Jump to content
Sign in to follow this  
Shenck

Evolutie Operatiunea "AUTOCOLANTE"!

Recommended Posts

Pai am aflat cind l-am sunat si m-a chemat cu maketa vectoriala.

 

Haidetzi sa va spun cam ce am facut:

 

l-am cunoscut pe nenea care e f cumsecade si cu care se poate discuta lejer.

A ramas sa-mi trimita miine pe mail maketa facuta de ei (nu era nenea care sa dea drumu la calculator :) ).

 

( @Iuzar, daca poti mai bine fa si tu . )

 

Apoi am negociat. Cum nu ne trebueisc hirtii am obtinut un pret bun, in jur de 50Euroi (250 bucati interior 50 bucati exterior).

 

Asta cu 50 exterior a fost cel mai complicat , ca mi-a aratat ca rama mastii se loveste de masa si trebuei alta masca,no o poate intoarce.

Da pt rosioara lu' nea adminu...

 

Din calculele lu' nenea a reiesit ca vor iesi de 5cm inaltime, mi-a spus ca e mult material (autocolant nefolosit) pe care-l platesc degeba altfle, chestie corecta de altfel.

 

Acum faza mai naspa: vor dura :( :?

cam spre sfirsitul lunii, avea o comanda mare acum si nu o putea intrerupe.

 

Va tin la curent :!:

Share this post


Link to post

Am primit maketa (o atasez).

 

Se apuca de lucru.

 

vesti bune :!: :

autocolante 30 x 5 cm.jpg

Share this post


Link to post

Pentru TIMISOARA:

 

Prin filiera pusa la dispozitie de NGruia, autocolantele pot ajunge si in Vest, asa ca spuneti cite vreti, ca sa stiu cite expediem ...

 

Pentru BRASOV:

 

Ajung in cursul lunii august la Brasov, doritorii sa semnaleze ...

Share this post


Link to post

ctalert.gif

 

In urma operatiuni autocolante, pusculitza forumului a fost puternic

afecatata.

Astfel:

ctalert.gif

Pretul unui autocolant interior e MINIM 20.000 lei+taxe postale+plic (daca necesita).

ctalert.gif

Pretul unei autocolant exterior e MINIM 30.000 lei+taxe postale+plic (daca necesita).

 

AM spus MINIM, pt ca cine-si permite poate sa dea mai mult. Banii vor intra in pusculitza forumului.

 

ctalert.gif

Cine a cotizat, evident nu mai da nici un ban.

Share this post


Link to post

Am luat autocolantele!!! :drinkers: .

 

49 bucati de exterior (unu a fost rebut)

250 bucati de interior +

15 bucati de interior bonus pentru ca a lipsit unul de exterior

Share this post


Link to post

L-am pus si arata super! L-am decupat exact cat e scrisul (e lipici destul pe scris), l-am pus pe gamul din spate in dreapta sus si l-am "aranjat" cu racleta de gheata (partea de cauciuc, multumesc alx pentru idee!!!). Nu se mai vede aproape nimic din partea transparenta, decat de foarte aproape! Maine fac si poze si le pun. Ba chiar propun sa facem un topic cu masinile cu autocolantele pe ele!

Share this post


Link to post

In principiu, acum trimitem loturi estimate pentru diverse orase ... cel ce le primeste in principiu e rugat sa le imprastie pe la membri forumului (cei care doresc, evident!).

 

Dintr-o eroare de management :oops: am facut prea putine exterioare (care merg belea pe Matize), asa ca mai mult de 5 nu putem trimite; daca estimarea este de mai mult de 20 interioare , comunicati (in principiu, interioarele vin bine pe CNE si Tico).

 

In Iasi sint numai Matizuri, asa se explica faptul ca lotul de Iasi e egal cu cel de Timisoara, chiar daca din vest avem cei mai multi membri non-bucuresteni si contributiile cele mai consistente la pusculita forumului :lol:

 

IMPORTANT:

 

Pentru cei care nu au contribuit pina acum la pusculita foumului (contributie benevola si in limita bugetului personal, desigur), aceste autocolante sint DE VINZARE: 20.000/buc. interioare, 30.000/buc. exterioare.

 

In principiu, cel care le preia e rugat sa incaseze banii de la beneficiari si sa depuna banii in contul forumului (vezi Contributii pentru detalii, daca mai trebuie ceva, apelati Lucman); desigur, daca cel care le primeste a contribuit si e de acord sa le dea for free mai departe, e liber sa faca asta in limita contributiei personale; de asemenea, cei care au contribuit pot beneficia GRATUIT de un set de 2, ce combinatie doreste (sorry again pentru exterioare :oops: ).

