Jump to content

butaby

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About butaby

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/16/1981

Contact Methods

  • AIM
    butabibutaby@yahoo.com
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    zimnicea
  • Din
    zimnicea
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2004
  1. cumpar matiz pana in 8000 ron

  2. butaby

    Cumpar Matiz

    As vrea si eu sa cumpar un matiz dupa 2002,care sa nu aiba mai mult de 90 000 km si sa nu aiba probleme cu rugina sau sa fi fost implicat in vre-un accident... Va astept cu oferte.
  3. butaby

    Intrebare

    salutare am si eu o intrebare are cati litri are matizul van am un matiz van de la firma si nu stiu cati litri are rezervorul ca sa ii fac plinul. help me.
  4. trebuie sa cumpar neaparat matiz? poate iau altceva ,nu? si mai terminativa cu rautatile astea,fratilor... >-
  5. 1.multumesc toturor celor care au intervenit pe acest topic 2.ceva habar aveam si eu de treaba asta dar nu eram sigur,stiti voi...cine nu intreaba... 3.vreau o masina de la ei pt ca este mult mai ieftina ca la noi,la 1500-2500 euro zic sa iau o masina buna 4.bine'nteles ca ma intereseaza ca masina sa fie buna,sa arate bine,sa ma simt bine in ea,sa nu ma rupa la consum,la km sa fie rezonabila(cu toate ca iti dau astia km in urma din toate pozitiile,dar...asta e,nu pot sti) 5.am un prieten aici la Svistov in Bulgaria care nu am nici o indoiala ca ma ajuta si o pot inscrie pe numele lui 6.nu ramane decat sa gasesc masina dar nu prea stiu site-uri cu masini de la ei asa ca daca stiti voi spuneti-mi si mie
  6. va salut am gasit un matiz sh din Bulgaria mai sigur din Ruse si as vrea sa il cumpar dar nu stiu mai nimik despre legea asta...eu sunt din Zimnicea si pe aici ca si pe la Giurgiu sunt o gramada care au masini cu nr de Bulgaria...se poate asa, sa circul pe nr alea,se poate inmatricula pe numele unuia care are cetatenie bulgara,mai este taxa aia de prima inmatriculare????daca stiti sa imi spuneti mai multe va rog sa imi spuneti ca am mare nevoie de informatiile astea ca...altii si-au luat tepe mari(masina era girata la banca si... sau... in loc de vanzare in documentul ala scris in bulgareste..era trecut termenul de inchiriere si dupa 1 an au venit si i-au lasat pe romanasi cu mana la inima).de aceea eu vreau sa ma informez ca sa nu o patesc pe a lor. va astept comentariile si va multumesc anticipat.
  7. bujiile erau putin ude si mise pare ca miroase un pic a benzina masina are 107 000km am schimbat uleiul si filtru de ulei dar filtrul de benzina si cel de aer nu am umblat la ele.fisele lucreaza,cum scot o fisa se simte...dar carbunele...unde o fi????? merci frumos pt ajutor...esti un domn.
  8. am o problema cu matizul meu:cand ii dau la cheie nu vrea sa o ia,uneori porneste din prima alteori din a 6-7,alteori nu o ia deloc.mai grav e ca am fost la service cu ea si aia m-au pus sa cumpar bujii noi cum ca ar fi duse alea si...asa am facut, am luat 3 bujii noi si tot la fel imi face,apoi ei au zis ca poate e de la chiuloasa,poate de la segmenti ca s-ar putea sa trebuiasca sa ii fac motorul...niste aberatii...de fapt le-a fost rusine sa spuna ca habar au ce ar putea fi si gata. am mai scos bujiile,le-am "ars" pe aragaz si aluat-o,nu din prima dar aluat-o am stat cu motorul pornit vre-o 3-4 min si apoi cand l-am oprit nu a mai vrut sa porneasca... oare ce poate fi?unde sa fie problema fratilor ca nu mai suport... va rog ajutati-ma.
  9. nu merita decat 150 ron... sory...dar asta e parerea mea..,oricum nu imi place modelul ala. bafta la vanzare.
  10. am un walkman cu cd,mp3 si vreau sa il pun pe matiz. problema e ca in el trebuie sa intre5-6 volti si de la baterie imi vine 12 volti. intrebarea e ;cum sa ii pap pe aia 6 volti,ce consumator sa pun sau ...ce altceva sa fac? sa-mi spuna si mie cineva,ca am vazut ca sun unii forumisti care chiar se pricep la chestii de astea va rogg...
  11. va salut.am un cd player din ala cu casti-walkman,meserias,cu antisoc...din spania si as vrea sa va intreb daca as putea sa il pun pe matiz.daca da cum anume, ce trebuie sa cumpar..mufe...
  12. salut caut si eu un magazin de piese auto daewoo in orasul alexandria jud teleorman daca nu au reprezentanta...poate stiti voi vre-un magazin care sa aiba piese pt matiz... ma poate ajuta careva?
  13. nu, problema e ca... nu mai porneste... cand dau la cheie nu face nici macar tac...,bateria e buna,benzina am,dar nu ajunge curent la electromotor..nu invarte deloc...am pornit-o trasa am mers 30 min cu ea si am mai incercat in mers sa ii dau cheie dar... nimic,,apoi cand am oprit-o oprita a fost...nu am rezolvat nimic.. cica ar fi de la electromotor dar nu se stie ...asa ca azi am dos-o la un service si...saptamana asta...pana la paste au zis ca ma rezolva...daca aveti ceva cunostinta de problema mea...va rog...HELP ME...
  14. as dori sa cumpar un cd-player pt matizul meu sub 200 ron eventula si 2 boxe bune.
  15. salutare am un matiz din 2004 si de abia astept sa ma plimb cu el. acum e prea urat afara si e multa zapada aici la mine dar in curand... mai trebuie insa sa il pun la punct asa ca vreau sa va intreb si pe voi si va rog sa ma ajutati cu sfaturile voastre.
 

×
×
  • Create New...