Jump to content
Sign in to follow this  
covrigma

Matiz - Nu Porneste!

Recommended Posts

Din moment ce zici ca nu da scanteie la bujii(ai scos fisa si ai apropiat de un metal cand dadea cineva la cheie?) nu cred ca este de la alarma. Alarma blocheaza circuitul de demaror de obicei. Incearca sa o decuplezi complet totusi, scoate mufa de la alarma.

Edited by SORAN

Share this post


Link to post

Ba da, sa stii ca ma doare foarte tare. Si le-am facut si taraboi destul de mult, e adevarat prin telefon..Este fratele meu cu masina in service, le mai face si el taraboi.

Din pacate eu nu pot sa plec de la serviciu, in plus mai am o problema...Nu ma pricep foarte tare la masini, si am si un mic dezavantaj..fac parte din categoria sexului slab...si frumos cum se mai spune..

Pe bune, sa stii ca sunt diperata si nu mai stiu ce sa fac. Si fratele meu este acolo de dimineata, a facut si el scandal, dar tot nu se rezolva..

Share this post


Link to post

mai precis: cand a inceput sa faca probleme? dupa instalarea alarmei? pana atunci a pornit mereu? dupa aceea nu a mai pornit deloc? sau este o manifestare aleatoare?

Share this post


Link to post

Pentru a rezolva problema mai eficient suna la Craiova, la Relatii publice , tel 0251 41 77 99, si ia legatura cu domnul Iovan. Domnia sa a rezolvat mai multe astfel de probleme delicate , in timp record. Cei din service devin mult mai atenti cu clientul dupa ce sunt sunati de acest personaj.

 

PS. Daca esti membra, te asteptam joia la intalniri, pentru ca avem cam putine "adepte" ! - Daca te uiti la avatarul meu, intelegi ce vreau sa spun! :)

Share this post


Link to post

Cand a aparut problema??

 

Joi, 26.01, a venit masina din Craiova, din fabrica. Alarma si inchiderea centralizata pe fata (2 usi) au fost instalate de catre dealer, tot joi. In jur de ora 15.00, am ridicat masina de la dealer.

Pornea foarte usor si a mers foarte bine. Am fost si i-am pus benzina pentru ca nu avea decat vreo 2 litri. Am ajuns cu ea la parinti in cartierul Nicolae Grigorescu si am lasat-o in fata blocului. Vineri seara am pornit-o din nou si am verificat portbagajul -care nu s-a deschis din prima, binenteles -, am inchis-o, am armat-o si totul era ok.

Sambata seara am vrut sa pelc cu ea si nu a mai pornit.

 

De atunci am aceasta problema. Acum este in service si nimeni nu stie ce sa-i faca. Mi-au spus initial ca este defect de fabrica, apoi ca este din alarma, apoi ca este din imobilizator. De fapt nimeni nu stie nimic si nici nu vrea sa faca ceva.

Cam asta este povestea. O sa va povestesc ce se va mai intampla.

Oricum, este prima oara cand aud sa i se intample cuiva asa un ghinion..si m-a dezamagit si mai mult decat oricum eram fata de toate serviciile din aceasta tara..

Share this post


Link to post

Ultimele noutati:

 

Au reusit sa porneasca motirul in sfarsit...Se pare ca problema a fost de la cabluri fata, de la niste fire care erau impuscate si nu faceau masa...Ma rog, daca spun aberatii, intelegeti voi :)

 

Deci nu era din alarma..Spun ei..Dar nu mai am incredere iar bucuria faptului ca mi-am luat masina s-a dus de mult.

 

Legat de invitatia de intalnirea de joi, multumesc frumos. Poate ca voi veni, dar de saptamana viitoare..

 

Succes mult tuturor si sa nu aveti "bafta" mea.

Share this post


Link to post

Scuza-ma, cablurile noi nu se pot impusca fara ajutorul cuiva, fie el si dezinteresat. Tot de la cei care ti-au montat alarma ti se trage.

Share this post


Link to post

Bine ca s-a rezolvat ! In privinta bucuriei de a avea masina noua, stai linistita si iubeste-o! Este o masina minunata, care-ti va fi o prietena foarte buna. Matizul este foarte bun, iar problemele pe care le are uneori, pot fi catalogate ca maruntisuri, iar ceea ce ti s-a intamplat tie nu este decat o intamplare nefericita, care poate fi intalnita si la marci cu mai multa greutate, bine ca s-a rezolvat! Asadar, iubeste-ti masinuta, si te asteptam la intalniri ! :lavolan:

Share this post


Link to post

@CBA

Masina e cumva rosie? Ca am mustrari de constiinta. In decembrie "vorbisem" un Matiz rosu E A/C, pe 26 ianuarie m-au anuntat ca a sosit, dar intre timp eu renuntasem, asa ca am multumit frumos si ... la revedere. O fi aceeasi? Sper sa nu mai ai vreo problema si sa o stapanesti cu bine si fara incidente. Asta sa fi fost tot ghinionul! Bafta!

Share this post


Link to post

Nu, nu este rosie :) . Este alba.

Sper si eu ca asta sa fi fost tot ghinionul. Bine ca s-a rezolvat..