Pusculita forumului a fost puternic afectata de Operatiunea Autocolantul, asa ca orice ajutor e binevenit, in continuare (cred ca trebuie sa mai scoatem exterioare!).

Share this post


Link to post

Apai zau zic si eu asa : daca trebuie cata "fonduri" ziceti nu mai stati pe ganduri . Chiar voiam sa va pun problema : daca mai trebuie fonduri vorbiti acum ca dupa aia ... plec in concediu si o sa fie "seceta" barosana avand in vedere traseele indicate de voi si pretentiile "babusca-i" si ale fiului ei (v-am spus ca daca nu imi place ce face sau spune e al ei , altfel e ... comun) . Saptamana viitoare mai "arunc" un bat in cont cand am drum pe la banca . :D

Spor la lucru (sau odihna placuta dupa ... program)

Share this post


Link to post

Pt. NGruia

Parerea mea, n-are nici o legatura cu ceilalti membrii ai forumului:

 

Cu saru'miinile de rigoare pt ajutorul oferit... este (a fost) super-bine venit... Contributia ta este mai mult decat generoasa.

Dar asta nu inseamna ca trebuie sa traim numai din salariul Domniei Tale.

Daca te-ar chema Ion Ion, as mai zice, dar aud ca ai nevasta si copil... sa-ti traiasca.

 

Personal nu agreez chestia asta cu contributiile, din principiu. Insa e foarte adevarat ca pt moment, daca vrem sa facem ceva, nu avem alta solutie.

Stiu ce simti cind poti sa ajuti si eu am facut-o cu aceeasi placere. Dar totusi nu e cazul sa intindem coarda... nu ne putem face abonament la tine. Nu mi se pare corect.

 

Daca am deranjat cumva, imi cer scuze. Daca adminii sau moderatorii de la aceasta sectiune considera mesajul ca nelalocul lui, se poate sterge, no problem. Inca o data, e numai opinia mea!

Sergiu.

Share this post


Link to post

Asa, dragii moshului, sa ma simt si eu bine, ca tot dispar pentru 2 saptamani in concediu, si o sa fac reclama la Club prin tara!!! :thanks: :osanale:

Share this post


Link to post

NGruia si eu sint de aceeasi parere cu NFS. Are dreptate...

Ne-ai ajutat intr-un moment dificil, pe care l-am trecut. :osanale:

 

Iti multumim mult pt amabilitate, dar nu trebuei sa exgeram.

Sint 150 de membri pe forum , daca se vor cumpara toate

autocolantele ramase , vom avea bani pentru inca un lot, lot care se

va justifica numai daca exista o comanda predefinita pt ele.

 

Momentan, avem cca 1.7 mil disponibili. Chiar nu mai este nevoie, cu atit mai mult cu cit plecati in concediu 3 persoane...

 

 

:thanks:

Share this post


Link to post

Pai tocmai d-aia am zis sa vorbiti acu' ca mai incolo al de sus cu mila !!

Stati linisti ca nu-i din salar (da' nici nu va zic de unde) . Apoi sincer sa fiu imi place forumul si consider ca e potrivit sa ajut cum pot (si cat inca pot; daca nu o sa mai pot o sa ...iau pastile) . Insa de acum inainte nu o sa mai anunt "ajutoru'" ca intradevar poate "nu da bine" . Dupa revenirea din concediu (plecare la 1 Aug sper ) chiar ca o sa fie seceta asa ca profit acum . Si nu ma simt folosit sau altceva . Cred ca forumul este inca la inceput si trebuie ajutat de fiecare cu ce poate . Unii chiar din Kosovo i Metohia !!

Sincer nu se pune problema de bani , cand nu o sa mai am nu o sa mai dau . Asa ca la rectificare fiti cu urechile ciulite si daca nu dau la sanatate ca lumea ...am festelit-o . Salarul imi este "variabil" fiind "mare patron" al unui laborator de analize medical . E drept ca variatia este serioasa (au fost si luni cu "-" (am venit cu bani de acasa sa tinem firma in functiune sa platim toti furnizorii - conceptie veche = datorii zero , salariile oamenilor intotdeauna la timp si niciodata mai putin ca luna trecuta si toate cele) dar acum e o perioda mai buna asa ca profit de ocazie (auleoo de vede babuska forumul am dat de  <img src= "> ) .

