Jump to content

Lucman

Cont inchis
  • Content Count

    1019
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Lucman

  • Rank
    Membru fondator
  • Birthday 01/01/1972

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Renault
  • Model
    Clio
  • An
    2005

Recent Profile Visitors

2914 profile views
  1. Ultima data cand m-am uitat invarteam un volan si conduceam o cutie de tabla cu pernite moi. Este insignifiant daca conduceam cai putere " ma si vad cu haturile in mana" sau cuplu "ma vad cu manivela de la masina de tocat in mana".
  2. Consum mic, senzatii cat de cat sportive si putere... ce vreti mai mult. Partea cu il duc in 6000 si atunci imi da toata puterea de care am nevoie... cati au ocazia sa duca un benzinar peste 6000 in Bucuresti. Ai nevoie de putere la turatii mici. Altfel, poti folosi puterea maxima la benzinare numai in afara orasului si atunci numai ca sa faci din vorbe frigidere de Colibasi si Clio 1.4 8V.
  3. Eu zic sa te duci la o spalatorie auto si sa le ceri sa o degreseze, dar sa nu faca economie la degresant. O s aai surpriza sa dispara toate punctele de mizerie acumulate in timp.
  4. Lucman

    Ziua Barbatului

    Sa votam ziua barbatului, ziua in care barbatii fac de jurna in bucatarie, duc gunoiul, fac curat, etc
  5. Arata fain, chiar daca mai ciudat. Mie imi place foarte mult.
  6. Lucman

    OTTO versus DIESEL

    , daca nu porneste Dieselul e pentru ca nu are motorina de iarna si incandescente mai trebuie sa si functioneze S-a dus vremea cand stateai cu festila pe sub masina, dar tot trebuie sa ii dai ce ii trebuie. Ai grija de ea, porneste si la -20 grade.
  7. Lucman

    CATERINCA

    Se rezolva si cu T.
  8. Lucman

    CATERINCA

    CCL intreg este CCLT, se mai adauga "Tristi" la sfarsit
  9. Te duci la o spalatorie cu 2 litri de motorina. ii rogi sa da frumos cu motorina si apoi sa o spele bine si sa o degreseze.
  10. @Laurentiu La tine parca se aplica "toate bube rele in capul babei mele"
  11. Am si Tico, am si Symbol. E adevarat, Tico este o masina foarte fiabila. Dupa 8 ani nu scartaie, nu trancane si merge la fel de bine fara interventii. Dar la Symbol, am acelasi consum ca la Tico, merge foarte bine... scartie scaunul e adevarat PS Roata de rezerva la Tico e prinsa cu un surub de 10 cm. Desfiletezi de te apuca toamna
  12. Fiecare are propria parere. Eu sunt foarte multumit de Clio Symbol.
  13. Lucman

    Renault Megane Facelift

    Echipare CONFORT (ambianta Privilège) 1,6 16 V / 2,0 16 V / 1,5 dCi 80 CP/ 1,5 dCi 100 CP/ 1,9 dCi Echipamente standard in plus fata de versiunea anterioara Tempomat si limitator de viteza 4 jante din aluminiu 16" Tapiterie material textil/piele "grege" http://www.serus.ro/xls/Fisa%20produs%20pr...ane%20Sedan.xls
  14. Relax. Domeniul este in curs de transfer catre un membru fondator al forumului Daewooclub. Din punctul meu de vedere as fi trecut baza inapoi pe Daewooclub, numai ca eu nu pot face asta. Adminii pot.
  15. Nu mi se pare ok sa punem numai daewoo si chevy. Astia suntem, cu asta defilam. Nu ne e rusine ca ne-am luat si alte masini. Poate mai bine ar fi sa facem si o alta sesiune de fotografii artistice, cu masinile spalate si lustruite. Poze de zi si de noapte. astfel incat sa putem alege 12 poze fftopic: Ba nu, e ca la vie!!!
 

×
×
  • Create New...