Jump to content

nubira_1

Membru
  • Content Count

    93
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

About nubira_1

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/28/1992

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    OLT
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Nubira I
  • An
    1999
  1. Se potrivesc scaunele fata de pe nubira 2 pe nubira 1? Adica sa nu fiu nevoit sa fac niciun fel de adaptare. Sau de la ce alta marca se mai potrivesc? Multumesc.
  2. Problema rezolvata. Erau inversate doua furtunase de vacuum. Problema este alta. Masina trage la rece foarte bine atat pe gaz cat si pe benzina insa cand se incalzeste motorul nu mai trage deloc.
  3. La nubira mea(GAZ+benzina) am schimbat acum 2 zile distributia si am segmentat motorul. Dupa toata treaba asta, parca motorul merge mai rotund si nu mai tremura, insa daca merg cu ea pe benzina nu trage deloc, cand sar de 2000 de ture si calc acceleratia parca se infraneaza si face foarte rau, insa pe gaz nu face asa. Mentionez ca inainte de aceste operatiuni nu facea asa pe benzina. Multumesc.
  4. Multumesc. Scaunele si bancheta de pe leganza se potrivesc pe nubira 1?
  5. Salutare. Unde este localizata canistra de vapori la nubira?
  6. Acum pe langa problema electrica a mai aparut o problema la masina. De dimineata cand am pornit masina in mers si l-a relanti se auzeau tachetii foarte tare chiar si dupa ce s-a incalzit motorul, am verificat uleiul si era la trei sferturi pe joja. E ceva grav daca se aud mai tare?
  7. Masina mea face la fel. Alte pareri sau daca s-a mai lovit cineva de problema asta?
  8. Baterie am cumparat-o de noua anul trecut in iarna, iar contactul nu are nicio problema.
  9. Le-am verificat. Daca nu erau stranse nu functionau cu contactul pus pe ON fara sa fie motorul pornit. Altceva ce ar putea fi?
  10. Salut. Am si eu o noua problema la masina de ceva timp. Daca pun contactul pe pozitia ON si dau drumul la aeroterma aceasta functioneaza normal, la fel si geamurile electrice si oglinzile, dar imediat dupa ce pornesc masina si vreau sa dau drumul la aeroterma sau geamuri sau oglinzi niciuna dintre aceasta nu mai functioneaza. Se intampla uneori ca totusi acestea sa functioneze dupa ce pornesc masina dar in cazuri foarte rare. Ce ar putea fi de vina? Mentionez ca am verificat si schimbat releele de aprindere cu unele la fel originale dar masina face la fel. Multumesc, astept un raspuns. Masina este Nubira 1 an `99, motor 1.6 16v.
  11. Am si eu o problema la masina. Cand am venit cu masina de la Craiova acasa, vitezometrul a mers fara niciun fel de problema, iar dupa doua zile de stationare cand am plecat cu masina vitezometrul nu mai functioneaza si nici kilometrajul. Martorul check nu mi se aprinde. Am pus ceasurile mele pe alta nubira si merge vitezometrul meu pe alta nubira, am pus vitezometrul altei masini pe a mea si tot nu merge, dar doar vitezometrul si jurnalierul nu merg. Ce poate fi?
  12. Am explicat ceva mai sus ca am pus ceasurile mele pe alta nubira 1 si eu mers si am pus si ceasurile de pe alta nubira pe masina mea si la fel nu merge dar doar vitezometrul restul ceasurilor merg. Deci caree problema? Nubira 1 are traductor din ala de plastic ca cielo si espero? Martorul check nu se aprinde.
  13. Rulmentul e de vina cauta rulmenti optimal pt spate. Sau schimba.l pe asta de pe masina cu altul dar in alt service. Schimba service-ul. Nu mai cumpara asa zisele piese koreene de origine. Sunt sigur ca mecanicaul ti-a schimbat rulmentul cu ce aveau ei in service adica piese proaste. Schimba.l pana nu incepe sa.ti distruga si axul de la jamba zgomotul ala care se aude este de la rulment chiar daca nu pare nicidecum de la frane.
  14. Am zis sa verifice si masa fiindca am patit-o pe propria masina, nu functiona butonul de la usa pasager fata din cauza ca nu avea masa.
  15. Sau se poate sa nu aiba masa. Incepe de la usa soferului, da fata jos si verifica firele acolo daca ai masa si alimentare.
 

×
×
  • Create New...