Jump to content

pyc

Membru
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

About pyc

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/25/1966

Contact Methods

  • MSN
    cypryan_pyk
  • Website URL
    http://balder.prohosting.com/cypryan
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo Hatchback
  • An
    1997
  • Nr. Inmatr.
    B-06-HHH
  1. @luisspeed la ei pe site spun ca merg comenzile de pe volan iar dvd le aduc numai pe comanda
  2. pyc

    Radioamatori

    Salut Colegii ma alatur si eu cu o statie Roadcom Fs si o antena hunter mag. Ne auzim in 22 Drumuri bune colegii
  3. Vmlinuz am vazut ca ai tras fir pentru detector sus la oglinda, imi poti spune cum ai facut legatura la bricheta ce a trebuit dat jos ca sa ai acces.Poate bagi si niste poze.
  4. A chiar uitate la poza mea din avatar
  5. Incearca cu autocolant dinala de imita carbonul arata super .Sunt firme destule de tuning care se ocupa cu asta ai sa vezi rezultatul.
  6. Si la mine tot la fel sta adica la minim. O sa-mi fac probleme numai daca mi se aprinde ceva la bord lasa-l asa la minim si bucurate de masina .Bafta multa si cati mai multi km!
  7. pyc

    Lacetti Hatchbak

    Sa o stapanesti sanatos sa te bucuri de ea deci sa inteleg ca nici tie nu ti-au scos distantierele asteptam pozele
  8. pyc

    Lacetti Hatchbak

    Pentru Lauryca :dupa cum am mai spus este versiunea elit motor 1.6 – 16V – 109 CP cutie manuala 5+1. Dotari:Kit sport WTCC (extensie spoiler faţă, extensie spoiler spate,extensii praguri, eleron) ▪ Jante aliaj uşor 15’’ ▪ Airbag şofer şi pasager ▪ Airbag-urilaterale ▪ ABS ▪ Servodirecţie ▪ Aer condiţionat cu filtru de polen ▪ Radio CD cu 6 difuzoare ▪ Antenă integrată în parbriz ▪ Comenzi audio pe volan ▪ Geamuri acţionate electric faţă şispate ▪ Închidere centralizată cu telecomandă ▪ Oglinzi exterioare reglabile electric şiîncălzite ▪ Tetiere reglabile pe înălţime faţă şi spate ▪ Sistem fixare scaun copil ISOFIX ▪Scaun şofer reglabil pe înălţime ▪ Reglaj lombar pentru scaunul şoferului ▪ Volan ajustabil peînălţime şi profunzime ▪ Volan şi maneta schimbătorului de viteze îmbrăcate în piele ▪ Faruride ceaţă ▪ Discuri de frână faţă şi spate Pret : 12.378 EURO vopseaua metalizata mai costa si ea vre-o 235 Euro,...eu am primit culoarea moka din partea firmei ,super de treab delerul + covorase . Luisspeed ma bucur ca masina mea are o surata geamana sa o stapanesti si tu sanatos si sa te bucuri de ea , numerele rosi gata le-am dat jos am inscris masina, vreu sa zic ca la pipera la sediul nou in 2 ore am luat talonul cartea si numerele .
  9. pyc

    Lacetti Hatchbak

    Gata am scos si opritoarele! Multumesc Mircea ca m-ai lumiant )
  10. pyc

    Lacetti Hatchbak

    Multumesc pentru urarile de bine si voi sa aveti parte de cati mai multi km fara incidente si sa va bucurati de ele. Dealerul un super profesionist in materie dupa patru zile ma suna sa ma intrebe daca sunt multumit de masina daca imi place cum merge la alte, firme nu stie cum sa scape de tine mai repede . Apropo toate au asa la arcurile din spate?Par a fi inaltatoare De sunetul la plecare ca de diesel cand ridici piciorul de pe ambreaj m-am lamurit ..toate fac la fel, in rest numai de bine
  11. pyc

