Jump to content

codrin_65

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About codrin_65

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 11/24/1965

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    codrin_65

Profile Information

  • Location
    Iasi
  • Din
    Iasi
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    1998
  • Nr. Inmatr.
    IS-17-RIC
  1. codrin_65

    Radioamatori

    Ma rog , ei dau un SWR de 1.2 , iar castigul de 1.5 dB . Singurul avantaj ar fi ca suporta pana la 100W .
  2. codrin_65

    Radioamatori

    Asa este , e Astra . Am profitat de sistemul de prindere al antenei pt radio , si am tras cablul antenei CB prin el . Initial incercasem si eu sa trag cablul pe sub hayon , dar era deformat de hayon si SWR-ul se ducea in 1.9 . Acum e undeva in jurul valorii de 1.35 , pe ch22 . Nu e grozav , dar o sa incerc si cu alta antena , tot scurta .
  3. codrin_65

    Radioamatori

    Aaa , stai asa , ca eu n-am gaurit deloc cupola ! Aia inclinata e antena originala a masinii iar antena CB nu-i fixa , e cu talpa magnetica de 9 cm si de 66 cm lungime
  4. codrin_65

    Radioamatori

    Pierderile sunt mici , cel mult 0.1 dB , deci neesentiale .
  5. codrin_65

    Radioamatori

    Deoarece Ticolino il folosesc doar in oras , antena si statia le-am montat pe cealalta masina , cam in halul asta : Confirm ca modelul asta de antena nu e stralucit , dar isi face treaba acceptabil . Cablul de antena l-am dus pe sub ornamentele de plastic de la praguri , pana in fata sub bord . Practic , am tras un cablu care are 2 mufe la capete , una fixata in bord , unde vine conectata statia , si cealalta fixata in supotul antenei radio , unde vine conectata antena . In poze , mufa exterioara era un N , acum este un BNC de panou , pe cablu , modelul cu piulita , nu cu suruburi . Am etansat mufa cu niste cauciuc izopropilic , mai finut decat se vede in poza , iar reglajul antenei e facut la mufa din interior , bineinteles . O sa caut alt model de antena , ma gandesc la asta : http://www.magazin-online.ro/pd1431692322....;categoryId=119 . Aveti ceva informatii despre ea ?
  6. codrin_65

    Coltul Cinefilului

    @uskt2005 Ti-am trimis un pm . Multumesc .
  7. codrin_65

    Coltul Cinefilului

    @uskt2005 12!? Pai da-mi si mie un link de unde sa le iau si pe celelalte 2 . Sau macar titlul celor doua episoade . Saru'mana anticipat !
  8. codrin_65

    Coltul Cinefilului

    Postez aici si nu la topicul de seriale , deoarece Band of Brothers ( Camarazi de razboi ) , un mini serial de 10 episoade , merita sa fie vazut cap-coada ca un film . Pe imdb este notat cu 9.6/10 . http://www.imdb.com/title/tt0185906/ E vorba despre povestea Companiei E (Easy) din Divizia Aeropurtata 101 , din momentul pregatirii debarcarii din Normandia , si pana la sfarsitul razboiului . Excelent realizat , in genul Salvati soldatul Ryan . Pot sa-i dau nota maxima , fara retinere .
  9. X4 reprezinta euro2 si nu euro4 . Vezi attachmentul urmator:
  10. Pe scurt : Cumparat acum o luna cu 2000E , cu 90k la bord , unic proprietar . - preventiv : schimbat curea distributie+rola+arc intinzator schimbat antigel si spalat instalatia schimbat ulei motor+cutie+toate filtrele bucse brate stabilizatoare fata+spate - uzate si inlocuite : bucse brate spate amortizoare spate curea alternator rulment spate alternator - intretinere : spalat , curatat si reglat carburator cateva becuri din bord si radio inlocuite gresat incuietorile si zavoarele usilor - urmeaza in primavara : inlocuire amortizoare fata (eficienta 70% stanga si 65% dreapta) bucsa caseta de directie (are un joc infim dar nu-l agreez ) inlocuire cap planetara dreapta (eventual si stanga in functie de bani) inlocuire parbriz (zgariat si cu o fisura de la o piatra) inlocuire toba finala Cheltuit pana acum : 2000E masina + 300E piese si ceva manopera in service Exceptand bataia provenita de la bucsa casetei , acum masina merge impecabil , fara alte zgomote anormale .
  11. Din cate stiu eu , modelele produse pt. Romania nu sunt echipate cu indicator de nivel minim la benzina . Doar cele pt Polonia si alte tari au fost echipate cu asa ceva Initial , si eu am crezut ca am bec . Noroc ca s-a oprit motorul la vreo 200m de peco Becul respectiv s-a dovedit a fi cel pt avarie
  12. Culoarea difera nu pentru a nu confunda antigelul cu altceva Pasajul de mai sus este dintr-un manual service(nu de Tico)
 

×
×
  • Create New...