Jump to content

nicubarbu

Membru
  • Content Count

    132
  • Joined

  • Last visited

About nicubarbu

  • Rank
    Daewoo trader
  • Birthday 04/28/1969

Contact Methods

  • MSN
    contact@autodaewoo.ro
  • Website URL
    http://www.autodaewoo.ro
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    nicubarbu

Profile Information

  • Location
    Iasi
  • Interests
    raliuri
  • Din
    Iasi
  • Auto
    Daewoo si Ford
  • Model
    Matiz si Ford Mondeo (new)
  • An
    Matizuri - 2005, Ford - 2007
  • Nr. Inmatr.
    B-46-YSN , IS-69-BAR

Recent Profile Visitors

3357 profile views
  1. Weekend-ul acesta, incepand de vineri, 13 Mai si pana duminica, 15 Mai, iesenii au parte de adrenalina, motoare turate si cascadorii. Startul la distractie se da la show-ul de cascadorii cu masina a celor de la Auto Circ Ungaria si va continua cu Campionatul National de Karting Scolar, ambele evenimente avand loc in parcarea ERA Shopping Park. Prima etapa a Campionatului National de Karting Scolar si tot odata singurul concurs de karting din zona Moldovei va debuta sambata, 14 Mai, de la ora 09:00 cu sesiunea de calificari, urmand ca duminica, incepand cu aceasi ora sa aiba loc concursul propriu-zis. La evenimentul organizat de Palatul Copiilor Iasi s-au inscris 100 de participanti, cu varste cuprinse intre 6 si 30 de ani, de la cercurile de karting ale palatelor si cluburilor din toata tara. Concursul va consta in probe de viteza pe categorii de varsta pe un circuit special amenajat in parcarea ERA Shopping Park. Cupa Iasului este prima etapa din cele 8 ale Campionatului National de Karting 2011. Mai multe detalii la adresa http://speed-kamp.ro/cupa_iasului_2011.htm. In acest weekend iesenii se pot bucura si de cele mai spectaculoase manevre cu masini, ce vor fi executate de cascadorii de la Auto Circ Ungaria. Show-urile vor avea loc in parcarea ERA Shopping Park vineri de la ora 19:00, sambata de la orele 16:00 si 19:00 si duminica de la ora 16:00.
  2. Locuri pentru expunere masini in targul AutoERA Park Iasi timp de 7 zile locuri parcare / pret (lei) / pret pe loc pe zi 1 / 30 / 4,29 3 / 88 / 4,19 5 / 143 / 4,09 10 / 279 / 3,99 15 / 408 / 3,89 20 / 530 / 3,70 Locuri pentru expunere masini in targul AutoERA Park Iasi timp de 30 zile locuri parcare / pret (lei) / pret pe loc pe zi 1 / 100 / 3,33 3 / 279 / 3,1 5 / 435 / 2,9 10 / 810 / 2,7 15 / 1125 / 2,5 20 / 1380 / 2,3 Pentru contractele incheiate in cursul lunii mai se acorda reducere de 50% din pretul afisat mai sus! AutoEra Park - targ auto in Iasi
  3. Oferta promotionala! Pina la data de 01 aprilie 2011, expunerea masinilor in targul AutoERA Park Iasi si pe internet (la adresa www.autoerapark.ro) se face GRATUIT! .
  4. Incepind de simbata (19 martie 2011) se deschide AutoERA Park Iasi - targul auto de care Iasul avea nevoie. Targul e amenajat in parcarea Centrului Comercial ERA din Pacurari (Carrefour Era Pacurari), este un targ cu caracter permanent (puteti lasa masinile la vinzare si cite o luna contra unui tarif modic). Conditiile de expunere sint cel putin decente: peste 10.000 mp parcare asfaltata, iluminare de buna calitate, monitorizare video 24 ore din 24, automate cafea/sucuri, adaugarea masinilor in portalul web al tirgului este gratuita timp de 30 zile pentru toti clientii care expun masina in tirg macar o singura zi. Daca aveti sugestii care sa duca la imbunatatirea acestui tirg - le asteptam - sintem deschisi astfel incit sa ajunga si Iasul sa aiba un targ auto decent. www.autoerapark.ro
  5. Vind orice piese auto (absolut noi) pentru Daewoo, Chevrolet, Hyundai, Kia si altele. Cereri de oferta pe www.parts-mall.rosau pe contact@parts-mall.ro
  6. originale - 20 ron bucata coreeene - 12 ron bucata pt comenzi trimiteti email la comenzi@autodaewoo.ro
  7. Ultima masina din filmul de mai sus a fost un Nissan Sylvia 200SX de 450 CP condus de Onofrei de la GTT Racing Brasov.
