Jump to content

Juliaen

Membru
  • Content Count

    469
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

4 Followers

About Juliaen

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/18/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    micjuliaen@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    München
  • Din
    München, DE
  • Auto
    Vw
  • Model
    Passat Variant 3c
  • An
    2008
  • Nr. Inmatr.
    M-LK-1504
  1. Am avut cateva zile cand la temperaturi foarte scazute la fel pateam si eu: trecerea pe GPl se facea mult mai greu iar daca incercam sa comut manual GPl-benzina-GPl - comuta pe GPL pentru cateva secunde apoi revenea pe benzina. Trecerea "normala" pe mers GPL se facea dupa ~7-8km / 15-20 de minute. Asta am patit timp de o ~saptamana la temepraturi sub -10 grade, in drum spre munca. Dupa amiaza totul era normal. Dupa ce au trecut zilele friguroase totul a revenit la normal si nu a mai facut asa - instalatia tot BRC din fabrica.
  2. Toate discutiile legate de anvelopele de iarna se vor incheia in momentul in care asiguratorii isi vor adapta reglulamentele, in sensul ca nimeni nu va fi despagubit in cazul accidentelor produse iarna in cazul in care autoturismul nu a fost echipat cu anvelope de iarna, atat in privinta politelor RCA mai ales a celor CASCO.
  3. Juliaen

    Bancuri

    Un bărbat intră într-un magazin: - Nu vă supăraţi, aş vrea o cutie de vopsea verde, cea mai bună pe care o aveţi. - Cum să mă supăr, plătiţi şi vă dau, nici o problemă. Plăteşte omul, îşi primeşte vopseaua, apoi spune: - Nu vă supăraţi, aş vrea şi pensula pentru vopsit, cea mai fină pe care o aveţi. - Cum să mă supăr!? Plătiţi şi vă dau, nici-o problemă. - Nu vă supăraţi, dar mă ajutaţi să-mi vopsesc şi eu p... în verde? - Cum să mă supăr? plătiţi şi vă ajut, nici o problemă. Plăteşte omul, vânzătoarea i-o vopseşte în verde, dar curioasă fiind, întreabă: - Nu vă supăraţi, dar de ce o vreţi vopsită? - Păi, cum să vă spun,… deseară mă însor şi viitoarea mea soţie spune că n-a văzut p... în viaţa ei… şi să vedeţi ce-i fac dacă mă întreabă de ce este verde! Proaspăt căsătorit îşi salvează numărul soţiei în mobilul său: “viaţa mea”. După un an de mariaj l-a schimbat în “nevasta”. După cinci ani de mariaj: “acasă”. După zece ani: “hitler”. După aniversarea căsătoriei de argint: “număr greşit”. Bulă împreună cu nişte prieteni erau în metrou. O femeie în vârstă se apropie de Bulă şi îi spune: - Măi baiete, pe tine nu te-au învăşat la şcoală să dai locul unei femei mai în vârstă? - Te dor picioarele, mamaie? - Da! - Matale, când erai tânără, dădeai locul unor persoane în vârstă? - Da! - Ei, vezi? D-aia te dor picioarele!
  4. Nu cred, mai ales fiind cunoscuta incidenta cazurilor de schimbare a garnituii culbutori la nubira; eu am schimbat prima pe la 25.000km iar a doua la 56.000. Nu e scump de schimbat, 150-200 Ron (neaparat cu capacele laterale) dar conteaza foarte mult ca cel ce o monteaza sa aiba mana buna. Succes!
  5. Asta e din gama povestilor cu 3 prezoane la rotile daciei Atat timp cat ai autorizatie pentru folie nu ar trebui sa iti faci nicio problema. In lipsa autorizatiei mai degraba o sa ai probleme in Austria, tara mult mai restrictiva in privinta foliei.
  6. Serios vorbind, ce fac tot preventie e: teoretic ca soferi ar trebui sa fim constienti ca oriunde poate fi o masina de politie (chiar si neinscriptionata) si sa fim mai responsabili cu privire la regulile de circulatie (nu ma refer doar la viteza). Daca s-ar folosi doar masini inscriptionate si la vedere atunci efectul preventiv e aproape nul, cu efecte doar in raza vizuala a masinii de politie. Dupa, dezmat, nu te mai vede nimeni. La mine pe strada pun nemtii masina cu radar aproape zilnic: BMW negru sau argintiu, fara nicio inscriptie, cu 2 tinerei inauntru imbracati in civil. Si e restrictie de 30km/h, cu cei 3km calculul de eroare, la 34km/h te-ai ars. E plin de stradute cu restrictie de 30 dar stii ca oricand poti fi prins si atunci se merge linistit. Pe de alta parte e drept ca pe autostrada in zonele cu restrictii echipajele mobile te urmaresc ~1km pt a vedea daca depasirea vitezei a fost doar o scapare de moment, caz in care nu se intampla nimic.
  7. Cam de 2 saptamani pretul motorinei a inceput sa scada destul de semnificativ, de la ~1,5 a ajung acum la 1,33. Benzina se tine bine la peste 1,5 Euro/l. Interesant e faptul ca duminica pretul scade la 1,3 pentru motorina.
  8. Juliaen

