Jump to content

trebor271074

Membru
  • Content Count

    268
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

About trebor271074

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/28/1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Sulina
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2005

Recent Profile Visitors

3307 profile views
  1. Multumesc. Imi faceam griji ca raman cu ea in drum pe cine stie ce coclauri!
  2. Azi dupa un drum de 1100kmm-am gandit sa ii verific nivelul uleiului in motor. Cu ocazia asta am descoperit o pata de ulei la imbinarea dintre chiulasa si bloc motor despre care nu stiu sigur sa fi existat inainte. Poate erau si nu am observat. Nu am observat sa fie pete de ulei in rest iar pata e izolata de jur imprejur, nu e "cursa in josul motorului". E prezentata in poze. De asemeni e doar in partea din fata a motorului, si dupa staționare indelungata nu am descoperit scurgeri sub motor. Antigelul pare curat iar nivelul uleiului e acelasi de asta primavara Aveti idee ce ar putea fi? E o defectiune si daca da cat de grava? Pot sa folosesc masina in continuare, tinand cont ca-s plecat? L.E. am luat o cheie inbus si am strans surubul din mijloc jumatate de tura. Celelalte 2 sunt stranse la maxim. Cel din mijloc mi-e frica sa incerc mai mukt dar s-a miscat spre strangere la aplicarea unei forte medii.
  3. Eu o las cate 3 luni fara sa o pornesc dar ii scot "plusul" de pe acumulator. Porneste la sfert dupa aia!
  4. trebor271074

    Covid 19

    Amandoi nu e posibil? Mai ganteste-te!
  5. trebor271074

    Covid 19

    Nu ii aduce nimeni gramada, se aduna singuri gramada. Si nu vorbim de copii sub 14 ani, ci oameni in toata firea, cu drept de vot. Selectia naturala functioneaza si in cazul lor, la fel cum functioneaza la soarecii bolnavi de toxoplasmoza ... se arunca in fata pisicii! S-a gandit careva ca multi pur si simplu nu vor sa ajunga sa moara la 100 de ani hraniti cu lingurita si cu pampers? Adica nu le pasa pentru ca stiu ca oricum toti tot acolo ajungem, dar cu viteze diferite. Niciodata nu am inteles vointa altora de a-i tine in viata pe altii cu forta, inclusiv pe sinucigasi! Vrea omul sa moara? Da-i pace sa isi aleaga moartea! Eu personal cred ca dreptul de a muri si de a alege cand si cum, ar trebui sa fie un drept in-alienabil, al tuturor! Din acest punct de vedere animalele de companie sunt tratate mai omenos si mai cu intelegere. A venit momentul, ii faci injectia si nu il lasi sa sufere inutil! As vrea sa pot face si pentru mine o astfel de alegere!
  6. La aliexpress nu am acces din diverse motive obiective. Imi poti da un link de unde pot achizitiona asa ceva, de o calitate mai buna, de undeva din tara? Am cumparat acum ceva timp ceva asemanator din Selgros si efectiv "pielea" aia se rupe in mana!
  7. Ce husa de volan ai luat, la ce pret si de unde? Sunt interesat si eu! Multumesc anticipat!
  8. Sa fim seriosi! Daca doreau cu adevarat reducerea poluarii in Bucuresti interziceau accesul TUTUROR vehiculelor cu propulsie diesel, inclusiv camioane, autobuze etc! Si cumparau pentru STB vehicule doar cu propulsie electrica (troleibuze, tramvaie - cu extinderea retelelor pentru ele) si/sau cu hidrogen ori butan. Si extindeau infrastructura de re-incarcare pentru vehiculele electrice de tot felul, inclusiv autoturisme! Si extindeau si populau spatiile verzi, nu cu panselute si borduri, ci cu pomi! Si extindeau mai cu simt de raspundere metroul ala. Eu nu am auzit de astfel de masuri! In fapt e vorba ca s-au cam terminat banii de panselute si borduri, iar prostii, trebuie sa plateasca ceva bani, ca sa aibe de unde fura baietii! Simplu ca buna ziua! Restul is doar povesti!
  9. Bun, si daca se va institui sistemul prin toate localitatile din Romania, comune, orase? Ca si acolo sunt consilii locale si autovehiculele polueaza si pe acolo! De exemplu daca trebuie sa mergi de la Bucuresti la Oradea te costa benzina 300 lei si taxele de tranzit tot atat, iti convine? Sistemul echivaleaza cu instituirea unor vami interne, multe din Evul Mediu si multe desfiintate inca de pe vremea lui Stefan cel Mare! Odata deschisa Cutia Pandorei e posibil orice! Aveti grija ce va doriti... o sa ajungeti sa va intoarceti, in Bucuresti, la cal si caruta! Poate ca solutia ar fi ca ITP-ul sa se faca pe bune in ceea ce priveste noxele emise de autovehicul! Cred ca asta e de fapt solutia!
  10. Am si eu o intrebare, off topic. Ce pompa, marca, sau tip, de apa recomandati sa pun la urmatoarea revizie, si cam la cat timp se schimba?
  11. Pentru un Matiz din 2005, cam la ce intervale se schimba pompa de apa, care acum pe masina e cea originala de fabrica, si cam ce marca recomandati?
  12. Cam asa sta situatia la mine. Chiar acum, la sfarsit de Martie 2019 am schimbat ulei motor, C.V., filtre, verificat tren rulare si placute frana + cauciucuri pe fata!
  13. Unul nou! In nici un caz SH!
 

×
×
  • Create New...