Jump to content

Zmeul cel rau

Membru
  • Content Count

    4320
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    27

About Zmeul cel rau

  • Rank
    Preacuviosul Pafnutie Costel Pescăruşul
  • Birthday 12/10/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    ex-Daewoo
  • Model
    Espero 1.8 CD
  • An
    1998

Recent Profile Visitors

6168 profile views
  1. S3 e un flaghsip iar S4 mini e un telefon de buget cu nume de flagship.
  2. Pe tine nu te deranjeaza ca ai bicicleta in sufragerie? Mai vezi ceva la televizor cand e parcata acolo? Si intrebarea doi: nu transpiri vara pe canapeaua aia?
  3. Pai si? Nu poti sa dai la pedale simultan cu datul la buton sau cum?
  4. Poate trebuie sa apesi tu pe intrerupator ca sa clipoceasca...
  5. Eh, pe partea nationalista, vad ca nici daca vorbesti rusa, nu e musai sa ai mai mult succes:
  6. M-am uitat dupa reviewuri negative pe booking.com pentru hotelul ala. Toate sunt medii spre pozitive.
  7. Nu e intotdeauna echipotentiala. Iar bulirea apare in momentele alea in care nu e.
  8. Nu cred ca vrei sa iti dea fulgerul direct in cablu cu toata mama impamantarii. Nu asta este problema ta principala. Paratrasnetul ar putea trece pe langa cablul tau si, in caz de fulger, energia indusa in cablul utp iti arde echipamentele din ambele capete. In plus, paratrasnetul protejeaza cladirea nu echipamentele electrice din cladire si respectiv conductorii care intra si ies din cladire. Plus ca o impamantare ca la carte se face intotdeauna la masa echipotentiala, ceea ce nu este intotdeauna in viata reala. De aia ti s-a spus sa faci impamantare numai intr-o parte.
  9. Titanium backup! Restore to factory. Restore Titanium fara aplicatia respectiva.
  10. Lăsati-o incolo cu 16 grade! Pai vara, fara AC, am 37-38 de grade in casa, daca nu deschid vreun geam, si 32. noaptea, daca il deschid. Pai ce confort e asta in care am o variatie de 16-20 de grade in interiorul casei? Hai sa revenim la zona noastra termica nu la igluurile eschimosilor!
  11. Acum am si eu nevoie de ceva ajutor. Am un router Asus RT-N66U si o conexiune la un ISP care imi ofera un IP fix. In reteaua de sub router am un PC pe care ruleaza o anumita aplicatie pe care eu o accesez din internet. Am setat port forwarding pe router asa ca o accesez cu un client aflat in internet prin ipfix:portforwardat. Standard pana acum. Problema mea este ca ISP-ul imi mai mai face din cand in cand probleme. Adica pica. Asa ca as pune un backup un modem RDS, ca secondary WAN. Eh, asta nu are insa un evident un ip fix asa ca nu pot accesa respectiva aplicatie din internet. Am incercat cu DDNS dar routerul nu suporta DNS dinamic cu 2 WAN. Ce as putea face sa rezolva problema? PS: Se exclude varianta in care raman exclusiv pe stickul RDS, varianta in care ar functiona DDNS, ca ar fi un singur WAN (o singura WAN???). M-am gandit mai tarziu: Daca conectez modemul GSM direct pe PC si instalez aplicatia DDNS pe PC, cum pot face ca numai transferul de pe aplicatia respectiva sa mearga pe 3G iar celelalte transmisii de date, cum ar fi updateurile de windows, sa mearga pe LAN?
  12. Din cate am observat eu, pe persoana fizica, viteza si "semnalul" variaza in functie de canalul ales. Freceventa wifi standard de 2,4 GHz e deja super saturata in Bucuresti si toate canalelel disponibile sunt deja utilizate de vecinii de la etajele 3, 1, 5, 9 ... (foloseste wifi analyzer si gaseste canalul cel mai liber, atat pentru pentru reteaua principala cat si pentru cea secundara - repetata) Daca vrei viteza si semnal puternic, alegi un router cu 5 GHz unde nu sunt multe retele. Trebuie sa ai un telefon capabil totusi sa comunice pe frecventa aia. Eu, cu Samsung S4 nu am probleme cu un router pe frecventa asta. Problemele apar pe acelasi router pe 2,4 unde trebuie sa dai cu cotul. Mai mult, ca va intrebati cum se face tranzitia de la un router la altul, iarasi, depinde de telefon: de cand am Android 4.3, telefonul testeaza continuu nivelul semnalului si paraseste o retea wifi in momentul in care viteza e nasoala. Deci, daca poti, treci la Android 4.3 si ai mai putine probleme cu distanta si viteza. Daca nu, rootezi si treci la 4.3 manual.
  13. Nu, evident ca nu e mai bun netul prin satelit. Aliexpress l-as recomanda si eu. Stai 45 de zile dar parca merita. Vezi totusi ca mufa aia de la ce ai pus tu link pare alta decat ce iti trebuie tie. Daca au firul destul de lung incat sa o poti scoate afara, cred ca iti rezolva problema, mai ales ca zici ca ar fi ceva semnal intr-o anume pozitie. Eu ma gandeam ca modemul tip stick oricum il primesti in custodie odata cu abonamentul. Il bagi intr-un router normal cu port USB cum e asta de la Asus: (nu te uita ca nu scrie ca ar suporta modem 3g ca backup - o face dupa upgrade-ul oficial de firmware) si aia e.
  14. @DJ_Dark: Altfel, antena aia este pentru 2,4Ghz. De obicei antenele unidrectionale astea sunt in perechi. Nu cred ca gasesti una pentru GSM.
  15. Adica o din asta? http://www.alibaba.com/product-gs/1385991634/high_gain_external_gsm_antenna_usb.html?s=p Toate stickurile (modemurile) USB pe care le-au vazut au mufa pentru antena externa.
 

×
×
  • Create New...