    Bancuri

    Culmea lenii: sa te insori cu o tipa deja insarcinata. ****************************************** Chuck Norris si-a luat extra-optiunea 1500 minute in retea si le-a terminat de vorbit intr-o ora. ****************************************** Discutie intre pensionari: - Azi am fost la doctor si a zis ca mai am de trait doua luni! - Din ce, ba, Vasile? Din ce?! ****************************************** Dupa o lunga deplasare, sotul vine neanuntat acasa. Intra in casa, cauta sub pat, in sifonier si in baie. Nimeni. Intra in bucatarie si-i zice, resemnat, nevestei: - Ai imbatranit, femeie! ****************************************** Toate femeile imi arata afectiunea lor. (Ginecologul). ****************************************** I: Cum iti dai seama ca esti obez? R: Stai pe plaja, la soare, vin tipii de la GreenPeace si incearca sa te traga inapoi in mare. ****************************************** In ce luna sa ma casatoresc, octombrie sau noiembrie? - Noiembrie, evident! - De ce? - Mai castigi o luna ****************************************** Pentru a stimula pofta clientilor de a face cumparaturi, un supermarket american a recurs la o solutie ingenioasa: cand te apropii de sectorul carne, un dispozitiv emana mirosuri de barbecue si carnati prajiti. In dreptul rafturilor cu oua si produse de pui se aude cotcodacitul gainilor, insotit de o aroma de oua cu sunca sau omleta. La fel, la lactate se aude mugetul vacilor si se simte mirosul fanului proaspat cosit. De atunci nu mai cumpar hartie igienica de la ei. ****************************************** Culmea imposibilului: intalnirea de 10 ani a soldatilor Kamikaze. ****************************************** Viata pe pamant e din ce in ce mai scumpa, dar macar include anual o calatorie gratis in jurul soarelui. ****************************************** Exista 3 feluri de barbati care nu inteleg femeile: cei tineri, cei maturi si cei batrani ****************************************** A aloca bani pentru lupta impotriva coruptiei este acelasi lucru cu alocarea de vodca pentru combaterea alcoolismului. ****************************************** I: Ce zice pisica cand nu poate sa ajunga la carnati? R: Ce stambi sunt! ****************************************** Culmea singuratatii: Sa nu-ti mai scrie nici spamerii.
  9. Propunerea legislativa exclude proprietarii de autoturisme inscrise in strainatate ce au drept de sedere/munca pe teritoriul respectivului stat. Masinile din bulgaria sunt inmatriculate pe diverse firme/persoane, asa numitii "proprietari" din ro fiind doar utilizatori pe baza de procura ai autoturismului.
  10. Destul de scump, am platit pentru Bolzano - Prato dus intors cam 68 de euro - pretul e intre 6,1 si 7,5 euro/100km, functie de tipul de relief (in zonele montane e mai scump) Poti calcula aici costul http://www.autostrade.it/en/autostrade/percorso.do
  11. O lege de genul acesta e foarte simplu de aplicat. In Germania am venit prima data cu Nubira - evident numere de ro. Pe scurt, legea zice ca am drept de circulatie doar 6 luni de zile, scurse din momentul inregistrarii rezidentei. Depasirea termenului nu reprezinta vreo contraventie/infractiune la legea rutiera, pe scurt e evaziune fiscala. Si e conforma cu reglementarile UE. Dupa 6 luni nu mai ai dreptul de a circula cu o masina inregistrata in strainatate, exceptie facand cazul in care proprietarul se afla in masina cu tine. Mai sunt o serie de exceptii pentru cei care locuiesc in apropierea granitelor si lucreaza in strainatate, avand dreptul in anumite conditii de a conduce masini inmatriculate in tara in care lucreaza (proprietarul sau utilizatorul de leasing obligatoriu e angajatorul). Si totul e conform reglementarilor UE. Deci trebuie doar putina vointa pentru a scapa de bulgarele.
  12. Am gasit, TopMap Q1 2011 contine ce cautam!
  13. Are idee cineva pt. IGo ce harti pentru Ungaria cuprind M43 Szeged - Mako? Multumesc anticipat!
  14. De consum nu m-am plans, il consider normal pt. TDI-ul de 140 cp. Remaparea recunosc ca mi-ar surade (as fi vrut un passat-ul de 175cp) dar nu imi permite firma de asigurare si garantia masinii.
  15. In conditiile de trafic de aici, mersul un pic mai sportiv pana la viteza de croaziera da un consum mult mai bun decat schimbatul in 2000 ture sau mai putin (ciclurile acceleratie frana sunt destul de reduse ca numar, poti merge constant pe toate tipurile de drum). Din ce am observat si citit de TDI-ul de 140 de cai, mi-e foarte greu sa cred ca se poate scoate in bucuresti mai putin de 7,5-8%. La majoritatea posesorilor am vazut un 8-9% consum normal in Bucuresti.
 

×
×
  • Create New...