Jump to content

test_driver

Membru
  • Content Count

    367
  • Joined

  • Last visited

About test_driver

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/22/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    test_driver05

Profile Information

  • Interests
    nimic, doar masini. :)
  • Din
    Constanta-Eforie Sud
  • Auto
    BMW
  • Model
    320d E46
  • An
    2001
  • Nr. Inmatr.
    CT XX JKE
  1. Aduc stelele..:)

    la multi ani!

  2. eu nu pot sa cred ca un cazan ca Loganul prinde 190 km/h, doar pe bord cu o mare eroare, altfel nu cred. Pai eu am masina de 136 de cai putere si prind 200 cu greutate destul de mare, cel putin la 190 ajung destul de greu. Dar in plus de asta masina mea are aerodinamica mai buna, sta mai bine pe sosea, etc, etc. nu exista termen de comparatie. Si totusi cica Loganul prinde 190, pai atunci a mea prinde 280, dar mi-e mie frica sa-i dau. Am prins 210 km/h, dar pur si simplu nu mai mergea, era podea de ceva timp si era si putin vale sa fiu cinstit.
  3. Si tipul care mi-a batut prietena? Ala era la fel un motor care nu porneste de la o cheie defecta? 112 ne-a trimis la o sectie de politie, daca martorii nu vroiau sa vina? Oricum au venit de geaba, ca ala era o fantoma, masina respectiva nu exista.
  4. Decipana la urma tot cu parul faci treaba, nu?
  5. adevarul este ca exista o lege ne scrisa e naturii.
  6. mai bine ii calcai, scapam dracu de cativa inamici, eu asa as fi facut, apoi direct la politie intr-un oras, nu la sat, ca acolo poate iei si bataie de la acei militieni.
  7. Ce sa dai in gat frate? tii minte numarul, si-l cauti cu niste prieteni si-i dai omorul, in romanica e singura sansa. Acum sa va spun si de ce. Prietena mea a parcat in dreptul unui chiosc telegraf, undeva in tomis nord, langa cap de linie 42-43, probabil destul de aproape de o masina de marfa parcata pe trotuar, asa cum sunt parcati toti in zona aia, dar nu-l incurca absolut deloc din ce spun martorii. Tipul cu duba (ceva gen VW Caddy din cate am inteles) a ajuns la masina inaintea prietenei mele, a asteptat-o pana a venit si ea la masina, apoi a inceput sa urle la ea ca de ce a parcat asa, si dupa scandal, trei palme destul de tare, am inteles ca a dat cu capul de masina. Martorii la inceput au crezut ca tipul e barbasu', si ar fii un scandal in familie, ok, dupa asta prietena mea a apelat la martori, intre timp tipul a urcat in masina si a plecat, deci nu era incurcat de parcarea prietenei mele. Apoi m-a sunat pe mine, eu eram in Eforie Sud, si mi-a spus ce s-a intamplat, am urcat in masina, si am tulito spre locul cu pricina, pe drum mi-am adus aminte de politie, am sunat-o si i-am spus ce are de facut, ea era putin in stare de soc, dar a tinut minte numarul masinii, si ea si martorii. Buuuun, acum la politie, eu am ajuns dupa vreo 15 min, si ne-am intalnit la politie, am depus plangere penala, am dat numarul masinii sa-l caute, si a spus ca ne da raspunsul a doua zii. A doua zii am primit raspunsul: "Aceasta masina nu exista", uite ca am uitat numarul acum dar o sa vil zic zilele urmatoare, o autoutilitara alba fara inscriptii, daca-l prind il blochez pana vin intaririle, si ala este un om mort, indiferent ca este generalul de la politie (probabil de aia masina nu exista) sau vre-un cersetor cu autoutilitara. Oricum e bine sa suni la politie, dar daca nu primesti ajutorul scontat... legea junglei frate. asta e traim in Romania, si politia nu stie decat sa ia bani, nu sa si ajute.
  8. Mai bine ia-ti o masina SH, in banii aia poti lua o masina buna, un Ford Focus ceva, si nu prea vechi. Parerea mea, Eu nu as da banii pe un Logan cu garantie.18 luni te vei simtii ca un rege, desi nu vei avea o masina chiar de rege, apoi o gramada de belele, belele care nu le vei avea cu o masina serioasa SH, iar pretul pieselor... Eu zic sa te uiti cat costa piesele la Logan si cat costa la alte marci, apoi fa o comparatie. O fii ea ieftina, dar piesele nu sunt. Si dupa 18 luni nu mai da garantia nimic.
  9. mi se pare exagerat consumul ala de 4,8 - 4,9% pana in 120 km/h, doar unii posesori de passat stiu ca sunt "capabili" de asa ceva. Acum fara suparare, am un Diesel de 2 litri si sub 5,3 nu am scos niciodata, si atunci am mers cat mai lin posibil, si cat mai constant, si nu am depasit niciodata 100 km/h, asta pe DN1, iar in localitati deceleram cu mult inainte pana la 75 km/h, toate astea cu pilot automat, in speranta ca voi scoate sub 5%, dar se pare ca e imposibil. In general, daca merg normal consuma undeva la 7% in afara localitatii. c-ta -> Buc, cu autostrada de rigoare. Pe autostrada consuma mai mult, si pana la autostrada consuma 6,7-6,8, si nu merg ca un nebun in orice caz. Si totusi e Diesel, nu e prea economic (asa cum se lauda altii), dar e mai economic decat benzina.
  10. test_driver