Iar in ceea ce priveste cablurile, eu sper sa nu fi fost impuscate din cauza alarmei..Cei din service au spus ca nu..Daca este asa, atunci voi ramane mereu cu teama ca oricand pot avea probleme cu masina, intrucat alarma este inca montata pe ea..

Share this post


Link to post

Pai, nu alarma sau montajul ei a daunat, ci "meseriasii" care au umblat pe acolo si asta n-o sa recunoasca cineva.

Share this post


Link to post

ma gandesc la altceva: oare sa'ti fi ros vreun cablu sobolanii? e posibil dar putin probabil, ca atunci ti'ar fi spus cei din service cu siguranta..

ca altfel nu vad cum merge joi, merge vineri, iar de sambata oha!..

 

uf, bine ca ai rezolvat'o. uneori ti se intampla cate un rahat d'asta chiar la inceput si iti zdruncina increderea in firma si model.. dar stai linistita, e o masina buna, chiar excelenta la banii astia! :)

Share this post


Link to post

Un sobolan????? Hahahhaha. La asta nu m-as fi gandit niciodata. Chiar m-a distrat asta. Scuze, sper ca nu te superi ca rad. Dar m-a luat prin surprindere.

Mai ales ca mi-am adus aminte de o amica care lucreaza la Porche Romania si care imi povestea intr-o zi ca un coleg de-al ei de la service-ul Porche a gasit in masina unui client, in bord, unde este ventilatorul, un sarpe...Si clientul se tot plangea de o vreme ca tot aude un sasait in masina si deja era ingrijorat ca aude sunete bizare..Nu stiu cat este de adevarata povestea, dar cica i-au scos un sarpe din masina.. :) )

 

Oricum, vreau sa va multumesc tuturor pentru suportul moral oferit, pentru sugestii si sfaturi. Mi-ati fost de real ajutor, ca ma apucase disperarea. Ma bucur acum ca s-a terminat si sper ca o sa mearga bine.

 

Pe viitor reviziile doresc sa le fac in Militari, la service-ul din Valea Cascadelor si intrucat am si recomandare din partea ta, Guru, pentru un user care lucreaza acolo, o sa merg cu inima linistita. Ii multumesc si lui pentru ajutorul oferit.

Share this post


Link to post

Faza cu soarecii au mai patit-o si altii, dar in cazul tau nu cred ca se confirma- "impuscat" e una, iar "ros" e alta !

Share this post


Link to post
...Se pare ca problema a fost de la cabluri fata, de la niste fire care erau impuscate si nu faceau masa ...Ma rog, daca spun aberatii, intelegeti voi :)

:) De inteles, am inteles. Dar ideea e ca tocmai pt ca erau impuscate FACEAU masa! Se mai putea intampla si asa: prin depozitele pe unde sta masina asteptand sa fie cumparata, sau la dealer... vreun "intreprinzator" caruia i se impuscasera cablurile respective, a "completat" de la o alta masina. N-am auzit pina acum de astfel de cazuri, dar pt orice exista un inceput.

 

Bine ca ai rezolvat. Nu descuraja, Matizul este o masinuta excelenta. Problemele pe care le face (ca totusi nu-i Volvo, deh) se pot incadra la categoria MARUNTISURI. Ai grija de ea (revizii la timp, ulei bun, ochiul pe mecanici sa vezi ce si daca iti schimba ce trebuie, benzina de calitate pe cit posibil, plus ceva lectura pe forum pt identificarea potentialelor probleme) si nu te va lasa in drum.

Share this post


Link to post

Cred ca numai varianta lui NFS poate sta in picioare.

Oricat de meseriasi ar fi, sa impuste (in adevaratul sens al cuvantului) cablurile unei masini noi-noute ar fi o adevarata provocare chiar si pentru ei.

 

La faza cu sobi, ridic mana, l-a facut praf ventilatoru' :D

Juma' de an mi-a trebuit sa-i scot mirosu', si inca pe atata sa-i scot...pufu' :)

Share this post


Link to post

Mai nu radeti de sobolani!

Am un prieten caruia i-a luat foc, singura, masina in garaj (renault clio frantuzesc). Se pare ca rozatorii nu sunt de loc de neglijat !

A pierdut omul 8000 euroi ca nu avea casco pentru ca oricum nu circula cu masina ! @-)

Share this post


Link to post

Da, cam neplacuta situatie... :(

 

Vroiam sa va spun ca mi-am inmatriculat masina ieri..Sunt bucuroasa ca am reusit intr-o singura zi sa trec prin toate fazele de inmatriculare: RAR, Administratie Financiara, Politie.

Daca intereseaza pe cineva care sunt exact pasii, actele si taxele necesare in vederea inmatricularii unui Matiz nou, spuneti-mi si va fac un mic istoric.

 

Bafta.

Share this post


Link to post

Ba da: tot ce înseamna "achizitie masina noua" sau "vânzare-cumparare masina second-hand" trebuie sa treaca pe la RAR.

Share this post


Link to post

Ai treaba, ca sa-ti puna folia de securizare pe cartea de identitate.

Share this post


Link to post

La masinile noi de multe ori se ocupa dealerul de acest aspect, cel putin in cazul meu asa a fost.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...