    Lacetti Hatchbak

    Mi-a sosit si mie masinuta ! Una bucata Chevrolet Lacetti wtcc varianta 1.6 elite culoare turcuaz. Masina am ridicat-o din prahova Di Bas in week-end vreau sa dau o fuga pe la Cheia sa vad cum se comporta,impresii dupa ..
  12. De curand sunt si eu posesor de lacetti hatchback wtcc.Pentru Ovidique si la mine la plecarea dupa loc face un zgomot ciudat un fel de cloncanit,daca pleca mai neturat se aude mai incet.Acum ce sa zic astept sa dispara am decat 200km.
  13. pyc

    Femeile La Volan

    > degeaba va suparati dar sunteti 99,99%varza la condus .. > in categoria asta cred ca faceti si voi parte Limbajul IRC nu e tolerat pe acest forum
  14. pyc

    Femeile La Volan

    Auzi faza mergeam pe strada Petricani si ma indreptam spre Dmna Ghica pe banda 3-a aglomeratie mare pe la ora 18-30 in dr mea o blonduta cu un pejo 307 super ,da semnal st sa se bage in fata mea eu ii arat ca nu are cum sa se bage ca e super aglomerat ,ea tot incearca si incearca se opreste de mine milimetric, ii arat aripa mea de pe partea dr ca este infundata,la care ia lasa geamul jos si imi spune ca ea are Casco si pe ia nu o intereseaza Pana la urma vreau sa spun ca ma facut sa ies pe contrasens,bine ca nici eu nu vroiam sa o las dar nici sa ajung la politie din cauza unei nebune Cred ca asta spune tot Proasta cu masina, cunoscuta si sub denumirea eleganta de "femeie la volan" sau, mai popular, "muiere" este cea mai periculoasa specie de proasta din cate exista. Raul pe care il face este perceptibil imediat, material sau, de multe ori, fizic (vatamari corporale mai mult sau mai putin grave). Acestui tip de proasta ii datoreaza existenta tinichigiii auto, care si-ar pierde locurile de munca daca proastele cu masina ar fi starpite. In afara de numarul masiv de tamponari, proastele cu masina produc parcari incredibile. Singurul lucru pe care pot sa il faca relativ bine este "parcarea cu fata". Alte manevre sunt excluse. Unei proaste cu masina ii trebuie cam 120 - 180 de minute sa iasa dintr-o parcare in care nu se mai afla nimeni, si in 99% din cazuri va sfarsi, chiar si asa, prin a lovi ceva. Altfel, proastele cu masina reusesc sa ocupe cu un Tico intre 2 si 4 locuri de parcare, iar daca li se pare ca nu pot parca intre alte masini, lasa pur si simplu masina in mijlocul strazii. Nu conduc niciodata cu motorul sub 2000 de rotatii pe minut, iar la intersectie pleaca intotdeauna de pe loc atunci cand semaforul se schimba de la galben la rosu. Speciile comune de proaste cu masina conduc automobile de clasa mica sau compacta (Tico, Oltcit, Fiat Punto), iar formele cu adevarat grave pot fi intalnite la volanul automobilelor care costa peste 20000 de dolari. Pericole imediate sunt proastele care conduc automobile de teren - este bine sa le evitati cu orice pret - si proastele care vorbesc la telefon atunci cand conduc. Daca intalniti intamplator o proasta de acest fel, trageti imediat pe dreapta si asteptati sa treaca. Intre timp, rugati-va sa pastreze drumul drept...
  15. Am vazutl la magazinul de la gara de nord 2 modele de arcuri. 1.cu spira la capete din ce in ce mai subtire 2.cu spira la capat la acelasi diametru Inaltimea mi sa parut la fel Ma intereseaza cele heavy duty, dar nu stiu care sunt . Daca ma puteti ajuta si cu niste poze ar fii super
 

×
×
  • Create New...