la ABS care este goala) ... In fine si-au revenit si martorii (culmea si ala de benzina care nu l-am vazut niciodata aprins ) ) si indicatorul de benzina a coborat... de tot Mc mult de ajutor ! Va salut !
  8. ... da ... faza cu full-ul o sa mai dureze ca n-am $ ) iar releul ... m-as uita dupa el da nu stiu exact care e ... langa cutia de sigurante sunt niste chestii dreptunghilare mari... alea sa fie ?
  9. Bun... si atunci bordul ce poate sa aiba ? M-am uitat pe la singurantele alea nu e arsa nici una ... Nu inteleg ce poate fi ?
  10. Pe langa martorii din bord si lumina din masina nici indicatorul de temperatura nu mai functioneaza ...
  11. Am si eu un matiz. E mai batran saracu (de prin '99) si de vreo 2 zile m-a bagat in ceata cu indicatorul lui de benzina... Pana acu 2-3 zile mergeam mai tot timpul cu el pe rosu (de ! 19 ani, cand prind si io putini $ mai bag in el ca in rest ... ). Chestia e ca acum 2 zile am plecat cu el sa-mi pun benzina (ma rugam sa-mi ajunga pana la peco) doar cat sa ma tina pana la o spalatorie... Zi si facut. Ma duc torn in el vreo 10 lei si ma duc sa-mi fac treaba... Ajung io unde ajung si nush ce-mi tuna si deschid capacul de la sigurantele din bord. Il pun inapoi (n-am scos, n-am umblat la nici-o siguranta), si cand invart cheia in contact... Nu mi se mai aprindea nici un martor. Becul din masina nici atat. Am dat de cheie, motorul a pornit (am zis mc GOD) si am plecat acasa... Insa cu cat mergeam indicatorul de la benzina se ridica (repet aveam in rezorvor 3-4 litri mai mult nu ---> cel putin asa stiam eu). Pana acasa a ajuns la 1/4 din rezorvor. M-am mai invartit cu masina prin oras vreo 4-5 ore... Si ea tot nu s-a oprit. Acum nu mai stiu ce sa cred... Era stricat inainte si acum si-a revenit sau acum a luat-o razna ? (nu se mai clinteste, ba mai mult cu cat merg mai mult cu atat se mai ridica cate 1 mm) ... Mi-e frica sa nu stric pompa de benzina in cazul in care raman fara (asa se intampla nu ? )... Daca aveti vreo idee cum as putea sa vad defapt cata benzina am in rezervor, PLS HELP !!!
 

×
×
  • Create New...