Inca mai caut o solutie pentru NFS si autocolant , dar de cand babuska nu mai lucreaza la camera de comert si s-a retras tot in domeniul sanitar (adica ma supravegheaza cu mare grija) nu mai stiu daca putem apela la cunostintele din Serbia .

 

Gruia (fara N ca ala e de familie)

 

Si eu zic ca de nu este locul sau momentul de acest raspuns "imi asum responsabilitatea" (e la moda sa asumi si ... nimic) si sa fie sters , dar e cinstit si ar fi pacat !

Share this post


Link to post
Inca mai caut o solutie pentru NFS si autocolant...  

Sarumina inca o data de data asta la modu personal, ca te-ai gandit la mine... dar daca totul merge cum e stabilit, eu primesc autocolantu in noaptea asta!

O sa ma hotarasc de care pun si o sa-i fac poza sa ma inscriu si eu in rindurile voastre, mindrii purtatori de autocolante!

Share this post


Link to post

It's OK, transparenta in toate cele, asa e bine sa fie ...

 

Deh, sa nu facem un cap de tara, pusculita forumului sta destul de bine, pe masura ce primim "semnale din teritoriu" vedem ce si cum cu tura a doua de "lipitori" :lol: , asta pina mai inventam altceva :lol: :lol: :lol:

 

PS: a fost aseara o faza de sa cad pe caldarim ... nici nu opresc motorul si vine Shenck-ul la mine cu o fata lunga: "am dat-o-n bara!" "care-i treaba?" "avem prea putine de exterior!" "fugi, bai, de-aci, cine-si pune pe exterior?" ... imi arata capodopera lui zeus, eu ma crucesc ce misto e, imi aduc aminte ca am solicitat interioare, imi zic asta e, "2 de interior la domnul!", Shenck-ul mi le inmineaza coplesit de maretia momentului, imi fac de lucru p'ici-pi colo ... gashca pe mine: "nu le lipesti?" "nooooo, nu vezi ce jegoasa e rabla?" "dai cu cirpa si freci" "nooooo..." "haide, ca nu-i foc" io nu si nu ... ma mai invirt, ma mai uit la catarg, ma intorc spre liniile de masini, vad un Silver cu "lipitoare" pe luneta ... hehe, imi zic, io-te ce misto arata! ... ma apropiu de OZN-ul respectiv ... stupoare! :idea: ERA AL MEU :idea: ! ma facuse sprite la luneta ... bai, am fost miscat, pe bune ... ce mai trebuie sa fi Ion Ion cind ai aseminea pretini?

Share this post


Link to post

Ioai da' duri sunteti ! Stau si ma mir cum ati rezolvat asta cu NFS . Bravos !! :D

Cat despre restu' lasati-l asa cum e ; sunt convins ca vor fi folositi mai util decat de subsemnatul si mai sunt si altele (taxe domeniu etc. )

O sa pastrati obiceiul cu intalnirea de joi si in perioada concediilor ? Tot acolo ? Ca cine stie poate trec intr-o joi prin Bucuresti !!

Cat despre concediu 3 persoane : pentru kgb-ista mica (babuska , nevasta , sotia , etc) orice suma pentru concediu este prea mica . De altfel sa pare ca si orice portbagaj (mai bine luam un break ) asa ca nici nu o sa simtim in conced' . Mai bine sa-mi tineti pumnii la rectificare ... ca altfel ma angajez la ... forum :lol:

Share this post


Link to post

Easy... NFS vine pina la Baile Herculane, unde NFS2 a rezervat o camera la hotel! 400 de km per cap de vita furajata!

Intre timp NFS a tras respectivele sfori... telefoane, mailuri, rugaminti, lacrimi... :)

Share this post


Link to post

Distractie placuta !!

A se evita mancarea de tip "hamburger" cu iz local sau vor urma nopti albe in locul in care si "regii merg singuri (?)" .

Uite mai , cum au rezolvat de elegant la o aruncatura de bat de mine :lol:

Share this post


Link to post

Salutare,

Ieri am sosit la Iasi cu autocolantele. Asa ca astept doritorii cu drag sa-mi scrie.

 

Atasez o fotografie ca sa vedeti cum arata pe masina mea. Eu sunt foarte multumit.

100_4182_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Am si eu autocolant!