  8. O sinteza a acestui eveniment. E prinsa si evolutia matizului cu care am participat - cu toate ca timpul obtinut nu a fost de podium, prestatia a fost savurata de spectatori (am mers la spectacol si nu la timp).
  9. Stie cineva de unde pot cumpara 4 flanse sau distantiere (app 20 mm pe roata) pentru Matiz?
  10. La cursele de indeminare se merge in general cu treapta I si foarte rar (depinde de configuratia traseului apuci sa pui treapta II). Ma indoiesc ca turatia poate depasi 6000 rpm la un matiz. Pe mine ma deranjeaza ca nu pot tine cit de cit constanta turatia de 5000 rpm (faceti o proba - puneti treapta I si dupa plecarea de pe loc tineti pedala de acceleratie la podea pentru minim 10 secunde si observa caderile mari de turatie). Oricum - eu ma gindesc daca nu cumva limitarea turatiei se face prin intreruperea alimentarii pe pompa de benzina - am sa verific asta miine.
  11. OK. sa spunem ca eu doresc sa mentin cumva turatia in jur de 5000 rpm - problema este ca nu reusesc prin reglarea clapetei (am slabit cablul de acceleratie) si nici prin limitarea cursei pedalei de acceleratie (am montat limitator sub pedala). Dati o idee cum sa tin turatia ridicata - fara acele sincope (pe vremuri am participat la multe concursuri cu un Tico - acolo nu am avut probleme - carburatorul baga benzina cit tin pedala apasata - trebuia doar sa am eu grija sa nu scot pistoanele prin bloc)
  12. Cumpar flanse distantiere pentru Matiz (cu tot cu prezoane).
  13. Folosesc matizul la concursuri de indeminare unde as vrea sa pot mentine motorul la 5000 rot/min. Problema este ca nu reusesc asta - la cea mai mica depasire a acestei turatii, calculatorul reduce turatia la app1500 rot/min astfel ca in loc sa merg la cuplu maxim, turatia variaza intre 5000 - 1500 rot/min cu pierderi imense de putere. Incercati sa tineti acceleratia la podea si veti vedea functionarea dupa o sinusoida cu o frecventa de app 3 secunde: motorul se tureaza pina pe la 5500 rot/min - la atingerea acestei valori turatia scade pina pe la 1500 rot/min ca apoi in alte 3 sec sa ajunga iar la 5500 rpm. Am incercat o limitare a clapetei de acceleratie dar nu reusesc sa pastrez o turatie constanta care sa imi ofere cuplul maxim.
  14. Stie cineva cum as putea modifica (sa ridic limita de turatie sau sa fac in asa fel incit la atingerea sa sa nu mai scada turatia automat) sau elimina limitarea de turatie la un Matiz?
  15. loc de desfasurare - parcarea ERA din Iasi Ziua 1 (sambata 13 iunie 2009) Incepand cu ora 11:00 se va lua startul proba de accelerare contra cronometru pe distanta de o optime de mila, adica 201 metri. Proba se va desfasura pe clase de concurs in functie de puterea masinilor. Dupa acest concurs, in jurul orelor 13:00-13:30 pana la ora 14:00-14:30 va exista o pauza in care invitatii, concurentii si spectatorii vor putea lua pranzul. Urmeaza concursul de indemanare (la aceasta proba voi participa si eu cu un Daewoo Matiz asa ca astept sa veniti sa ma sustineti), conceput de pilotul si colegul nostru Bogdan Marciuc, ce se va desfaura intre orele 14:30 si 17:30 si in functie de numarul celor inscrisi. Aceasta va fi o proba adresata in special soferului amator de zi cu zi, lucru incurajat de crearea unor grupe de concurs care sa nu dezavantajeze autoturismele de strada. AFISUL SE POATE MODIFICA! Probele din ziua intai a evenimentului sunt contra timp si vor fi cronometrate cu dispozitive speciale de masurare , aceleasi din campionatul national de raliuri. Dupa terminarea probelor zilei intai va urma festivitatea de premiere a castigatorilor. Urmeaza un concertul Sean Jay Dee Live impreuna cu Dj Mihai Popoviciu, care debuteaza cu o tombola. Ziua 2 (duminica, 14 iunie 2009) CAMPIONATUL NATIONAL DE DRIFT CAMPIONATUL NATIONAL DE TUNING CAMPIONATUL NATIONAL DE SOUND In vederea asigurarii securitatii evenimentului vom fi asitati de Jandarmeria Romana, Serviciul de Ambulanta si Pompieri. Relatii suplimentare la adresa http://forum.hpracingteam.ro/viewforum.php?f=27
 

×
×
  • Create New...