Jump to content

setsuko

Membru
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

About setsuko

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 12/06/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://simonabelea.ro

Profile Information

  • Location
    Timisoara
  • Interests
    photography
  • Din
    Timisoara
  • Auto
    Matiz E/AC 2003
  1. Hi, hi, ce subiect masculin! Pe a mea o cheama verzitura , gandacelu, matizica fara frica.. Din ce-ati zis voi cel mai mult mi-au placut "bobita" si matizoi.. cred ca asa o sa-i zic si eu.. hai matizoiule, baga!
  2. Salut baieti, Am nevoie de niste sfaturi pentru matizica fara frica care mai are putin si implineste 30k si 2 ani! Mai intai prezentarea stapanei: nu sunt chiar atehnica, am avut inainte oltcit 12 trs, si mai trebuia sa-i schimb o bujie, sa bag benzina in carburator - cand mi s-a defectat indicatorul de nivel si am ramas fara la 10km de timisoara , sa schimb filtrul de aer, sa masor uleiul si sa-l completez, samd., gata ca v-am impresionat destul Matizica al meu cam troncane si mai are o problema: cand fac mai mult de 50km incepe sa scartaie ceva - mie mi se pare ca e din volan dar cei de la service (tiwa therm) au zis ca e la roata din fata dreapta, nu stiu ce garnitura de cauciuc din pivot: aveti voi habar ce poa sa fie? In iulie, dupa cum ziceam, implineste 2 ani si as vrea sa-mi mai schimb si eu una alta in garantie.. Intrebari: 1. sa schimb amortizoarele? cum sa-i aburesc pe aia de la service sa mi le schimbe? merge faza cu sering cu ulei? 2. tinand cont ca cei de la tiwa therm umfla preturile, sa merg eu cu materialele? De care ulei sa duc? Filtru de aer? Filtru de ulei? Bujii? Placute? Altceva? 3. cum sa-i conving sa ma lase inauntru sa vad operatiunile? Data trecuta mi-au zis ca nu mai lasa clientii inauntru de cand le-a distrus unul nustiuce echipament.. 4. unde e mai ieftin sa dezdoi jantele si sa echilibrez rotile, la service sau la ..mesterul din cartier? cu multumiri, s
  3. Umbla vorba prin targ ca daca ai un magnet tzapan si il pui undeva pe tub..aleluia monitor!
  4. @eugenbonta : multam de feedback si de vizita .. pozele nu par sterse de la mine si de la mai multi.. care-i ideea cu "mortaciunile" ? mi s-au parut frumoase in nemiscarea lor, mi s-a parut ca pot sa le duc viata mai departe daca le fotografiez.. dar stai! daca o fotografie are nevoie sa fie explicata atunci e proasta..hmm, tre sa mai fac curatenie pe site. dar sa nu mai stau mult fftopic: ca ma pedepseste mod-ul.. prietenul meu are canon a70 si nu-i place prea mult..are obiectivul destul de mic si nici culorile nu sunt cine stie ce.. eu le recomand tuturor care ma intreaba fuji-ul, chiar daca am si eu canon - asta e din alt range - semiprofi.
  5. setsuko

    Opriti Carnajul!

    am vazut doar cateva secunde..si n-am mai continuat..nu pot sa vad cum sunt chinuite animalele.. pentru fitze de fapt, din acest motiv am renuntat la carne de trei ani si ceva, nu mi se pare normal sa iau viata ca sa ma hranesc..
  6. eu nu am fost in situatia asta dar am o prietena care a fost. in germania a vrut sa-si duca si prietenul, avea o camera single platita de hotel si receptionista nu a acceptat sa vina si el si l-a obligat sa-si plateasca o camera. in plus (asta e mai nashpa) a sunat si a informat firma despre asta. in general, mai ales daca ai pretentii de promovare/marire de salar nu prea merge sa amesteci distractia cu jobul.. pot aparea situatii penibile - vezi cazul de mai sus mai bine-i promiti prietenei ca mergeti altadata numai voi doi, daca e o locatie deosebita..
  7. Salut, Eu sunt noua pe aici.. dar am Canon 10 d , un prime lense 50mm f1.8 si un zoom 24-85 f3.5-4.5, flash 550x. sunt super incantata de sistem, dar si pretul e pe masura. pozele de pe situl meu sunt facute cu un fuji finepix 2600 zoom, o "sapuniera", dar am fost foarte multumita. cand e vorba de culori, captorul fuji rulz
 

×
×
  • Create New...