M-am preumblat nitel si prin tara cu el.

Cel mai misto era cind in spatele meu statea inainte sa ma depaseasca, cite un Daewoo... :)

Poza mai in detaliu... la mine in album.

IMG_0875_res.jpg

Share this post


Link to post

Pina acum s-a reusit expedierea catre Iasi si Timisoara ... cei din alte orase care doresc autocolante sa zica ... vedem cum putem sa facem sa ajunga si la ei ...

Share this post


Link to post

Mai am autocolante disponibile:

 

137 INTERIOR

 

11 EXTERIOR

 

S-au consumat:

 

128 INTERIOR

 

38  EXTERIOR

 

S-au recuperat doar 360 Klei :X

 

Mai sint autocolante impartite din cele consumate si pe la alti membri.

Cine mai are diponibile sa dea de stire.

Share this post


Link to post

La Iasi am dat mesaje private la membri si inca astept sa fiu contactat.

 

Daca mai sunteti doritori de autocolante din Iasi care nu ati completat locatia, astept sa ma cotactati.

 

In perioada 24 iul. - 2 aug. voi fi la mare (Costinesti, Mamaia).

Eventual sa duc si acolo autocolante sau sunt deja trimise?

Share this post


Link to post

... ai putea sa-i duci lui Doru, daca vrea ... alti constanteni inca nu si-au anuntat intentiile (de fapt nici Doru, dar la cit a contribuit cu "tehnica" la acest forum eu zic ca merita ... gratis).

 

As vrea sa lamurim un aspect ... la inceputurile acestui forum ne-am intilnit (membri fondatori) la o circiumioara la Sosea :lol: si am convenit asupra faptului ca trebuie sa contribuim cu o suma de bani, deoarece nu era firesc sa ramina doar Lucman sa plateasca taxa pe domeniul MyX, asa ca am dat fiecare cit am putut la momentul respectiv; au aparut apoi alte necesitati, respectiv cumpararea domeniului (trecerea in proprietatea noastra a domeniului daewooclub.ro) si achizitionarea unui spatiu de hosting bun si care sa ne permita sa configuram forumul cum dorim; in acest moment delicat a aparut oferta lui Vaxxi, ceea ce a scutit o gramada de bani necesari pentru plata hostingului, bani pe care i-am fi strins prin cheta publica, deoarece nimeni nu cred ca ar fi fost dispus sa suporte singur aceste costuri; in tot acest timp, cine a putut si a vrut a contribui cu bani a facut-o (50-100.000ROL, cit avea disponibil) si sint convins ca o vor face in continuare; CONTRIBUTIA IN BANI NU A CONSTITUIT NICIODATA UN AVANTAJ PENTRU CEI CARE AU FACUT-O, dar s-a considerat ca acesti oameni pot beneficia gratuit de o pereche de autocolante ... nu cred ca cineva ar putea sa considere acest lucru unfair fata de ceilalti forumisti.

Cine studiaza pagina de Contributii va observa ca aceste autocolante au fost cea mai mare cheltuiala de pina acum cu forumul si consider ca nu a fost o investitie proasta ...

Acum, banii obtinuti din VINZAREA autocolantelor catre cei care nu au contribuit pina acum vor intra frumos in pusculitza forumului pentru alte proiecte, care vor fi supuse dezbaterii publice ... s-ar putea sa para mare diferenta intre costul de productie si pretul cerut, dar nu s-a pus vreodata problema sa le putem vinde pe toate (au fost 300 de bucati, parca, si noi sintem cu totii 180, din care doar vreo 100 activi pe forum si putini si-au exprimat dorinta pentru a intra in posesia lor; am facut atit de multe pentru a obtine un pret bun, daca faceam 100 tot cam acolo ajungeam).

Sper ca din acest moment nu va mai exista vreo umbra de indoiala asupra scopului pentru care aceste autocolante le VINDEM, nu le DONAM ... nu se imbogateste nimeni, ci doar incercam sa facem o treaba buna, de care beneficiaza TOTI membrii forumului ...

Forumul nu are personalitate juridica, asa ca singurii bani care vin sint de la membri, un fel de autofinantare; de aceea utilizam termenul de "contributie benevola" si nu cel de cotizatie ...

Share this post


Link to post

Vineri, cu ajutorul nepretuit la lui Emi, am intrat in posesia a 2 buc., fapt pentru care multumesc pe aceasta cale celor implicati. URAAAA!!! :) )

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...