Jump to content

Executivul

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Executivul

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/24/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    k1ngl1nux

Profile Information

  • Location
    Iasi
  • Interests
    Electronica digitala
  • Din
    Iasi
  • Auto
    Cielo Exe E2
  1. Mersi de complimente :"> si de ajutorul dat. Eu sincer sunt multumit... si daca mai e cineva care vrea sau care mai vrea sa intrebe... sunt in zona.
  2. Asa este, multumesc DSIGN, pentru suportul acordat. Avantajul: nu am modificat instalatia electrica a mashinii, am fost tentat sa inlocuiesc becurile cu led-uri dar am renuntat. Oja NU este data pe becuri, ci pe partile de plastic, am incercat dupa mai mult de 24 de ore, facuse priza foarte bine(nu se cojea de nici un fel, se zgaria doar). Vin si pozele de calitate, sa pun mana pe camera dupa 10 seara
  3. Daca e asha inseamna ca diferenta de viteza e prea mica <3-5km/h. eu am pus acul pe la 60km/h si l-am tras pana pe la 100, i-am dat drumus s-a balanganit si s-a oprit pe la 63, l-am scos si l-am pus la 0. Dupa aia am facut "sprint paralel" cu un opel astra si ne-am sincronizat din 10 in 10 km/h, la 40,50 si 60km/h indicatoarele aratau la fel. Daca stii tu o metoda mai buna de reglaj nu ne lasa sa murim prosti... te rugam sa ne-o spui si noua, stim ca tu ai desfacut muult mai multe borduri ca mine.
  4. Deci folie albastra semitransparenta (din aia de facut firme luminoase) pe dos la a mea scrie "850 translucent", folie rosie normala (nu scrie translucent pe ea dar trece lumina ) si oja roshie (rosie nu mov, rosu ferrari), o oja mai buna garanteaza rezistenta in timp. Se desface bordul, se iau in casa panoul cu cele 4 indicatoare, modulul de climatizare si butoanele de langa volan. Pt butoane: se desfac beculetele cu o surubelnita si se scot prezervativele verzi de pe ele. se scoate fata la buton in partea cu simbolul se vopseste cu oja, placuta mica maro (care da culoarea galbena la activare se rade cu o lama pana devine alba si se lipeste pe ea folie rosie ceea ce da o culoare rosie pct pe timpul zilei). se asambleaza cu grija inapoi. Pt modulul de clima: se desface cu grija si cu atentie sa nu pierdeti ceva, unde e alb (pe desen) se lipeste rosu in spate, unde e albastru se lipeste albastru. Se dau cu oja interioarele butoanelor de rotit si a celor de AC si recirculare. (daca va tine puteti schimba cele 2 leduri galbene de la AC si recirc cu 2 leduri rosii (normale de 5mii nu superbright ca-s prea puternice).se scot prezervativele de pe becuri. se asambleaza inapoi in ordine inversa demontarii. Pt indicatoare: se scot indicatoarele (ca sa nu zgariati fetele cu cifre puneti o hartie cand sprijiniti surubelnita). se dezlipesc fetele cu cifre. se scot prezervativele de pe becuri. unde e alb se lipeste folie albastra, unde e rosu folie rosie (daca nu puneti folie o sa iasa un rosu prea intens la turometru), se da cu oja plasticul transparent de sub ace si baza acelor, am dat si in jurul kilometrajului pe a da tenta rosie la cifre. in mashina pt a pune acele inapoi faceti asha: cand montati inapoi mecanismele nu punei acele, si nici suruburile de semnal lasati doar ign si gnd la temp si benzina, la turometru toate, porniti motorul asteptati 2-3 min pt acul lenes de la benzina si puneti acele de temp si benzina la 0, turometrul la 700-800, opriti motorul deconectati tabloul de bord si puneti toate suruburile. acul de vitezometru se pune la 0, la mine nu s-a decalibrat pt ca l-am testat cu o alta mashina in paralel. Cost=20mii spaga la unu de la o firma care lucreaza cu folie (oja era in casa, multumiri sotiei ) PS: daca vreti mai luminos se pot pune si leduri albe superbright in spate, desi devine obositor(nu folosesc).
  5. Mi-am facut si io tuning la bord, sa nu spuneti ca ati mai auzit de asta, ideea e ca nu am folosit LED-uri si nici n-am facut vreo modificare la instalatia electrica a masinii. Totul a fost realizat folosind folie autoadeziva albastra si rosie si putina vopsea rosie transparenta. Cum vi se pare? PS: cer scuze pt calitatea pozelor au fost facute cu telefonul
  6. Am si eu un Cielo Executive, si as vrea sa-mi fac bordul ca la Golf (cadrane iluminate albastru + ace rosii). Sunt din Iasi si NU ajung secolul asta in B. Daca ati putea sa-mi dati cateva informatii v-as fi recunoscator. Ce fel de leduri folositi sa inlocuiti becurile. Puneti rezistor in serie cu fiecare sau unul mare pentru tot bordul? Pot pune un reglaj de intensitate? (masina nu are asa ceva din fabricatie), daca da, ce fir sa tai sa-l inserez? Multumesc frumos pentru amabilitate.
  7. va pot pune la dispozitie un ftp/server http de pe care sa aiba toi acces dati-mi un mail la mircear81 at yahoo pct com si spuneti-mi de unde sa le iau ca sa le postez (serverul este in iasi).
  8. pe un executive am un mp3 panasonic, boxele originale pe fatza, in paralel cu o pereche de tweetere (ieftine), 2 boxe pioneer pe spate, pe car ele-am pus in suportzii daewoo ca nu stateau altfel, statie jbl de 600w si tun kenwood de de 700, si pot spune ca sunt super multumit de rezultat, numai daca dau f tare tunul imi zbarnaie capota de la portbagaj, ce sa-i face cielo e mashina, nu discoteca
 

×
×
  • Create New...