Jump to content

doktor

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About doktor

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 12/06/1967

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2005
  1. Zona Militari sau Drumul Taberei ceva magazine unde pot gasi piese de Matiz sau vre-un parc de dezmembrari in zona gasesc?
  2. Sper ca nu este o problema daca introduc in acest topic o asa zisa problema pe care o consider eu ca fiind in circuitul electric al Matizului, aceasta find legata de pozitionarea extrem de incomod accesibila a tabloului de sigurante din interior. Eu personal am facut ceva contorsionism in incercarea de a verifica si inlocui o siguranta de acolo. Am constatat ca se poate demonta din acel loc si muta atat cat permite cablurile de conexiune ceva mai jos si deci mai accesibil. Insa aici exista riscul de a obstructiona manevrele la pedalier. O alta pozitie ar fi, insa necesita o oarecare indemanare in modificari, montarea in partea laterala a bordului in zona acoperita de usa stanga in pozitia inchis. Ceva in genul tabloului de sigurante la gama Volkswagen. Eu asa am sa fac si am sa postez poze si eventual schita in cazul in care sunteti interesati de asta si nu considerati o inutilitate.
  3. Daaaaa! Astea sunt super.Vreau si eu !!!!! Super nashpa.De unde le cumpar real, ca asa in poza... Nu reusesc comanda pe site.
  4. Totusi... vreau burdufuri de cauciuc. Chiar nu se pot gasi? Chiar nu dezmembreaza nimeni un Matiz. As vrea mai multe componente.
  5. Banuiesc ca se potrivesc de la aproape orice alt tip de auto. Si eu caut insa nu am gasit insa deloc. De la nici un tip te masina. Stie totusi cineva un magazin de dezmenbrari Daewoo... in Bucuresti???
  6. "La rece" adica in stationare. Daca masina incepe sa se deplaseze, adica dupa ce am bagat prima treapta, a doua nu mai intra neam. In stationare intra lejer in toate dar odata ce incepe sa se puna in miscare nu mai intra nici prima nici a doua. Parcurgand topicurile existente am inteles ca este oarecum normal sa nu mai intre in prima treapta odata pornita masina dar a doua...imi este cam necesara. M-as bucura enorm sa fie o problema doar in timonerie, sincer nu imi face nici o placere sa demontez cutia de pe "Matizache" al meu. . Multumesc mult pentru raspuns. Sincer nu ma asteptam sa fie atat de promt.
  7. Salut! Problema mea la cutie este ca nu mai intra in viteza a doua decat la rece. Banuiesc ca este un sincron vinovat de asta. Ce ziceti? Face parte din problemele uzuale ale cutiei sau este ceva nou pe aici?
 

×
×
  • Create New...