Jump to content

Lamael

Membru
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About Lamael

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/02/1969

Contact Methods

  • MSN
    simiondumitrescu
  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    simiondumitrescu

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2004
  1. Buna ziua, n-am mai scris pe aici de ceva vreme...va rog frumos daca stie cineva de unde pot sa cumpar un cablu de ambreiaj pentru Matiz...la un pret rezonabil si daca mai stiti si unde as putea sa-l montez ar fi perfect...poate m-as incumeta singur dar habar nu am cum sa o fac... Am fost de curand la un service in Pipera si mi s-a strans cablul, caci aveam probleme la introducerea in treapta a antaia de viteza si marche-arriere si s-a rezolvat problema dar acum dupa vreo 3 saptamani trebuie sa chem un prieten ca sa apas pe pedala de ambreiaj... Multumesc inca o data si o zi buna!
  2. Sa inteleg ca s-a anuntat petrecerea diseara la ora 19?
  3. Buna dimineata, si eu am aceeasi problema, asa ca sunt curios, daca ati aflat daca se remediaza la service in garantie sau nu. Multumesc.O zi buna.
  4. Buna dimineata...Ce doresc eu este nu manualul de service ci manualul care vine odata cu masina.Multumesc. :-D
  5. Scuze, dar cred ca nu m-am facut inteles, pe talon politia a trecut 2004, desi in Cartea de identitate este 2005.
  6. Buna dimineata, am inmatriculat si eu masina care este noua, si avand in vedere faptull ca a fost fabricata dupa mijlocul anului pe cartea de identitate a vehiculului este trecut anul 2005, dar politia mi-a trecut pe certificatul de inmatriculare anul fabricatiei 2004. Va rog sa va dati cu parerea si sa-mi spuneti daca mai sunt persoane in aceasta situatie, si daca eventual trebuie sa ma duc inapoi la ei sa rezolv aceasta. Multumesc.O zi buna. :-D
  7. Si eu ce fac in situatia asta.Am downloadat toate arhivele pt Matiz si nu pot sa le folosesc nicicum. Multumesc inca o data.
  8. Salut, le-am downloadat dar la dezarhivare mi-a dat, de la arhiva 03 : "The archive is either in unknown format or damaged." ???
  9. Buna dimineata.Stie sa-mi spuna cineva daca s-a mai confruntat cu urmatoarea problema:chiar si cu cheia scoasa din contact, daca se apasa pedala de frana, se aprind stopurile. Vi se pare normal acest comportament? Multumesc.
  10. Multumesc, frumos...Si mai am o intrebare, stie cineva cat ar costa un senzor cu ultrasunete?
  11. Salut , am si eu o alarma CENMAX, si precum scrie in manual...pentru dezactivarea senzorului de soc, se apasa simultan cele doua butoane ale telecomenzii...in modul armat.Intrebarea mea este : cum se reactiveaza senzorul de soc. Multumesc.
  12. Buna dimineata, poate sa-mi trimita si mie cineva, manualul pentru Matiz? Daca da adresa este simiondumitrescu@yahoo.com. Multumesc. :-D
  13. A propos de problemele cu productia, celor de la Daewoo...Vreau si eu sa cumpar un Matiz si la Radacini mi s-a spus ca termenul de livrare este de 45 zile, maxim.Acum in parcul de masini nu exista nici un Matiz.Ce vreau eu sa va intreb este: Daca o platesc integral sau dau doar un avans in perioada promotiei, nu exista riscul ca atunci cand vine masina sa ma puna sa platesc pretul care va fi atunci.Intreb pentru ca nu am mai facut niciodata asa, si stiu ca la apartamente spre exemplu au aparut si scumpiri ulterioare, pe care oamenii au trebuit sa le suporte.Multumesc.
 

×
×
  • Create New...