Jump to content

obituary252

Membru în rodaj
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About obituary252

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    focsani
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    2007

Recent Profile Visitors

528 profile views
  1. Cu sau fara GPL? Carte de salvare Daewoo Cielo standard cu GPL fabricat in 1996. Carte de salvare Daewoo Cielo standard cu GPL fabricat in 2005. Pentru cei interesati mai jos aveti atasat versiunea printabila (la o rezolutie rezonabila) a cartii de salvare pt. Daewoo Cielo (am zis eu din 1996): a. Carte de salvare Daewoo Cielo standard cu GPL fabricat in 1996. (cu rezervor GPL montat in portbagaj) b. Carte de salvare Daewoo Cielo fabricat in 1996. (fara GPL) - cu modificarile sugerate anterior pe acest forum; - da stim ca nu mai e valabila; ca nu se gaseste pe net ; - etc. In situatia in care nu corespunde rog semnalati aici. Are cineva vreo imagine clara cu celebrul timbru "inutil" care se lipeste pe parbriz?
  2. Buna seara, dupa cum spuneam postez o imagine cu printul. Astept comentarii privind corectitudinea schitei. Rog scuzati calitatrea imprimarii (nu mi se pare cea mai grozava).
  3. Sunt de acord cu tine ca descarcerarea nu sta sa caute foaia si bineinteles ca masina nu este asa de complexa. Nu stiam sigur ca nu este obligatorie (foarte multi posesori de cielo se plang ca nu o gasesc...). Personal nu am crezut niciodata ca este asa de vitala precum se aude. Nu ma convinge nici faptul ca extinctorul trebuie neaparat sa fie reincarcat anual (asa zic cei care se ocupa cu reincarcarea) sau la 2 ani. Am folosit cu succes un extinctor incarcat cu cel putin 10 ani anterior. Cu trusa medicala cam aceasi poveste. Totodata extinctorul si trusa medicala sunt Foarte utile atunci cand ai nevoie de ele (bineinteles daca i-ti aduci aminte de ele si mai ales daca stii sa le utilizezi - cred ca de fapt aici e problema nicidecum la garantie). Consider ca se exagereaza cu termenul de garantie (oricum e o modalitate de a strange bani fara a rezolva mare lucru). In privinta cartii de salvare stiam ca pot sa o fac de la zero si a reprezentat doar o simpla provocare. E placerea mea sa mai exersez din cand in cand ceea ce faceam candva. Apropo e gata, postez maine o poza cu printul si astept comentarii. Multumesc mult pentru informatii, promtitudine si pentru timpul acordat.
  4. O pun in parasolar, deasupra soferului, sa fie gasita de SMURD in caz de Doamne fereste si cine stie poate vreodata satisfac curiozitatea vreunui agent de la rutiera pus sa faca planul la amenzi.
  5. Salut, incerc sa fac eu grafica la o carte de salvare pentru Daewoo Cielo an 2007. Ma puteti ajuta cu cateva informatii respectiv: - unde este situat Controll unit - unde este situat Body reinforcement - unde este situat Belt tensioner Multumesc anticipat.
 

×
×
  • Create New...