    Munca De Birou

    Eu am cea mai tare meserie se pare, navigator. Bine platita, dar as munci oricand pe uscat pentru jumate din salariu. Doar ce am venit dupa ceva timp, si vreau sa zic ca vreau munca de birou, si la 6 seara, sau cat o fi,sa vin acasa. Dar... unde gasesc eu munca la uscat bine platita, trebuie casa, masina, mobila, etc. Cel mai bine e sa fii aproape miliardar, ca sa nu devii faimos, daca esti miliardar esti faimos, eu vreau 999 999 999
  11. tot subiectul asta este o varza, dar observ ca inca se vorbeste de Maimutele alea 2 sau cate erau. Pai nu au decat sa supravietuiasca, sau sa moara. Atata timp cat nu mor degeaba nu ma deranjeaza. In salbaticie este alta lege, animalele sunt facute sa se inmulteasca. Unemele mananca iarba, altele mananca carne, cele care mananca iarba devin hrana celor care mananca iarba. ASTA E LEGEA, in schimb apare cate o organizatie care salveaza un pui de gazela, sau de maimuta, care este hrana sigura la lei, si culege cate un bvan de ici de colo. Asa a fost de cand e animalul, asa este si acum, si asa va fi mereu. Astia fac bani pe spinarea celor sensibili care vad la TV un leu mancand o gazela, si spune "al dracu leu ce rau e!!!". asta e asa se hraneste, si probabil ca se va hranii si cu cele 2 maimute, sau nu. De ce sa ne batem capul. Natura il va omori pe cel slab. Noi oameni nu mai traim in legea junglei, dar animalele crescute in grajduri mari, sunt ca intr-un fel de razboi atomic, mor cu miile pe zi, si cand vede cate un distrus de la organizatia animalelor face gura, pai stati frate ca SI NOI trebuie sa mancam, nu? Pana la urma despre ce este vorba in acest experiment social? ca o mamuta sa supravietuiasca, nu are de facut decat sa manance banane, daca le gaseste, si sa se fereasca de Lei. Cred ca am vorbit prea mult... Bafta!!
  12. Degeaba spuneti de teoriile conspiratiei, si de marfa. Este clar ca ce este pentru est e mult mai naspa decat ce este pentru vest, pana si samponul, si sapunul, si rosiile din export, si capsunile de la spanioli si tot. A spus si la stiri despre niste legume cum se imparteau, sa nu uitam ca Mercedes face masini in Turcia pentru noi, si sunt naspa, sa nu uitam ca si Renault face la fel, indiferent ca ei spun ce spun. Dece pentru o masina de Est la standrd lipsesc multe? e clar ca au alta banda, si pe banda aia se baga ce e naspa, corect sau nu? Logan in vest pleaca cu Mishelin, si in Romania vine cu Montana, nu e nici o diferenta? doar asta e diferenta care conteaza enorm. sa nu punem si altele. sa nu uitam ca Ariston care face ce face, in Romania trimite defectele, de fapt in Est, dar in fine, traim intro tara frumoasa si egala cu restul lumii. Asta e pentru cine spune ca suntem la fel, dar nu suntem. Asta e realitatea, si se vede de la o Posta, calitatea serviceului, a drive testului unei masini. Cand intri intr-un show room, cum se comporta dealerul aici si cum se comporta in vest? mai spun? mai am.
  13. Eu am vazut, bine ca nu ai vazut, ca aveai drum lung in fatza, si-l faceai cu 20 km/h. Am vrut sa fac si poze, ca toti faceau, dar am ramas fara baterie.
  14. Moshule, salut, ai vazut cumva si soferul? spune doar da sau nu, restul nu e nevoie. "SPEED KILLS"
  15. Pai asta cu "gaina la muci" e simpla. Ia cand plecati la tara sa aruncati cu muci pe batatura, langa niste gaini, si o sa vedeti cum vin in viteza, si brusc frana. Aia cu boala lui Calache e interesant, ce boala avea calache? si cine e calache?
 

×
×
  • Create New...