Jump to content

scorpionul

Membru
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About scorpionul

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 11/21/1958

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    ioan_safta@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    MATIZ-2005, Citroen XANTIA-1997

Recent Profile Visitors

1011 profile views
  1. Am mers anul trecut in Grecia 4000 de Km cu 5 %, dar soselele acolo sunt super. In oras cam 7,2 % asta toamna. Acum cam 7,9-8%. Oricum mult pentru tipul asta de motor. Mai ales ca am auzit ca Mtiz E
  2. Imi cer scuze. Am crezut ca vrei sa rezolvi problema nu sa stai la schimb de impresii. Din nou scuze. Problema se rezolva schimband bujiile si fisele. Si atat. Imi pare rau n-am vrut sa jignesc pe nimeni nici pe tine nici pe ceilalti baieti. Daca la mine s-a rezolvat poate nu este general valabil, stii ca in viata niciodata nu se accepta solutiile simple (mai bine ne gandim ca ar fi de la injectoare, termostat, etc).
  3. Te salut. Am spus ca te tin la curent. Am fost cu Matizul in service si mi-a resetat calculatorul. A spus ca este de la benzina. Fiind EURO 3 ar trebui sa punem numai Super 98 fara plumb. Asta mi-a spus asta iti spun. Sa auzim de bine. Salut.
  4. Te salut. Matizul tau parca ar fi frate cu al meu. Am depasit 10000 Km si a inceput sa se aprinda becul check si la mine. La fel, daca opresc motorul si-l pornesc din nou becul se stinge. Am dat-o dracului. Hai sa sunam la Craiova la serviciul clienti. Miine ma duc in service si-ti spun ce s-a intimplat. Salut Tot. eu. Mai lasa-i pe baietii ca toti sunt specialisti dar din raspunsurile citite chiar si eu care nu le am cu motoarele imi dau seama ca sunt departe de a diagnostica corect defectiunea.
  5. Vreau si eu te rog daca se poate, fete nu bare.
  6. Am cumparat cotiera pentru Matiz din Vitan. Vine ca lumea si n-am mai vazut modelul respectiv pe la nimeni. Am cumparat si proiectoare poate reusesc sa le montez pana joi, daca se mai tine adunarea de la Polivalenta. Bandourile le-am montat deja asa ca am ce arata. Problema este daca voi avea cui?
  7. Se pare ca Grecia este a doua noastra patrie. M-am intors de o saptamana. Am fost cu Matizul si am facut 3800 de Km. Fara probleme. In Grecia am facut urmatorul traseu: Salonic , Larissa , Kalambaka, Meteora (vazut manastirile) , Delfi (vazut oracolul din Delfi si Muzeul de arheologie), Peloponez punct final statiunea Xiropigado. De aici, vazut Sparta, Tripoli, Micene (mormantul lui Agamemnon), Epidaurus (celebrul teatru antic), Mistra (castelul bizantin), Argos. Intors prin Atena , vazut Acropole , Muzeul de arheologie. La bulgari luat amenda si la dus si la intors (nu eu care eram in mijlocul coloanei ci cei care o conduceau). La greci politia nu s-a vazut. In Atena circulatia infernala dar nimeni nu claxoneaza sau injura sau arata degetul. Motociclisti la greu. Romanii si bulgarii te taxeaza si la intrare si la iesire. Auzi la intrarea in Romania platesti taxa de tranzit. Parca n-am locui in tara asta ci doar am tranzita-o. Alte detalii daca sunt interesati.
  8. Au bagat in tirg la Vitan un nou tip de cotiera. Este super misto si se si ridica, lucru care nu se intimpla la celelalte modele (am una tip vechi la cea de a doua masina ). Cred ca o sa-mi cumpar pentru Matiz. Costa 500.000 lei vechi.
  9. Eu plec pe 30.08.2005. Dacă voi face eu rost de unul şi mergi în aceeaşi perioadă te ţii după mine. Ce zici ?
  10. Mersi pentru sfat. Am sa tin cont de el. Despre testul elanului cei de la revista nemteasca ar fi trebuit sa te aleaga pe tine. N-ai fi rasturnat Loganul. Nu cita mesajul anterior!
  11. Stef la cafenea sau diverse am sa le bag pe urmatoarele. Dar la cafenea nu ne-an fi inteles pentru ca muzica dezvoltata de sculele tale ar fi fast prea tare. Bobi mersi incaodata. NU MAI POSTA CONSECUTIV!!!!
  12. Mersi Bobi. Raspunsul tau imi da curaj.
  13. Va intreb pentru ca vreau sa plec pe data de 01.09.2005 in Grecia cu Matizul. Localitatea respectiva se gaseste la 1350 de Km de Bucuresti. As putea sa-i fac intr-o zi ? Deci intrebari: -a condus cineva un Matiz peste 1000 de Km intr-o zi? - daca da cati Km a facut si pe ce traseu? - cum s-a simtit ? - rezisti in scaunul Matizului (cam tare ) atatea ore? - este o idee buna sa pleci cu Matizul atatia Km? Va rog pe voi specialistilor (eu l-am cumparat de doar 3 luni ) sa ma convingeti ca merita. Sau poate nu? Este interesat sa intocmim si un clasament (eventual cu un premiu simbolic pentru castigator) "Cel care a condus fara intrerupere cei mai multi Km la volanul unui Matiz".
  14. Scuze n-am vrut sa te supar nici pe departe, mi-am dat si eu cu presupusul. Accept sa ma corectezi cu prima ocazie cand spun ceva ce nu are legatura cu subiectul. OK? Nu cita mesajul anterior in intregime.
  15. Ai postat de pe site-ul MAE, dar nu ne-ai spus ce inseamna acel dinaintea Cartii de identitate. Era bine daca studiai acest aspect si ne dadeai informatiile in totalitate si complete.
 

×
×
  • Create New...